VIDEO: EuroVLOG Part I – Salzburg, halve marathon & McDonalds

Het is tijd voor… de aller eerste Eurotrip VLOG! Dat er nog maar velen mogen volgen!

Is het echt alweer een week geleden dat Roos en ik in de auto stapte richting Oostenrijk? Tijd vliegt als je leuke dingen doet. Tijd vliegt ook als je heel veel verschillende dingen doet. Ik ben ervan overtuigd dat de tijd nog iets sneller vliegt als eigenlijk geen dag hetzelfde is en afgelopen week leek geen enkele dag op elkaar.

Deze vlog bevat beelden uit het eerste deel van onze reis, we rijden van Nederland naar Oostenrijk. We doen een lui dagje in Saalfelden/Maria Alm. Doen een dagje sightseeing Salzburg en zien een voetbalwedstrijd van de plaatselijke club. Ik loop een halve marathon (en lig de rest van de dag vrijwel alleen maar in bed) en ik heb een werk inhaaldagje, want die heb je soms ook nodig en die kun je beter maar houden op het moment dat het de hele dag regent, niet waar?

Inmiddels zijn we alweer een paar dagen in Bergamo, ik hoop dat ik maandag de vlog hiervan kan laten zien, maar het internet hier laat het voorlopig nog even afweten. Roos is al 25 uur bezig met het uploaden van een video en hij is nog niet eens voor de helft geupload. Oeps! Maar het komt goed en zo niet dan toch, niet waar?

Hoop dat jullie de vlog weer leuk vinden om te bekijken en dat jullie me nog steeds serieus kunnen nemen na dat valse Justin Bieber-gezang.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. mei 6, 2016 / 11:45

  Lekker starten met een Starbucks koffietje, nice :-) Waaaat een locatie om lekker te zonnen zeg! Prachtig. En ja, die aperol spritz zal de wedstrijd wel wat interessanter gemaakt hebben, hahaha.

 2. Ilse
  mei 6, 2016 / 15:38

  Wat een leuke vlog en wat een prachtige beelden en omgevingen zeg!

 3. mei 6, 2016 / 22:23

  Wat mooi is het toch in oostenrijk, als ik de video zie wil ik zo graag weer die kant op.
  Verder echt leuke vlog en die beelden. zo mooi!