VIDEO: Glamour kwam op bezoek

Een van mijn favoriete video’s op YouTube? De 73 questions van Vogue. Ik twijfelde dan ook geen moment toen Glamour me vroeg om een interview bij mij thuis te doen geïnspireerd op deze serie van Vogue. Waar ik echter niet echt over had nagedacht, was dat ik dan ook daadwerkelijk snel zou moeten antwoorden en goede antwoorden zou moeten geven. Dat was nog wel een eh… dingetje.

Ik heb de video dan tot op heden ook nog niet gezien. Weten jullie nog dat ik het in het begin van mijn YouTube-carrière het ontzettend eng vond om tegen de camera te praten? Inmiddels heb ik daar geen last meer van, maar mijn video’s edit ik zelf. Ik bepaal dus zelf welke onzin ik uit mijn video’s knip. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat ik tijdens dit interview ook ontzettende onzin heb lopen verkondigen, dat ik gekke bekken trek of dat ik gewoon iets doms doe. Ach ja. Na dertien jaar bloggen is er denk ik nog maar weinig dat mijn reputatie blijvend kan schaden. Ik heb alles inmiddels wel een keertje gedaan of gezegd, niet waar?!

Hoop dat jullie het een leuke video vinden. Misschien dat ik hem dan ook ooit nog een keer ga bekijken ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

33 Reacties

 1. Ivana
  juni 9, 2016 / 12:26

  Niks beschamends, je bent te adorable op video!

 2. juni 9, 2016 / 12:28

  Heel leuk! Ik vond de vraag en jouw antwoord op de grootste misvatting die men over je heeft leuk.

  Ik ben geen onzin tegengekomen en ik hoop dat je video zelf ook gaat bekijken.

 3. Dieuwertje
  juni 9, 2016 / 12:42

  Natuurlijk is het allemaal hartstikke cute, maar eerlijk gezegd kom je zó onzeker over. Je ogen staan de hele tijd op de paniekstand. En je trekt je wenkbrauwen steeds heel zenuwachtig op. En je stem knijpt een beetje. Misschien goed om een keer een cursusje te doen?

  • Gerda
   juni 9, 2016 / 13:24

   Eens!!

   • Sophie
    juni 9, 2016 / 14:14

    Ik dacht eerst aan arrogantie maar onzeker is het ook wel een beetje, een mix denk ik. Jammer

    • juni 9, 2016 / 17:25

     Misschien moeten jullie voor jullie oordelen even naar de eerste video van Glamour kijken, op bezoek bij Jelmer de Boer ? Ik ken hem totaal niet (kom uit België), en die man kan ook, als je het format van dit interview niet snapt, arrogant en onzeker overkomen. Annemerel ken ik persoonlijk en ze is op de video hoe ze is, veel mimiek, vlot, ik zie geen zenuwen hoor. Het interview is gewoon zo opgezet dat de geïnterviewde zonder veel poeha snel moet antwoorden op de vragen. Zou je dan in haar plaats ook niet af en toe de wenkbrauwen fronsen als je een gekke vraag krijgt ?? Commentaar volledig onterecht !

     • Jody
      juni 9, 2016 / 18:55

      Volgens mij is commentaar heel persoonlijk en vind ik dat Kaat niet mag aangeven dat bovenstaande reacties onterecht zijn.
      Ikzelf vind Annemerel in de video namelijk heel erg gemaakt overkomen. De manier waarop ze inderdaad elke keer haar ogen vergroot, dit wordt sowieso in elke video gedaan, en ook de manier van praten is heel onecht. Wees gewoon wie je bent Annemerel en probeer niet iemand anders te worden…
      Het zal waarschijnlijk een moeilijke periode voor je zijn, zoveel kritiek in de comments en zoveel bloggers die in korte tijd veel ‘groter’ zijn geworden.
      Ik volg je al een hele tijd maar denk dat het tijd wordt om te stoppen. De positieve energie en inspiratie die je altijd dmv van je blogs en posts wist te geven is er voor mij niet meer.

     • juni 10, 2016 / 08:31

      Jody, commentaar geven mag gerust, geen enkel probleem, jij de jouwe, ik de mijne. Vergelijken met andere bloggers, kan ook, no problem, daarom gaf ik trouwens aan om het andere interview ook eens een keertje te bekijken, dan snap je misschien de houding van Annemerel in dit filmpje ? (http://www.glamour.nl/lifestyle/glamour-challenge/artikel/video-eat-sweat-style-repeat-1-jelmer-de-boer) De makers van de filmpjes hebben een (identiek) scenario klaar, de vragen liggen vast, van het openen van de voordeur tot het ‘eruit gooien’ van de dame die de vragen stelt en haar crew, alles is in scène gezet .. dat kan de houding van Annemerel inderdaad arrogant overkomen als je de context niet snapt .. Maar zo snel oordelen over iemand, dat vind ik dan weer heel erg persoonlijk. Opbouwende kritiek geven waar iemand iets mee kan, top ! Maar meteen iemand rechtstreeks, in the face met de grond gelijk maken, dat mag dan wel volgens jou ?
      Geloof me, Annemerel is zelfkritisch en perfectionistisch genoeg om te verbeteren wat moet verbeterd worden als daar positieve of negatieve feedback over komt. Ik denk trouwens niet dat het haar ultieme doel is om de grootste blogger te zijn hoor, maak je geen zorgen .. Ik zou zeggen, als je de video’s niet (meer) leuk vindt, dan kijk je ze toch gewoon niet meer??

     • Colette
      juni 10, 2016 / 10:42

      Jeetje dit ligt er zo dik bovenop. Vrienden/kennissen van Annemerel springen ineens voor haar in de bres omdat ze zoveel negatief commentaar krijgt de laatste tijd. En dat mag hoor! Maar zo jammer dat deze Kaat haar betoog dan afsluit met “commentaar volledig onterecht!”. Vervolgens zegt ze wel tegen Jody “commentaar geven mag gerust”… Hoe erg kun je jezelf tegenspreken? ;-)

     • Sarah
      juni 10, 2016 / 11:22

      Zelfs als je commentaar mag geven, kan het nog wel zijn dat je commentaar onterecht is, cat heeft helemaal niets met elkaar te maken. Mensen mogen best wat voorzichtiger mogen zijn met hun formuleringen.

 4. Harma
  juni 9, 2016 / 12:48

  Leuke video!

 5. Lilian
  juni 9, 2016 / 13:09

  Leuke video Annemerel! tof dat je dit soort dingen mag doen..

 6. juni 9, 2016 / 13:32

  Ik vind je hartstikke leuk overkomen! Nothing to worry about. Staat gewoon Glamour even in je huis om je te interviewen!

 7. Sigs
  juni 9, 2016 / 13:47

  Mede-Keeping up with the Kardashians fan hier :) no shame!

 8. Linda
  juni 9, 2016 / 14:32

  Leuk hoor, gewoon kijken! En er is niks mis mee als je een beetje nerveus overkomt. Dat maakt je alleen maar echt.

 9. Maaike
  juni 9, 2016 / 15:41

  Gewoon een leuke video hoor!

 10. Anne
  juni 9, 2016 / 16:55

  Ik vind het een hele leuke video geworden, je ziet er ook prachtig uit! Zou hem zeker kijken als ik jou was.

 11. Ilse
  juni 9, 2016 / 17:04

  Wat een leuke video en helemaal geen rare trekjes. Je klonk af en toe een beetje zenuwachtig maar dat is ook wel logisch als Glamour langs komt.

 12. juni 9, 2016 / 17:12

  Ga ‘m zeker kijken! Als je dat nog niet gedaan hebt ondertussen. Ik vond het echt een leuke video om te kijken :) En ik volg je toch al wel weer een hele tijd want bij een aantal vragen riep ik serieus hardop het antwoord nog voordat jij het gaf, haha!

 13. marly
  juni 9, 2016 / 18:30

  Ik vind het een leuk filmpje! Leuk om je ook zo eens te zien. Over die opmerking dat je arrogant pf onzeker bent, ik vind dat totaal niet. Ik vind de vraagstelling wel erg vervelend en vooral de toon waarop de vraag gesteld wordt. Dat is soms zooo hard of onvriendelijk. En daar kan je niks aan doen dat jouw antwoorden soms een beetje zoekend overkomen :)

 14. Rosan
  juni 9, 2016 / 18:33

  Wat leuk! Jammer dat Taylor en Calvin dan nu net uit elkaar zijn (zeggen ze), hehe.

 15. Anouk
  juni 9, 2016 / 18:57

  Vind deze video niks lijken op de 73 questions with … Echt een heeel slap aftreksel en gemaakt (dat wordt persoonlijk, zullen we even gaan zitten? Bijvoorbeeld). Erg ongemakkelijk om naar te kijken.. Hoewel dat niet alleen aan jou ligt maar zeker ook aan degene die de vragen stelt

 16. Tessa
  juni 9, 2016 / 22:29

  Maak je niet druk om dat commentaar, filmpje is leuk! Vond die stem van de interviewer juist ongemakkelijk! X

 17. juni 10, 2016 / 00:40

  Leuk filmpje! Jammer van de sommige negatieve commentaren. Ik vind je heel lief en schattig overkomen, misschien ook een beetje onzeker maar wie zou dat niet zijn (behalve Taylor Swift of Blake Lively die dagelijks voor de camera staan voor heel de wereld)!? ;-)
  Ga vooral door met bloggen en leuke filmpjes maken en laat je niet gek maken door alle reacties die je krijgt op je posts!

 18. Sanne
  juni 10, 2016 / 07:13

  Ik vind hem ook leuk! En helemaal niet arrogant zoals hierboven wordt genoemd.

 19. Helene
  juni 10, 2016 / 10:33

  Heel leuk filmpje! En ik vind het juist in de stijl van “73 Questions with”. Het is jammer dat er zoveel negatief commentaar is de laatste tijd. Ik ben het er absoluut niet mee eens! Ik mag je dan niet persoonlijk kennen, maar ik heb er respect voor hoe jij met al de negatieve (en uiteraard ook positieve/opbouwende) kritiek omgaat! Voor mij blijf je een van mijn favoriete bloggers :)

 20. Madebyuna
  juni 10, 2016 / 11:06

  Ik vind dat lezers absoluut feedback mogen geven, maar wat nu gegeven wordt is gewoon kritiek. Niks opbouwend aan. Je snapshot dairy’s en andere stukken, vind ik onwijs leuk om te lezen. De filmpjes zijn iets minder mijn ding (het lijkt te gemaakt) maar ik kijk ze dan gewoon niet of af en toe. Zolang jij het leuk vind om te maken en andere het leuk vinden om naar te kijken. Gewoon doorgaan! Neem van de feedback wat je wil nemen en laat waar je het niet mee eens bent.

 21. Nanda
  juni 10, 2016 / 12:55

  Leuk filmpje! Vind zelf juist dat je hier heel leuk in bent, leuker dan in je vlogs.
  En ik las hier en daar wat over dat je een paniekerige blik in je ogen hebt mede dankzij het gebruik van je wenkbrauwen ofzo, niet mee eens. De manier hoe jij je wenkbrauwen gebruikt tijdens het praten, doe ik ook en naar mijn idee hoort dat gewoon bij je mimiek. Niets raars aan :)

 22. Lara
  juni 10, 2016 / 14:39

  Zooo leuk!!!

 23. juni 10, 2016 / 19:40

  Leuk! Ik zou zo ongemakkelijk zijn, twee camera’s in je face en heel snel allemaal onbekende vragen beantwoorden. Doe je goed hoor!

 24. Anneroos
  juni 10, 2016 / 21:39

  Leuke video!

 25. M
  juni 11, 2016 / 01:10

  Oei, ik vind dit wel een misser van Glamour hoor. Beetje te gemaakt.

 26. marion
  juni 11, 2016 / 13:27

  Ik vind het geen topfilmpje (zelfs wat irritant om naar te kijken) maar dat is volgens mij vooral de edit van Glamour en ligt niet aan jou. Je komt wel wat nerveus over, maar dat is niet zo gek. Maar maak je vooral niet te druk om de mening van de massa (en de mijne) en ga lekker door met je (eigen) filmpjes! (Niet iedereen is Casey Neistat!)