THE LIST: If a paparazzo would follow me you would all know that…

– Ik al-tijd met iPhone oordopjes in mijn oren loop en mee-playback met de muziek waar ik naar luister als ik loop. Soms ga ik zo in de muziek op dat ik sprongetjes maak, mijn armen in de lucht gooi en met mijn bovenlichaam swing. Walk & Dance.

– Ik vrijwel altijd de grootste maat koffie bij Starbucks bestel. De venti inderdaad. Qua prijs relatief het voordeligst, is mijn excuus. Feit is, ik ben gewoon een oude koffie zuiplap. Maar eh.. Ik ben sinds Parijs niet meer bij Coffee Company of Starbucks geweest (goed hè?!). Je zult ook direct merken wanneer ik een beetje krap bij kas zit (zoals nu), dan drink ik dus geen koffie van Starbucks of Coffee Company en wacht ik tot ik ergens ben waar ik gratis koffie kan drinken.

– Ik altijd met een veel te grote tas over straat ga als ik naar mijn werk ga. Het is net een hutkoffer en zo voelt ‘ie ook. Herinner je je die boekentas nog van de middelbare school als je van het eerste tot het achtste uur zat zonder tussenuren? Zo voelt mijn tas dus dagelijks. En dat terwijl de fysio gezegd heeft dat ik geen zware dingen meer aan mijn schouder mag hangen. Oeps. Fail.

– Als ik eet, het topje van mijn neus een eigen leven gaat leiden. Hij wipt dan continu omhoog en naar beneden. Ik wist dit zelf niet (obviously, ik ga niet in de spiegel kijken als ik aan het eten ben, dan heb ik wel wat anders aan mijn hoofd ETEN!), maar ik ben hiervan door meerdere mensen op de hoogte gesteld.

– Over eten gesproken, er zullen weinig foto’s en videobeelden zijn waarop ik niet met eten of drinken gespot word. Heb ik geen Starbucksbeker in mijn hand, dan ben ik met mijn Bobble in de weer. En vaak heb ik ook nog wel wat te snacken.. Een banaan bijvoorbeeld, of een ijsje.. SUPER CHARMANT! Ik denk dat er heel veel gif’jes van mij gemaakt zouden kunnen worden terwijl ik aan ijsje ‘zuig’ (de banaan wordt dan natuurlijk vervangen door het mannelijk geslachtsdeel).

– Ik vaak tegen mezelf praat als ik loop. Althans, zo kan het er voor buitenstaanders uitzien. Maar eh… ik ben dus groot fan van bellen met mijn iPhone oortjes en voer tijdens mijn wandelingen graag telefoongesprekken.

– Headlines met ‘See Annemerel without make-up’ zal je niet vaak tegenkomen. Ik draag de laatste tijd namelijk vrijwel geen make-up meer en het is dus de normaalste zaak van de wereld voor mij. Ik ben gewoon zoooo lui. Mijn enige vriend is mijn camouflagestift, maar doordat ik heel de tijd met mijn handen aan mijn gezicht zit, blijft dat niet lang zitten..

– Zie je me mijn neus ophalen en een vies gezicht trekken? Ik heb zo’n hekel aan de geur van wiet die je overal in Amsterdam ruikt. Ik word daar echt onpasselijk van. Om 9.00u ’s ochtends net zo goed als om 19.00u ’s avonds.

– Kijk ik heel erg chagrijnig? Dan loopt er waarschijnlijk iemand in de weg. Ik grap wel eens ‘Hallooooooo denk je dat het vakantie is ofzo, DOORLOPEN’. Maar ja, voor die mensen is het waarschijnlijk vakantie. Eén van mijn grootste frustraties, als ik lekker aan het snelwandelen ben en degene die voor me loopt plotseling stilstaat. Ook vervelend? Fietsen die niet stoppen voor een zebrapad (99% van de fietsers dus).

– Maar je zult me waarschijnlijk vaak spotten met een super grote lach op mijn gezicht en glinsterende ogen (er zit nogal snel vocht in mijn ogen als ik ook maar enige vorm van emotie toon). Reden hiervoor? Oooh dat kan van alles zijn.. Als de zon schijnt, als ik een mooi liedje hoor, als ik terugdenk aan een mooi moment, als ik denk aan New York, als ik in m’n flow zit……

Wat zouden mensen van jou te weten komen als je gevolgd zou worden door een paparazzi?

Liefs,
Annemerel

Delen:

44 Reacties

 1. september 10, 2013 / 17:22

  Haha, leuk om te lezen!

 2. september 10, 2013 / 17:25

  Haha omg, waarom zeul jij vrijwillig zo’n zware tas mee? Ik HAAT lange schooldagen met te veel boeken :( En dat van het meezingen met muziek herken ik wel, doe ik ook altijd als ik uitloop van het hardlopen.

 3. september 10, 2013 / 17:28

  Wat een leuk onderwerp, haha! Eerst las ik dat je in jezelf praat tijdens het lopen. Ik: ah dat doe ik ook! Ik ben niet de enige! Zie ik dat je aan de telefoon bent dan… ok, ik heb dus geen excuus. Ik praat soms per ongeluk een beetje tegen mezelf :) En ik ga altijd heel hard mijn vuisten ballen als iemand niet doorloopt. Goh, wat kan ik me daar aan ergeren (ook onaardig…)

 4. september 10, 2013 / 17:29

  haha wat leuk om te lezen :)

 5. september 10, 2013 / 17:32

  Haha, leuke lijst! Ik vind jou eigenlijk helemaal geen no make-up meisje, maar aan de ander kant ook weer wel. En dat van niet doorlopende mensen herken ik, als ik de oprit van mijn school af fiets dan lopen er altijd mensen voor me omdat zij met het ov gaan en dan moet ik dus voetgangers ontwijken terwijl ik liever gewoon het erf af zou scheuren, hmpf…

 6. september 10, 2013 / 17:40

  Hahaha, leuk om te lezen, en een leuke foto!

 7. Suuz
  september 10, 2013 / 17:45

  LEUKE BLOG!!

 8. september 10, 2013 / 17:53

  Super leuke blog! Wat mensen zouden zien als ik achtervolgd werd. Ik denk iemand die heel hard loopt, altijd muziek luistert en heel serieus kijkt. Want dat doe ik op de een of andere manier altijd. :’)

 9. september 10, 2013 / 18:13

  Je verzint altijd van die orginele en leuke lijstjes! Ik zou hier nooit op komen maar t is echt geining om het te lezen. En respect dat jij de grote Starbucks op krijg haha, ik zit meestal al vol na de kleinste..

  liefs Mireille

 10. Lisa
  september 10, 2013 / 18:22

  Wat een superleuk en origineel stuk! Blijf je blog zo ontzettend leuk vinden :)
  Wilde je even een tip geven. Ik ben net zo verslaafd aan Starbucks als jij. (Ik ga voor een Chai Tea Latte zonder water, mét een extra pompje chai!) Die krengen kosten helaas wel 5 euro! Nu heb ik een Tumblr gekocht van Starbucks (a 9,90) en ik bestel nu standaard een kleine chai á 4 euro, maar ze vullen m’n hele beker! (Dat betekent dus al 1 euro korting! hehe) En als je je eigen tumblr mee neemt dan krijg je ook nog eens 30 cent korting! Ik zie alleen maar voordelen :) (Oh nee, dat is niet waar, je tas wordt nog ietsje zwaarder door de tumblr die je mee moet sjouwen, maar dat heb ik er in ieder geval wel voor over :)!)

 11. september 10, 2013 / 18:25

  Heel leuk stukje :)

 12. september 10, 2013 / 18:32

  Heel leuk om te lezen!

 13. Julia
  september 10, 2013 / 18:41

  Haha heeel erg leuk! In de meeste herken ik me wel, oepssss

 14. september 10, 2013 / 18:56

  Haha wat leuk om te lezen, ik ben wel benieuwd wat anderen op zou vallen als ze mij zouden ‘volgen’ want ik heb zo zelf geen idee. Ja mijn telefoon heb ik altijd in mijn hand.

 15. september 10, 2013 / 18:57

  Dit is echt heel leuk om te lezen! Dat puntje van je neus, haha :) Dat chagrijnig kijken tijdens het lopen doe ik ook altijd, iedereen gaat zooo langzaam. Op de fiets kijk ik zo mogelijk nog bozer, al die toeristen lopen op de een of andere manier altijd op het fietspad :)

 16. september 10, 2013 / 18:57

  Haha leuk stukje! Ik kan me ook enorm ergeren aan mensen die niet doorlopen..

 17. september 10, 2013 / 19:17

  Dat ik heel erg chagrijnig kan kijken :P

 18. september 10, 2013 / 19:28

  Leuk stuk! Vooral het laatste punt!! Ik denk dat mensen bij mij denken dat ik non stop nerveus ben.. Ik zit altijd aan mijn haar.. té irritant eigenlijk!

 19. Patricia Jonk
  september 10, 2013 / 19:29

  Leuk stukje! :)

 20. september 10, 2013 / 19:37

  Erg leuk om te lezen! :)

 21. september 10, 2013 / 19:49

  Wat een leuk artikel weer, heel creatief!
  Best moeilijk om erover na te denken wat voor gekke trekjes je hebt. Ze zijn zo automatisch dat ze je zelf niet opvallen! Wat mensen over mij zouden ontdekken? Ook dat ik met een véél te grote tas over straat ga (hé tas, waar ga je met dat meisje heen?!), dat ik heel snel met hele kleine pasjes loop, dat ik zodra ik stilsta om ergens te wachten mijn fles(je) water grijp.. Verder zou ik het zo snel niet eens weten!

 22. Marleen
  september 10, 2013 / 19:56

  Hahaha, heel leuk stukje !
  Ik playback ook altijd mee met mijn muziek op de fiets ;)

 23. september 10, 2013 / 20:28

  Haha zo herkenbaar van dat lopen door de stad of iets dergelijks! Alle mensen lopen te langzaam voor mij. Ik loop gewoon snel, kan ik ook niks aan doen. Gelukkig houdt mijn vriend ook niet van slenteren, dus met z’n tweeën sjeezen wij door de straten heen altijd ;)

 24. september 10, 2013 / 21:23

  Leuk om te lezen en veel herkenbare dingen. Als ik geconcentreerd ben kijk ik ook vaak moeilijk/boos, terwijl ik dat helemaal niet zo bedoel. En wat jij met lopen hebt, heb ik met fietsen. Al stop ik wel altijd braaf voor een rood stoplicht!

 25. september 10, 2013 / 21:48

  Haha hilarisch :) Heel origineel!

 26. Laura
  september 10, 2013 / 21:51

  Dan zouden de mensen weten dat je stiekem nog steeds op cruise bent: je bent gespot door paparazzi-wij in Frankrijk! ;)

 27. september 10, 2013 / 21:52

  Haha, ik herken het helemaal :)
  Ik draag ook nooit make-up, vééél te lui om het iedere avond af te doen!!

 28. september 10, 2013 / 22:08

  Haha wat een leuk stukje! Ik neem ook standaard een te grote tas mee, want dan is dat handig mocht ik iets kopen. Vervolgens stouw ik mijn hele tas vol waardoor hij dus super zwaar wordt haha.

 29. september 10, 2013 / 22:28

  Ohh ik zeul ook altijd zo’n zware tas mee, pfff… Ik vind dat ik alles wat erin zit ook echt nodig kan hebben, dus ja. En wiet, gatver! Ik word daar ook echt onpasselijk van.

  Leuke blog!

 30. september 11, 2013 / 00:14

  Leuk! En die gaan we ook zeker op een ‘foodwise’ manier op onze blog zetten!

 31. september 11, 2013 / 07:56

  Haha, heel leuk! Sommige dingen zijn heel herkenbaar!

 32. Renske
  september 11, 2013 / 08:49

  Haha geweldig. Dat laatste is voor mij geen onbekend fenomeen;) En ja, wat doen wij dames onszelf aan met zware tassen?

 33. september 11, 2013 / 09:56

  Hahaha de ‘Walk & Dance’ komt mij heel bekend voor :P
  Die liedjes van Katy, Avicii, the Editors en Coldplay staan ook zeker in mijn afspeellijst :D

 34. september 11, 2013 / 11:12

  Haha echt heel leuk artikel. Ik luister vaak muziek zonder oortjes als ik aan het lopen of fietsen ben. Ook snelwandel ik, dus de paparazzi gaat mij moeilijk kunnen bijhouden.

  Liefs, Mariette

 35. september 11, 2013 / 11:17

  Haha dat puntje van m’n neus tijdens het eten is ook weleens tegen mij gezegd! Als mensen mij zouden volgen zouden ze erachter komen dat ik als een maniak fiets en loei chagrijnig wordt als andere fietsers/voetgangers/auto’s onterecht op de weg rijden/lopen waardoor ik moet afremmen :’)
  Als voetgangers op het fietspad lopen probeer ik ze ook altijd nét niet aan te rijden, zodat ze er van schrikken en hopelijk wat leren hahaha.

 36. september 11, 2013 / 16:20

  Erg leuk om dit te lezen!

 37. september 11, 2013 / 19:59

  Leuke weetjes, toffe blog! Ik jeuk vaak in mijn oog en heb dan mijn mond open. Ook zo’n afwijking, haha.

 38. september 12, 2013 / 14:03

  haha leuk lijstje! Als ik een jas aan heb dan heb ik mijn handen altijd ‘gebald’, ik knijp mijn mouw tussen mijn vingers en handpalm als ik loop.. heel vaag, geen idee waarom maar het gaat vanzelf.

 39. september 12, 2013 / 19:43

  Hahahaha! Geweldig geschreven!

 40. september 13, 2013 / 14:24

  Wat een leuk blogje, toch wel dingen die je normaal niet snel leest haha. :D

 41. september 15, 2013 / 19:13

  erg leuk om te lezen