VIDEO: EuroVLOG Part II – Bergamo

Onze roadtrip bracht ons van de Oostenrijkse Alpen (Salzburgerland) naar de bergen bij Bergamo, Italië. Ik schrijf dit stukje overigens in Milaan en voor mijn gevoel is Oostenrijk dus alweer een lifetime geleden. Tegelijkertijd voelt het trouwens ook gewoon als gisteren. Maar goed, genoeg over Oostenrijk, mocht je die vlog niet gezien hebben, dan kun je dat hier doen. Nu ga ik het hebben over het tweede gedeelte, het gedeelte waarin we verbleven het fijne hotel van Camilla’s familie, in de bergen bij Bergamo dus.

Toen ik een paar weken geleden op Camilla’s uitnodiging in ging wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik kon verwachten. Dat wist ik eigenlijk nog steeds niet toen ik dinsdag van Oostenrijk naar Italië reed (met een klein beetje heimwee, toegegeven). Ergens naartoe gaan zonder verwachtingen is eigenlijk het aller beste, geen hoge verwachtingen die waargemaakt hoeven te worden. Maar eerlijk, als ik wel hoge verwachtingen gehad had, dan waren ze waarschijnlijk sowieso wel waargemaakt.

Het moment dat ik de hotelkamer binnen wandelde wist ik, dit was beter dan alles dat ik ooit verwacht kon hebben. Prachtig uitzicht, mooie kamer en fantastische badkamer, een groot balkon en een heel erg goed bed. Ik bedoel, wat wil je nog meer? Maar dat was niet het enige dat ontzettend fijn was (is) aan Hotel Milano in Bratto. Het eten lieve mensen, dat is misschien nog wel het grootste pluspunt van het hotel. Het heerlijke ontbijt met de warme chocolade croissants, verse broodjes, sapjes en taart. De lunch en het diner, met de pasta’s, vis, groenten(!) en heerlijke desserts. Ooooh en dan heb ik het nog niet eens gehad over de Aperol Spritz en witte wijn. Roos en ik zijn zo verwend door Camilla en haar familie, ik moet daar niet te veel aan wennen, want dan wil ik nooit meer iets anders en van de zomer ga ik dus gewoon weer een paar weken met mijn familie kamperen (back to bascis).

Anyways, ik hoop dat jullie mijn vlog weer leuk vinden om te zien. Donderdag komt het derde (en waarschijnlijk laatste, maar daarover later meer) deel van onze Eurotrip online, een video vanuit Milaan.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. mei 10, 2016 / 08:11

    OMG, wat een uitzicht vanuit je hotelkamer. Liefde.

  2. Ilse
    mei 10, 2016 / 12:22

    Wat een prachtige kamer en wat een heerlijk eten!