TUNE TUESDAY: One Tree Hill (#1)

Photobucket

Wat gebeurt er als ik een nieuwe serie verslaving heb? Dan komt er nieuwe muziek. Zeker als het om een serie als One Tree Hill gaat. De serie begon tegelijk met The OC en heeft dan ook een vergelijkbare soundtrack. En dat is dus helemaal niet verkeerd.

Helaas wordt het steeds lastiger om de juiste nummers te vinden met Mixpod en de leukste nummers heb ik dan ook helaas niet toe kunnen voegen. Ik kan alleen maar zeggen GEBRUIK SPOTIFY! Want daar heb ik dus wel een hele fijne lijst kunnen maken. Ik ben sinds kort groot Spotify fan en zou echt niet meer zonder kunnen, noch willen. Ik heb nog nooit zo makkelijk leuke afspeellijsten voor mezelf gemaakt. En voor 10 euro per maand zet je ze ook nog eens volkomen legaal op je iPhone. HEEL erg fijn! Ik kan iedereen Spotify (premium) aanraden!

Via deze link kun je je op mijn Spotify afspeellijst van One Tree Hill abonneren. Geloof me, ik ben nu halverwege seizoen 2 (inderdaad.. in vijf dagen, maar ik heb een excuus, ik was ziek..) en er komt dus nog zeven-en-een-half seizoen! Woehoee, dat belooft VEEL leuke muziek!

Hebben jullie One Tree Hill gekeken? Zo niet.. DOEN! Ik snap niet waarom ik het niet eerder gedaan heb. Ik was na Freaky Friday in 2003 met Lindsay Lohan en A Cinderella Story in 2004 met Hilary Duff GROOT fan van Chad Michael Murray.. In mijn ogen VEEL aantrekkelijker dan Ryan Atwood of Seth Cohen (The OC).. Waarom heb ik dan nooit de moeite genomen om een aflevering One Tree Hill te kijken? Het is me een GROOT raadsel.

Maar wat ik dus eigenlijk wilde zeggen.. GENIET van de muziek, hahaha!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. Jacqueline
  juli 10, 2012 / 17:20

  Wat leuk dat deze serie je zo goed bevalt! Na je tip van Revenge ben ik ook benieuwd naar deze serie. Waar heb jij het eerste seizoen gedownload? Via torrents? Geniet van je vakantie.

 2. juli 10, 2012 / 17:25

  Ohh dat is ook zo heerlijk aan series, de muziek erbij!
  Heb laatst van de seizoenen van Laguna Beach ook een afspeellijst in Spotify gemaakt haha.

  Heb me trouwens op die van jou geabboneerd, best veel bekende nummers, leuk!

 3. juli 10, 2012 / 17:27

  Ik moet echt weer series gaan volgen, One tree hill lijkt me best leuk maar ik twijfel.. misschien dat ik Gossip Girl weer ga volgen? Oké, maar die liedjes zijn wel leuk! Even aan mijn spotify toevoegen. :)

 4. juli 10, 2012 / 18:02

  Ik ben ooit bij seizoen 4 gestopt. Geen idee waarom?

 5. juli 10, 2012 / 18:07

  Jaaa, One Tree Hill. Het is wel het leukst als ze nog op high school zitten, maar de seizoenen daarna zijn ook zeker leuk. Ik heb het jaren gevolgd.

 6. juli 10, 2012 / 18:18

  Fijn toch, heb je nog een serie tegoed ;) Ik heb iets van 3 seizoenen gekeken, erg leuk inderdaad.

 7. juli 10, 2012 / 18:33

  Super grappig! Ik heb net twee weken geleden de aller aller laatste aflevering gekeken nadat ik bij seizoen 1 aflevering 1 was begonnen en ik totaaaaal verslaafd was geraakt!

  Helaas is de serie gestopt! Zo jammer!

 8. juli 10, 2012 / 19:45

  Ik ben nu bezig met The OC, erg leuk, en deze kan ik misschien hierna wel kijken :)

 9. juli 10, 2012 / 22:13

  Love it! Heb ook zoveel leuke liedjes van One Tree Hill
  En vind de serie ook heerlijk.

 10. juli 10, 2012 / 23:07

  Ik heb het nog nooit gezien, maar ik hou van series dus deze gaat op mijn lijstje met “moet ik nog zien series” erop!

 11. Maria
  juli 10, 2012 / 23:15

  Als je op de link klikt dan krijg ik een error. En hoe kan ik jou dan vinden in Spotify?

  Liefs.

 12. juli 11, 2012 / 09:51

  Ik heb dit nooit echt gevolgd maar wel heel vaak afleveringen op tv gezien! Love it!

 13. juli 11, 2012 / 17:33

  Phoe! En ik ben nog maar bij aflevering 5 van het eerste seizoen!

 14. Marlies
  juli 14, 2012 / 14:44

  ONE TREE HILL is AMAZING! kijk het vanaf het allereeste begin, en heb vorige maand toch wel een traantje gelaten toen ik de aller aller laatste aflevering heb gekeken (seizoen9).

 15. Jeske
  juli 19, 2012 / 14:33

  I love one tree hill. Ik had seizoen 1 en 2 al gezien maar ben deze vakantie weer verder gaan kijken. En als het goed is brengt de post vandaag seizoen 5 naar me toe. Lucky me.