VIDEO: Nieuwe hardloopkleding voorjaar 2016 / Nike + New Balance

Ik heb een soort van uitdaging met mezelf dit jaar, geen hardloopkleding kopen, ik heb namelijk zo ontzettend veel (zielig). Ik koop meer dan gemiddeld en daarnaast krijg ik weleens kleding van een merk. Zo kreeg ik dit jaar onder andere een setje van Nike tijdens mijn boekpresentatie als cadeautje en kreeg ik van New Balance een compleet kledingpakket omdat ik de Rotterdam Marathon zou gaan lopen (New Balance is hoofdsponsor van de Rotterdam Marathon). Helaas ging dat laatste uiteindelijk toch niet door, maar daar hebben we het nu wel genoeg over gehad.

Omdat ik vaak gevraagd wordt wat voor kleding ik nu eigenlijk met hardlopen draag besloot ik hier een video van te maken. Alle items komen uit de voorjaarscollectie van 2016, dus als het goed is, is het allemaal nu ook nog te koop.

Laat me weten of jullie dit soort video’s leuk vinden, dan maak ik er volgend seizoen weer eentje (mocht ik dan ook kleding gekregen hebben… of mijn challenge verbroken hebben, want dan moet er natuurlijk wel nieuwe kleding voor volgend seizoen zijn).

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. april 14, 2016 / 17:04

  Ja leuk! Niet alleen met hard(loop)kleding trouwens ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   april 15, 2016 / 10:16

   Haha ja, als ik weer eens echt kleding gekocht heb zal ik een zelfde soort video maken. Maar ik koop dus eigenlijk helemaal niet zo veel! Voor dit seizoen heb ik pas twee shirtjes gekocht en die zijn nu ook al niet meer te koop (ZARA verandert collectie zo vaak!). Oh nee ik heb afgelopen weekend ook nog een rokje gekocht. Hmmmm OK als ik komende weken nog wat koop (beter niet eigenlijk) maak ik een video.

 2. Amber
  april 14, 2016 / 17:32

  Leuk dat je zoveel kleding krijgt!

  Iets wat ik zelf altijd lastig vind is kleding kiezen bij bepaalde temperaturen (alleen bij een hele warme buitentemperatuur weet ik dat ik moet gaan voor het kortste broekje met een losse top), kun je hier misschien iets mee doen voor een blog? In dit filmpje geef je wel ongeveer aan bij welke situatie je iets draagt, maar kun je ook iets met buitentemperaturen doen? Een soort spiekbriefje haha

  Die pure boost x schoenen lijken me perfect voor de indoor trainingen die ik wel eens volg. Hardlopen als warming up en tussendoor, en daarnaast vele oefeningen.

  • Annemerel
   Auteur
   april 14, 2016 / 18:13

   Jaa daar is de pure boost X echt ideaal voor! In mijn boek heb ik hier een heel hoofdstuk aan gewijd, wellicht kan ik hier in de toekomst ook een video over maken, bedankt voor de tip!

  • Janneke
   april 14, 2016 / 18:25

   Je kunt dit trucje gebruiken: 10 graden bij de temperatuur optellen en dan kijken welke kleding je dan normaal (dus zonder te sporten) draagt > in dat type kleding ga je dan hardlopen.

   • Annemerel
    Auteur
    april 14, 2016 / 19:35

    Ja, maar het is ook persoonlijke voorkeur en omstandigheden. Vandaag liep ik in shorts, maar wel met een longsleeve met een hoge nek met 10 graden. Omdat ik het liever warm heb rond mijn borst dan koud, mijn benen daarentegen kunnen wel tegen een stootje!

 3. april 14, 2016 / 18:10

  Toffe items! Die eerste hardloop broek van Nike wil ik ok al een tijdje aanschaffen maar dan met de blauwe strepen, hij is alleen een beetje aan de prijzige kant.. Ik moet ook echt eens nieuwe sportkleding aanschaffen overigens!

 4. Elvira
  april 14, 2016 / 19:30

  Leuk idee voor een filmpje maar zoals iemand hierboven al zegt, niet voor alleen hardloop kleding (al is dat wel jouw ‘expertise’ natuurlijk).
  De keren dat ik ben gaan hardlopen of workout heb gedaan met zo’n kort broekje als die van New balance, schoot ie naar boven en kwamen mijn billen er bijna onder uit, awkward! Blijft deze wel goed zitten?

 5. Maaike
  april 14, 2016 / 20:32

  Leuke video zeg :) en wow wat krijg je veel! Ik denk dat het echt niet nodig is om zelf nog iets aan te schaffen, na dit gezien te hebben hahaha… Veel succes met hardlopen de komende tijd! Je bloesje is trouwens heeeeel leuk!

 6. april 14, 2016 / 20:36

  Superleuk om te zien :) Ik kan me voorstellen dat je blij bent met de items, en echt tof dat je al deze dingen gekregen hebt. Maar ja, je blogt veel over hardlopen of niet hè? ;) Trouwens, je kunt echt duidelijk merken dat je je steeds meer op je gemak voelt voor de camera, echt mooi om te zien!

 7. Ilse
  april 14, 2016 / 20:43

  Wat een leuke spullen heeft New Balance, dat wist ik helemaal niet! Ik ken dat merk wel van schoenen enzo, maar eens rondneuzen voor kleding. En zo’n video vind ik erg leuk dus doe maar vaker!

 8. Kim
  april 15, 2016 / 06:36

  Hoi Annemerel! No bitching this, gewoon een vraag: voel je je nooit een ‘vehikel’ van al die sportmerken? Ik bedoel: ze sturen het je natuurlijk niet om jou blij te maken, maar in de hoop dat je er reclame voor maakt. En je hebt niet betaald gekregen voor deze post (althans daar ga ik vanuit) maar je doet wel precies wat ze willen. Terwijl je de meeste spullen anders niet gekocht zou hebben, lijkt me. Maar door het te laten zien, werk je mee aan hun campagne. Voelt dat nooit ongemakkelijk?

  • Annemerel
   Auteur
   april 15, 2016 / 10:14

   Hi Kim,

   Heel veel van wat ik krijg laat ik nooit zien (ja inderdaad… ik krijg NOG meer!) en ik laat dus ook alleen de dingen zien die ik zelf ook gekocht zou hebben. Ik laat dus alleen de dingen zien waar ik zelf enthousiast over ben en daardoor heb ik nog wel het gevoel het roer zelf in handen te hebben. Ik denk dat ik een groot gedeelte van de items zelf ook gekocht zou hebben als ik geen challenge gehad zou hebben met mezelf om geen kleding te kopen. Ik denk dat die challenge er trouwens ook niet geweest was op het moment dat ik geen kleding van merken zou krijgen.

   Ik hoop dat je zo iets meer duidelijkheid hebt over mijn beweegredenen, maar het blijft altijd een lastige situatie. Maar het belangrijkste blijft dat ik dingen waar ik enthousiast over ben blijf delen.

 9. april 15, 2016 / 11:26

  Wat heb je leuke dingen gekregen! Geen reden inderdaad om zelf nog hardloopkleding te kopen. Succes met je voornemen :-) Die paarse tights zijn leuk. Valt zeker op. Die Stella McCartney Adidassen zijn mooi.

 10. Rianne
  april 17, 2016 / 20:03

  Hele leuke video! Die New Balance tanktop en dat shortje lijken me erg fijn!! Alles zag er leuk uit, zou het allemaal willen haha