VIDEO: Hotspot hoppen in Den Haag

Vandaag een video die heel vaak gevraagd is, een video met hotspots in Den Haag! Vorig weekend – toen de zon nog scheen – ben ik samen met vriendinnetje Carlissa op pad gegaan en hebben we in een paar uur tijd er vijf hotspots doorheen gejaagd. Althans, voor ons zijn het hotspots. Geen winkels, maar alleen maar horecagelegenheden.

En uiteindelijk hebben we toch alleen nog maar een klein gedeelte van Den Haag gehad, we zijn niet eens op het Plein geweest, of de Denneweg. En Scheveningen hoort eigenlijk ook bij Den Haag. Dus de kans is groot dat we snel weer een date in moeten plannen en nog meer hotspots moeten filmen (he wat vervelend nou).

Heb jij nog hotspots in Den Haag die we de volgende keer echt moeten langsgaan?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  april 28, 2016 / 18:00

  Wat leuk! Dit ga ik onthouden voor als ik ooit weer eens in Den Haag ben.

 2. A
  april 28, 2016 / 18:48

  Als je bij Milu doorloopt zit rechts ook een hele grote conceptstore op de hoek (met koffie en healthy taartjes en oatmealrepen), ook heel leuk. En de straat links daarvan rechtdoor opent binnenkort een SLA!

 3. Murèl
  april 28, 2016 / 19:17

  Super leuk!! Ik woon net in Den Haag, dus dit is mega handig.
  En ik houd sws van hotspotssss! Top!!

 4. Dion
  mei 1, 2016 / 10:31

  Súperleuk en herkenbaar, thx meiden!
  Ik kijk uit naar deel 2,3,4,5,6… ;)

 5. Elvira
  mei 4, 2016 / 17:14

  Leuk! Als Zoetermeerse kom ik maandelijks wel in DH :-). Ik vind Tosti Josti, vlakbij het Plein, er leuk! En mocht je nog naar Schevningen gaan, dan hoort eigenlijk Simonis daar in thuis vind ik.. Heerlijk visje eten!