TUNE TUESDAY: September

 photo photo-2-1.png

Het is september en hoewel dat het einde van de zomer markeert, vind ik het tot nu toe niet echt tegenvallen. Ik heb deze maand al meer zon gezien dan in heel augustus bij elkaar. Ok, dat is misschien ietwat overdreven, maar jullie begrijpen mijn punt, toch? Bij een nieuwe maand, hoort een nieuwe playlist en deze maand luister ik naar een nog eclectischere mix dan normaal. Van Led Zeppelin tot Ariana Grande en van Eminem (ja, echt) tot Madonna.

Maar van ieder nummer word ik blij. De nummers van Ariana Grande en Maroon 5 zijn bijvoorbeeld mijn favoriete nummers van hun nieuwe album. A Sky Full of Stars van Coldplay staat al vanaf begin mei op repeat en maakt me nog steeds ZO vrolijk. Sia’s Elastic Heart stond al op de soundtrack van Catching Fire, maar waardeer ik pas écht sinds haar album 1000 Forms of Fear. Good Times Bad Times van Led Zeppelin luister ik altijd met mijn vader en zusje en dan dansen we onwijs debiel, waarna we een uur nodig hebben om te herstellen van de inspanning. De reden dat er een nummer van Eminem in mijn lijstje staat, is dat Sia op het nummer meezingt en Punching in a Dream van The Naked and Famous hoorde ik afgelopen week op een moment dat ik héél erg blij was, dus dit nummer staat vanaf nu gelijk aan dat blije moment.

Volg het lijstje op Spotify en je zult merken dat ik de rest van de maand meer nummers waar ik blij van word zal toevoegen!

Van welke nummers word jij op dit moment blij? Heb jij ook bij veel nummers een speciaal gevoel?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. september 9, 2014 / 17:40

  Love me harder! <3

  • Annemerel
   Auteur
   september 10, 2014 / 10:21

   Zo blij dat ik niet de enige ben die dit nummer echt GEWELDIG vindt.

 2. september 9, 2014 / 18:44

  Oeh wat een fijne muziek dit! Ik fiets elke dag zo’n twintig kilometer naar school en met zo’n lijst op hou ik dat wel vol. :)

 3. september 9, 2014 / 21:32

  Als ik home hoor ga ik janken. Mijn oma is net overleden en iedere keer als ik op bezoek ging de laatste tijd was daarna dotan op de radio met home. Crybaby alert!

  • Annemerel
   Auteur
   september 10, 2014 / 08:25

   Wat naar! Gecondoleerd en sterkte!

 4. Ilse
  september 9, 2014 / 22:41

  Heerlijk lijstje zeg, ik zag hem vanavond op spotify voorbij komen en heb hem gelijk aangezet. Die afwisselingen van de soorten muziek! <3

 5. september 10, 2014 / 00:12

  Bailando – Enrique iglesias

 6. september 10, 2014 / 09:04

  Geloof het of niet ik heb laatst the greatest hits van Queen op mijn telefoon gezet.
  Nooit fan geweest van Freddy & co maar mannn zij hebben goeie beats!

 7. september 10, 2014 / 09:23

  Love me harder, love it!

  • Annemerel
   Auteur
   september 10, 2014 / 10:21

   JAAAA!!!

 8. september 10, 2014 / 10:50

  Super fijne muziek :) Mijn favoriet is Stay with me, zo mooi<3

 9. André
  september 10, 2014 / 11:05

  Eerst even de nummers luisteren die ik nog niet ken, maar Led Zeppelin is wel verrassend, ver voor onze tijd :P

 10. september 12, 2014 / 19:05

  Jij bent de enige die ik volg op Spotify en mijn muzieksmaak komt enorm goed overeen met de jouwe, dus luisterde ik deze maand ook al heel veel naar deze nummers omdat ze bij mijn ‘feed’ stonden, haha. Lekker lijstje! Het nieuwe album van Ariana Grande vind ik ook heel fijn (terwijl ik helemaal niet echt van haar (muziek) houd), en van Maroon 5 natuurlijk! Ga jij nog naar het concert?