VIDEO: (Blue) Curaçao

Na de halve marathon op zondag gingen we gelukkig nog niet meteen naar het koude Nederland, maar mochten we nog even een paar dagen van de zon genieten op Curaçao. Op maandag gingen we met een boot naar Klein Curaçao (prachtig! we zagen dolfijnen!) en op dinsdag beklommen we de hoogste berg van Curaçao, de Christoffelberg. Mijn camera en iPhone vonden dat laatste niet heel erg chill en begaven het allebei. Mijn camera heb ik gelukkig kunnen reanimeren, mijn iPhone heeft nog steeds kuren, wat ik stiekem best een beetje vreemd vind, omdat hij waterproof zou zijn. Op woensdag moesten we toch echt afscheid nemen van het eiland en vlogen we weer terug naar Nederland.

Hoop dat jullie de video’s vanaf Curaçao leuk vonden. Ik wilde eigenlijk zeggen ‘net zo leuk als dat ik Curaçao vond’ maar dat zou wel heel veel gevraagd zijn. Want ja, ik begrijp ook wel dat op het strand liggen op Curaçao net iets leuker is dan in Nederland achter je computer video’s hiervan bekijken. Maar je begrijpt wat ik bedoel, toch?

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    december 6, 2016 / 11:53

    Wat een heerlijke beelden zeg!