VIDEO: Paris!

From Paris with love, ik kan me zo voorstellen dat je alles nu wel gezien hebt van Parijs, na mijn twee snapshot diary’s. Maar omdat ik zelf heel erg geniet van mijn eigen vlogs opgenomen in het buitenland, besloot ik jullie ook nog op een andere manier mee te nemen tijdens mijn 36 uur durende reisje naar Parijs. Met een vlog dus.

Nee, maar dit meen ik serieus. Ik hou van mijn reisvlogs, hoe crappy de kwaliteit vaak ook is. Het is zo leuk om al die momenten nog een keer mee te maken en weet je, vaak ga je die momenten nog veel meer waarderen op het moment dat je al thuis bent. Hoe bewust ik ook probeer te leven, het geluksgevoel is later vaak nog veel sterker. En daarom maak ik vlogs, niet omdat ik denk dat ik een vlog-koningin ben (want dat ben ik allesbehalve) (niet in de laatste plaats omdat ik me regelmatig geneer om te filmen in een openbare gelegenheid), maar omdat ik het zo leuk vind om mijn reisjes opnieuw te beleven. En OK, ik hoop stiekem natuurlijk ook wel dat jij het leuk vindt om naar te kijken.

Laat je me weten wat je ervan vindt?

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Bernice Visser
  december 7, 2015 / 17:15

  Oh wat heerlijk dat je dit gewoon in je eentje doet! Hele leuke vlog! :)

 2. december 7, 2015 / 18:53

  Super leuke vlog. Ik hou ook van reisblogs! En fijn om Parijs weer eens op een positieve en mooie manier te zien!

 3. Mandy | MakeupyourMandy
  december 7, 2015 / 19:08

  Wat een toffe volg en wat stoer dat je in je eentje reist. Was ik maar zo’n badass.

 4. december 7, 2015 / 19:26

  Ahh, ik hou van Parijs in December. Al die lichtjes! Ik vind het al reuze stoer dat je op straat vlogt, zelfs al krijg je commentaar van gekke Fransen :p

 5. Catelijne
  december 7, 2015 / 19:53

  Cool dat je dit in je eentje doet inderdaad! Ik wil denk ik in voor het eerst mn eentje naar Londen in februari. Toch wel spannend, maar komt goed. Super toffe zonnebril heb je gekozen.

 6. december 7, 2015 / 19:55

  Gaaf hoor! Nee hoor het is helemaal niet erg om voor de zoveelste keer dag monstertaartje te zien.

  De Celine op je neus staat top!

 7. december 7, 2015 / 20:48

  SUPERleuke vlog, echt je leukste vlog tot nu toe! Het lijkt mij ook wel wat, in mijn eentje naar een stad: beetje rondwandelen, beetje shoppen, lekkere dingen eten… Maar dat is wel iets voor later hoor. Ik zou het nu nog niet durven en ook helemaal niet mogen van mijn ouders. Misschien eerst eens in mijn uppie naar een stad gewoon in Nederland, kijken of ik het überhaupt wat vind ;-)

 8. december 7, 2015 / 21:07

  Nommm, dat taartje ziet er lekker uit! Leuke video, en gave bril :-)

 9. Ilse
  december 8, 2015 / 00:42

  Wat een onwijs leuke vlog en allemaal herinneringen aan mijn paar daagjes Parijs in november! :) En die jas van Sandro blijft ontzettend leuk!

 10. december 8, 2015 / 01:42

  Hier geniet ik echt van! Zo’n leuke manier om even met je mee op reis te gaan, moet je echt vaker doen!