TUNE TUESDAY: The OC (Favourite Music Moments)

Photobucket

Mijn liefde voor The OC heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven. Het was de eerste Amerikaanse TV serie die ik vanaf het begin gevolgd heb en wat ik nu “voel” voor The OC is een mix van pure nostalgie en heel veel liefde (natuurlijk). Vanaf het begin van de serie heb ik altijd alle muziek gedownload en de meeste nummers komen nog steeds vaak voorbij. Ik kon het zelf bijna niet geloven, maar ik heb dus nog nooit(?) een The OC afspeellijst voor jullie gemaakt? Werd wel eens tijd dus!

Dit keer iets anders dan jullie van me gewend zijn, geen mixpod dit keer.. (helaas zijn er steeds minder goede nummers te vinden die ik kan toevoegen aan mijn afspeellijsten), dit keer mijn favoriete nummers vergezeld met het stukje The OC waar ze bij horen. Hmmmm dit was misschien wel het allerleukste blogje om samen te stellen in mijn (bijna) negenjarige carrière.. hehehe. Guilty Pleasure! Enjoy!


Matt Pond PA – Champagne Supernova


South – Paint The Silence


The OC – Speeding Cars


The OC – Running Up That Hill


Jet – Shine On


The Pogues – Love You Till The End


Keane – Bad Dream


Coldplay – Fix You


Ryan Adams – Wonderwall


Nada Surf – If You Leave


Jem – Maybe I’m Amazed


Rachel Yamagata – Worn Me Down

Oh en voor de Spotify gebruikers, ik heb natuurlijk ook weer een fijne afspeellijst samengesteld!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

25 Reacties

 1. babette
  juni 19, 2012 / 17:11

  Ik deel je liefde! Ging laatst de serie opnieuw kijken en moet zeggen dat de eerste serie het leukst is. Dan is er nog niet al te veel drama.. en ik heb ook altijd alle muziek gedownload:D heerlijk.

 2. juni 19, 2012 / 17:21

  Ik deel je liefde ook! Wat was dat geweldig zeg.. en al die liedje! <3 Ik krijg nog steeds tranen in mijn ogen als Hallelujah hoor en dan dat stukje zie dat Ryan Marissa in zijn armen heeft…. Volgens mij was dat de eerste keer dat ik dat liedje hoorde.

  • Chantal
   juni 20, 2012 / 00:21

   Haha nu je het zegt! Maar er is maar 1 Chuck Bass :)

 3. juni 19, 2012 / 17:24

  Toen ik begon met Gossip Girl trouwens, vond ik het heel erg op The OC lijken qua personages. In principe kun je ze bijna allemaal linken aan een OC karakter; Serena = Marissa, Dan = Ryan, Nate = Seth, Blair = Summer, Lilly = Julie, en zo kun je best veel aan elkaar koppelen ;-) Maar goed, beiden zijn heerlijke series!

  • Maartje
   juni 24, 2012 / 22:22

   Haha grappig, dat vond ik ook! Alleen vind ik Dan meer een Seth, en Nate meer een Luke!

 4. juni 19, 2012 / 17:42

  Jaa leuk! Ik heb dit met One Tree Hill & Gilmore Girls. :)

 5. Dominique
  juni 19, 2012 / 18:08

  Ik heb The O.C. nu denk ik ook al zo’n 5 keer gezien, jeugdsentiment! Net als One Tree Hill. Running Up That Hill staat trouwens ook op de soundtrack van Vampire Diaries!

 6. juni 19, 2012 / 18:44

  The OC is zoooooo leuk! Ik moet ‘m weer is helemaal opnieuw gaan kijken, was er toen zo verslaafd aan!

 7. juni 19, 2012 / 19:13

  Ik ben ook verslaafd aan The O.C.

 8. juni 19, 2012 / 19:32

  Speeding Cars, Wonderwall à la Ryan, If You Leave, Maybe I’m Amazed: aahh!

  Ik was ook een hevige The OC-fan, met een eeuwig boontje voor Mr. Atwood!

 9. N
  juni 19, 2012 / 21:09

  Oh yes, ik weet wel wat ik ga kijken deze zomer. Thanks voor de inspiratie!

 10. juni 19, 2012 / 21:45

  Oeeeh, the OC. Heb mooi vcakantie dus ik kan die dvd’s weer eens van begin tot eind gaan kijken! (Zomer wordt het toch niet :()

 11. juni 19, 2012 / 22:39

  FOREVER YOUNG <3

 12. juni 19, 2012 / 23:50

  Voor mij is Gilmore Girls puur jeugdsentiment. Ik heb maar enkele afleveringen van the O.C. gezien, maar volgens mij zou ik het wel een leuke serie vinden. Ze gebruiken echt geweldige muziek vind ik.

  • juni 22, 2012 / 10:13

   Gilmore Girls is voor mij ook jeugdsentiment. Ik kan het hele intronummer meezingen. Maar voor de rest speelt muziek in The OC een veel grotere rol, voor mijn gevoel dan. Dus dan kan zo’n nummer je ook weer helemaal in dat verhaal trekken.

 13. Jess
  juni 20, 2012 / 00:04

  Ahhh the O.C… dat moet ik maar weer eens opnieuw gaan kijken. Wilde jij trouwens die glitter ballerina’s van Marc by Marc Jacobs? Want die zijn nu met 50% korting bij de Bijenkorf..

  • Annemerel
   Auteur
   juni 20, 2012 / 06:53

   Jaaa die wilde ik! Wauw nu al 50%… Ik heb ze alleen een paar maanden gepast en toen deden ze erg veel pijn al na een klein rondje door de Bijenkorf.. oeps!

 14. juni 20, 2012 / 01:03

  Oh meeen, echt niet normaal jeugdsentiment! Ik krijg gewoon tranen bij dat maybe i’m amazed nummer… Het is ook echt een geweldige serie! Bedankt voor deze lijst!

 15. juni 20, 2012 / 06:56

  Ik heb het – shame on me – nog nooit gezien haha, maar door al deze enthousiaste reacties móet ik het bijna wel een keer proberen!

 16. juni 20, 2012 / 08:58

  Ik hou van The O.C.! Heb alle vier de DVD boxen staan en veel gekeken! Ryan Adams – Wonderwall is mijn favoriete nummer uit de serie.

 17. kim
  juni 20, 2012 / 21:25

  En hide and seek van Imogen Heap? Een van de meest ontroerende liedjes uit de serie vind ik!x

 18. juni 21, 2012 / 11:55

  Ik ga mijn blogrondje doen en heerlijk luisteren naar deze scenes/muziek!
  The OC is echt mijn alltime favorite!