>Valentine

>

Delen:

9 Reacties

 1. aisling
  februari 9, 2010 / 21:13

  >om heeeeeeeeel eerlijk te zijn, valentijn doet me écht niks. Ik heb zowieso nooit het verlangen 2894 zoete snoepjes te eten of iets te ontvangen. Ik heb-gewoon-niks met valentijn.

  Zo heb ik ook niet zoveel met 'datums' hoor.. van relaties, waneer het 'aan' is gegaan. Hehe ik wist wel de datum! Maar ik was altijd degene die eraan herinnerd moest worden door mijn vriendinnen of zijn moeder hahaha genant :")

 2. Annemerel
  februari 9, 2010 / 21:22

  >Haha ik doe er zelf ook vrij weinig aan hoor, behalve dan de snoepjes, die vind ik gewoon een goed excuus. Maar ik vind het stiekem veel leuker om gewoon spontaan een cadeautje te krijgen.

 3. Claire
  februari 9, 2010 / 22:09

  >Leuke blog :) (ligt het trouwens aan mij dat alle 'afbeeldingen' maar half in beeld komen?)

  Maarre.. ik ben dan misschien alleen, maar zeker niet zielig hoor! Wel een goed excuus om Love Actually te kijken inderdaad =)

 4. Claire
  februari 9, 2010 / 22:12

  >Oh ik zie net dat het allemaal wel helemaal zichtbaar is, hoe vreemd ;-)

  Ik vind je nieuwe lay-out trouwens echt super leuk!

 5. Marieke
  februari 9, 2010 / 23:18

  >Haha, ik heb er ook een blogje aan gewijd vandaag… :) Ik hou ook van Valentijn!!! Maar doe er dit jaar niks aan vanwege carnaval. Of misschien koop ik gewoon allemaal leuks in het rood en roze voor mezelf! ;)

 6. girlfromarnhem
  februari 10, 2010 / 08:22

  >Ik WIL die Tiffany's ketting hebben! Ik had hem al gespot op de website en zodra ik weer eens in Amsterdam kom op de PC is hij van MIJ! I love it!

 7. marge
  februari 10, 2010 / 08:46

  >Die pumps! I like…(eigenlijk alles wel)
  Heel leuk gedaan, dit berichtje!

 8. Fleur
  februari 10, 2010 / 13:13

  >Bij mij vallen de eerste letters steeds weg? Verder leuk gedaan hoor :)! Als single moet ik natuurlijk heel hard roepen dat het maar een commercieel gedoetje is waar ik sowieso niet aan mee zou doen maar stiekem is het natuurlijk best leuk om iets liefs te geven/krijgen op die dag. Alleen zoals jullie ook al zeiden, eigenlijk moet je van elke dag iets bijzonders maken!

 9. marikee
  februari 11, 2010 / 17:30

  >Stiekem vind ik Valentijn iets voor potentiële verliefde mensen.. Die elkaar dan een kaartje sturen zonder naam eronder en zich vervolgens wekenlang afvragen van wie die kaart komt. Maar stiekem, heel stiekem, hoop ik dat mijn vriendje ziet dat ik een heel groot hart op die datum in zijn agenda heb getekend.. ;)