TUNE TUESDAY: September

 photo annemerel.jpg

Mijn hemel het is september 2016 en dat betekent dat ik al twee jaar iedere maand een afspeellijst op Spotify maakt. Dit is gewoon mijn 25ste monthly playlist. We begonnen in september 2014 met Ariana Grande’s Love Me Harder, Maroon 5’s It Was Always You en Sia’s Elastic Heart, nummers die ik nog steeds graag luister overigens. Ik ben ze even zat geweest, want als je me kent weet je dat ik nieuwe nummers meestal zo vaak luister dat je niet anders kan dan ze zat worden, maar na een periode van rust kan ik ze dan weer heel goed aan en brengen ze me terug naar die periode waarin ik ze zo vaak luisterde.

Deze maand doe ik hetzelfde met de nieuwe nummers van Ellie Goulding, Justin Bieber en Florence+The Machine. Er gaat een moment komen waarop ik die nummers volledig zat ben. Maar als ik er volgend jaar dan weer naar luister dan denk ik aan mijn training voor Chicago, aan die middagen op het strand en wellicht ook aan de boeken die ik las met deze muziek op de achtergrond.

Wellicht denk ik dan ook aan het Justin Bieber concert waar ik volgende maand naartoe ga met Roos in Antwerpen. Ik weet nog steeds niet goed wat ik hiervan moet verwachten, waarschijnlijk oorpijn van de vele schreeuwende meiden om me heen. Maar ik overleef het wel en zo niet dan toch, want de volgende dag moet ik in het vliegtuig richting Chicago zitten. Niet heel goed gepland, maar hé dat kon ik ook niet weten toen ik begin dit jaar (of was het eind vorig jaar?) die kaartjes kocht.

Ik hoef me in ieder geval geen zorgen te maken over of ik de nummers wel goed mee kan zingen, Roos en ik hebben Justin’s album zo vaak meegezongen in de auto dat ik het waarschijnlijk op mijn negentigste nog foutloos mee kan zingen. Maar goed, daar ging het nu niet over, het ging over de afspeellijst die ik afgelopen weken gemaakt heb. Dus without further ado… Mijn september playlist!

Wie gaat er ook naar het Justin Bieber concert volgende maand? En wat waren jouw favoriete nummers van afgelopen tijd?

Liefs,
Annemerel

P.S. wie spot het restant van de ontsteking op mijn kaak op bovenstaande foto?!

Delen:

7 Reacties

 1. Ilse
  september 6, 2016 / 17:38

  2 jaar dus dat ik al lijstjes van jouw muziek luister! :) En sommige luister ik nog steeds regelmatig!

 2. Manon
  september 6, 2016 / 18:33

  Ik denk dat je het nieuwe nummer van Sia dan nog niet geluisterd hebt. Ze stelt weer niet teleur!

  • Annemerel
   Auteur
   september 6, 2016 / 20:01

   Jaaa die heb ik vanmiddag beluisterd, staat als eerste nummer in mijn oktober-playlist ;-) kun je je op Spotify nu ook al op abonneren !

   • Manon
    september 6, 2016 / 22:49

    Leuk, leuk! Ga ik doen :)

 3. Chantal
  september 6, 2016 / 19:27

  Wat leuk dat starving van Hailee steinfield er bij staat! Ik heb die een paar weken geleden eens op de radio gehoord, maar was hem even vergeten.

 4. september 7, 2016 / 09:01

  Oh wat leuk dat je naar JB gaat! Ben heel benieuwd :)

 5. september 7, 2016 / 11:39

  Bieber doet het niet slecht de laatste tijd.