TUNE TUESDAY: Play Now

 photo RecentlyUpdated316.jpg
Ik heb nu ruim een jaar een Spotify Premium account en als ik zeg dat ik daar goed gebruik van maak, dan overdrijf ik zeker niet. Er gaat geen dag voorbij waarin ik geen Spotify gebruik. Het afgelopen jaar heb ik dan ook al ruim 60 afspeellijsten gemaakt. Ik heb ze niet allemaal gedeeld op Annemerel.com, maar een groot aantal wel. Dat gaat niet veranderen. Maar om het aantal afspeellijsten niet de spuigaten uit te laten lopen, heb ik nu een afspeellijst gemaakt die ik continu blijf bewerken.

In de lijst staan nummers die ik op DIT moment heel graag wil luisteren, maar volgende week staan er weer nummers in die ik DAN wil luisteren. Een dynamische playlist dus ;-).

Op dit moment ben ik halsoverkop verliefd op het nieuwe nummer van Coldplay; Atlas. Ik luisterde het nummer vrijdag op de boot het schip voor het eerst en heb hem toen twee uur lang op repeat gezet. Sindsdien zit het nummer in mijn hoofd en heb ik 100.000 verschillende emoties als ik het nummer luister. Een ander nummer dat op dit moment favoriet is? Hero van ‘Family of the Year’. Ik kende de band niet, maar zag het nummer op de blog van mede-renner Marijn die ik afgelopen week ontdekte. Wauw, wat een fijn nummer.

Maar ook, The Editors, Avril Lavigne, Bakermat, Miley Cyrus, Ellie Goulding, Paul McCartney en MS MR. Een lekkere mix dus.

Jezelf abonneren op mijn ‘Play Now’ lijst doe je hieronder (ik weet niet 100% zeker of alle nummers het bij jullie ook doen, er staan een aantal nummers in die ik heb gekocht via iTunes, laat het me weten als er een nummer is dat niet voor jullie te beluisteren is, dan probeer ik (indien mogelijk) een andere versie toe te voegen).

Hebben jullie nog suggesties voor mijn ‘Play Now’ list?

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. september 10, 2013 / 12:03

  Ik ben erg benieuwd! Coldplay doet het in ieder geval altijd goed bij mij.

 2. Elena
  september 10, 2013 / 12:22

  Atlas was gisteren bij mij nog niet te vinden in Spotify! Hopelijk doet ie het nu wel. Leuk idee trouwens :)

 3. september 10, 2013 / 12:23

  Leuk, ik ga je lijst luisteren! Vast ook goed voor onder werktijd :)

 4. september 10, 2013 / 12:51

  Mooie nummers! Fijn lijstje!

 5. september 10, 2013 / 13:28

  Handig om een lijst bij te blijven werken!

 6. Yvon
  september 10, 2013 / 16:55

  Ben ook groot fan van spotify! Het eerste nummer Wrecking Ball and Atlas kan ik niet luisteren omdat het ” een lokaal toegevoegd nummer is”. Maar verder een leuk lijstje!

 7. Fenna
  september 10, 2013 / 17:51

  Ik vind het superleuk dat je af en toe je nummers met ons deelt, krijg ik inspiratie van.

  Vorige keer was ik door jou ook helemaal verslaafd aan het nummer roar van Katy Perry. ;)

 8. september 10, 2013 / 19:05

  Fijne nummers! Lekker na een schooldagje :)

 9. Patricia Jonk
  september 10, 2013 / 19:32

  Tof! In heb vorig jaar een jaar lang Spotify Premium gewonnen en ben er ook echt heel blij mee. Vooral dat je het op meerdere apparaten kunt afspelen, superhandig! Ik ga binnenkort eens al je playlisten checken.. Ikzelf maak altijd playlisten van complete albums, ben te lui om nummers bij elkaar te zoeken :’)

 10. september 10, 2013 / 19:51

  De nieuwe van Coldplay is inderdaad heerlijk om op te rennen! Bedankt voor weer een nieuwe playlist, ben op het moment best inspiratieloos :)

 11. september 10, 2013 / 21:48

  De nieuwe van Coldplay is ook bij mij favoriet!

  + bedankt voor de link! :)

 12. september 11, 2013 / 09:54

  Die liedjes van Katy, Avicii, the Editors en Coldplay staan ook zeker in mijn afspeellijst :D

 13. september 11, 2013 / 19:56

  Atlas van Coldplay is gaaaaf! Ik heb nu al zin in de nieuwe Hunger Games, want daar is het de soundtrack van.

 14. september 13, 2013 / 15:11

  Heerlijk zo een lijstje die elke keer wisselt. :D

 15. september 26, 2013 / 22:49

  Ah ik blijf verliefd op Ellie Goulding’s vertaling van Your Song! <3 Al tijden op mijn IPod, maar nog steeds fijn, erg fijn!