VIDEO: EuroVLOG Part III – Milano!

De derde en laatste vlog van onze Eurotrip. Dit keer zijn Roos en ik aanbeland in… Milaan. Wat een verrassing, als je mijn blog afgelopen week gelezen hebt weet je dat natuurlijk al lang. Ik val graag in herhaling, zeker als iets het waard is om in herhaling over te vervallen. Milaan was dat.

Wat je van de vlog kunt verwachten? Heel veel eten, Aperol Spritz, wijn, klaagzangen over blaren en hitte, oh en nog meer eten! Had je iets anders verwacht? Ik heb het in ieder geval uitstekend naar me zin gehad in Milaan (als je dat nog niet doorhad), hoop dat ik jullie op deze manier ook een beetje mee kan laten genieten.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. mei 12, 2016 / 17:42

  De vlogs zijn wel echt een leuke aanvulling op de geschreven artikelen hoor! Leuke dynamiek ook zo met z’n tweeen. Lijkt me leuk zo’n zussie! (Ben ‘gezegend’ met een broertje..)

 2. Sterre
  mei 12, 2016 / 17:52

  Heel leuk om te zien! Ik stem voor vaker Italie vlogs;) Waarom vlogt Roos eigenlijk niet meer? Komen er van haar helemaal geen beelden van jullie trip meer online?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 13, 2016 / 09:06

   HI Sterre, ik denk dat Roos nog wel een video van Milaan upload hoor. En misschien hebben jullie ook nog iets uit Bergamo tegoed? Ik weet het niet! Ik zal haar wel even aan het werk proberen te zetten.

 3. mei 12, 2016 / 18:43

  Hele leuke vlog! Al dat eten, yummm! Kan niet wachten om deze zomer ook naar Italië te gaan!

 4. Michelle
  mei 13, 2016 / 09:07

  Erg leuke vlog! Ik woon inmiddels 2.5 jaar in Milaan dus leuk om jullie daar te zien rondlopen haha! Princi spreek je uit als prinsjie! (En San BAbila met accent op de A ipv de i :p) Zijn jullie weleens op de Corso Buenos Aires geweest? Daar heb je echt heeeel veel winkels! Ook de wijk Navigli is een aanrader! En het Parco Sempione als het mooi weer is! Daar zitten in de buurt ook veel leuke plekken voor aperitivo (Arco della Pace)

 5. Michelle
  mei 13, 2016 / 09:19

  Oja tip voor de beste sushi ever: Temakinho in Brera! Wel minimaal een week of twee van tevoren online reserveren want het zit ALTIJD vol! Maar die sushi is echt to die for!!! Ook goede prijzen

 6. Ilse
  mei 13, 2016 / 14:24

  Wat een leuke vlog, ik ga je vakantie-vlogs wel missen maar er komen er vast meer!