VIDEO: Alles plakt maar het is wel mooi hier


Inmiddels ben ik drie dagen terug uit Italië, maar voor mijn gevoel zou dat net zo goed drie weken kunnen zijn. En is het echt pas tien dagen geleden dat ik door Rome slenterde? Zat ik vorige week zondag echt nog op de rand van het zwembad met een ijsje in mijn hand?

Niet dat ik hier in Nederland iets te klagen heb, ik had mezelf drie weken vrij gegeven dus de afgelopen dagen heb ik ook vrij weinig met mijn MacBook gespendeerd. Ik heb lekker hardgelopen, heb een middag in de stad gespendeerd met Carlissa, een dag op het strand met Marloes.. nee ik heb absoluut niets te klagen.

Maar goed, terug naar Italië, naar mijn vierde vakantie-vlog. Dit keer een campingdagje en een dagje Rome waarin ik misschien een keer geklaagd heb over de warmte…

Fijne zondag!

Liefs,
Annemerel

P.S. vandaag komen er gewoon vier(!) blogs online! Wow. Dat is nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van mijn blog. Straks om twaalf uur mijn laatste Holiday Story, vervolgens mijn Summer Reading en later op de dag mijn (voorlopig) laatste gastblog! Dan kun je je daar alvast op voorbereiden :)

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  juli 24, 2016 / 13:35

  Wat een leuke vlog en de tijd gaat zo snel! En genoeg om te lezen dus vandaag!

 2. Mirjam
  juli 25, 2016 / 09:34

  Hé wat leuk, Rome!! Daar heb ik m’n enige marathon ooit gelopen! Ik had geen beste tijd (regen, cobblestones, heuvels en runnersknee) maar wat was het geweldig!!

 3. Lisa
  augustus 10, 2016 / 09:53

  Slapen jullie eigenlijk met z’n vieren in die caravan? Vind je dat wel relaxed?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 11, 2016 / 07:54

   Jup!