TUNE TUESDAY: October

 photo IMG_3656.png

September was een goede muziekmaand en dat betekent dat mijn oktoberplaylist vol staat met nummers waar ik nog lang van zal genieten.

Het begon allemaal in de eerste week dat ik in Oostenrijk was. Kygo kwam met ‘Here for You’ en Troye Sivan’s single ‘WILD’ was net uit. Nou, als ik die nummers hoor, denk ik de rest van mijn leven aan die twee weken in Oostenrijk. Denk ik zo. Meer nummers die ik daar in mijn lijstje zette? Rachel Platten’s ‘Stand By You’ en CHVRCHES’ ‘Clearest Blue’. Vooral op de terugweg van Oostenrijk naar Nederland luisterde ik deze nummers grijs. Samen met Ellie Goulding’s ‘On My Mind’, dat gereleased werd terwijl ik in de auto zat. Toen ik om half drie op stond, stond het nummer nog niet op Spotify. Een paar uur later, toen ik bij een tankstation in Duitsland was, stond het er wel. YES! Het was meant to be.

Over favorieten kan ik deze maand eigenlijk niet echt spreken, alle nummers waren op een bepaald moment favoriet. Het is jammer dat je niet kunt zien welke nummers je het meest beluisterd heb in Spotify (wat je met iTunes wel kunt zien). Aan het eind van het jaar kun je dat waarschijnlijk wel zien, maar nu kan dat niet (als dat wel zo is, laat het me weten, ik ben echt heel erg benieuwd!). Van Sia’s Alive tot Demi Lovato’s Confident en van RHODES ‘Close Your Eyes’ tot Rudimental’s ‘Lay it all on me’ ik kan ze voor naar achter en van achter naar voor meezingen.

September was een goede muziekmaand. En oktober belooft alleen nog maar beter te worden.. er komen zoveel nieuwe albums uit. Ik kan niet wachten! Ik kan me bijvoorbeeld nu al verheugen op vrijdagochtend, als ik naar Roosendaal rij voor DutchCowboys.. Als het goed is staat op dat moment het nieuwe album van Selena Gomez NET op Spotify. Ja, dat zijn echt kleine geluksmomentjes voor mij (hoop ik dan, anders is het album ruk, maar het er naar uitkijken vind ik al leuk).


Wat waren jouw favoriete nummers afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. oktober 6, 2015 / 13:27

  Yes, nieuwe muziek! Er staat weer genoeg in dat ik niet ken. Rudimental en Ed Sheeran is altijd een goede combinatie! Een tijdje geleden was er ook “Bloodstream” en die was ook al zo lekker. Halsey heb ik deze maand ook ontdekt trouwens, wat een toffe artiest!

 2. oktober 6, 2015 / 14:34

  Ik vond je Berlin marathon lijst zo lekker, ik ga deze zo eens even opzoeken :-)!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 6, 2015 / 18:56

   Super leuk om te horen! Hij heeft mij in Berlijn ook enorm geholpen!

 3. Ilse
  oktober 6, 2015 / 14:35

  Ik ben je playlist al een paar dagen aan het luisteren en er zitten heerlijke nummers tussen! :)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 6, 2015 / 18:55

   Leuk!!! Wat zijn je favorieten?

 4. oktober 6, 2015 / 23:51

  Leuk lijstje, in het land waar ik nu ben kan ik helaas geen Spotify beluisteren maar ik zoek ze op Youtube op :)