SNAPSHOT DIARY: 5/10

 photo Collages61.jpg


 photo Collages61.jpg

Goedemorgen, dit wordt de kortste snapshot diary – in ieder geval wat betreft foto’s – in de snapshot diary geschiedenis tot nu toe. Sorry, ik kan er niet veel meer aan veranderen. Ik lag de hele dag in bed en er zijn maar zoveel foto’s die je vanuit bed kunt maken. Laten we beginnen met een foto van mijn doos strepsils, die overigens aan het eind van de dag leeg was.

Deze gekookte eitjes smaakten naar… HELEMAAL NIETS. Ik ben flink verkouden en één van mijn klachten is dat ik dus helemaal niets proef. Er zijn mensen die nooit iets proeven, dat lijkt me echt verschrikkelijk. Ik heb na die twee eitjes namelijk nog steeds heel erg veel trek, maar ik weet… wat ik ook eet, ik proef het toch niet. En daarna heb ik dan alsnog trek, omdat ik nog steeds niets geproefd heb.

 photo Collages61.jpg

Ik ben BB creams van Garnier aan het uitproberen. Mijn huid is mega droog door de verkoudheid en ik denk dat op dit moment de klassieke BB cream in de kleur medium het beste bij mijn huid past. Anders zou ik wellicht voor een BB cream gaan die meer voor de gemengde tot vette huid geschikt is. Maar op dit moment hangen de vellen letterlijk aan mijn gezicht van de droogte.

Eindelijk tijd voor mijn laatste stukje Milka. Ook hier proef ik niks van, maar dat was ik van te voren even vergeten. Ik had me er echt op verheugd. Helaas had het net zo goed nep chocola kunnen zijn, zonde.

 photo Collages61.jpg

Blogging blogging blogging, vanuit bed vandaag.

Vroeger vond ik zo half ziek zijn leuk. Want dan hoefde je niet naar school en mocht je de hele dag in bed liggen en je kreeg kippensoep. Dat soort dingen veranderen als je volwassen bent. Of nou ja, als je je als een volwassene zou moeten gedragen.

 photo Collages61.jpg

Metro belt, de foto’s die ik voor de pagina van vandaag gestuurd heb zijn niet goed. Snel schakelen met AJ en een half uurtje later kan ik deze foto’s naar Metro doorsturen. Deze zijn gelukkig wel OK.

Ook leuk: warm-koud-warm-koud. Het ene moment wil ik in mijn badjas onder de dekens, het volgende moment heb ik het zelfs heet in mijn nachtjapon. Klaag-klaag-klaag.
 photo Collages61.jpg

Niemand komt kippensoep brengen, maar gelukkig ben ik niet helemaal alleen. Herinner me dat ik later deze week mijn knuffel even in de wasmachine stop, die zit nu natuurlijk helemaal onder mijn bacteriën. Blegh.

Ik heb honger maar heb niets in huis. Denk niet dat ik nu nog naar de supermarkt ga. Ik ga iets bestellen.. al mijn ‘gezonde tentjes’ zijn helaas dicht op maandag en heel veel andere dingen zijn zo duur dat ik het zonde vind. Ik proef niets… Ik ga gewoon lekker voor patat en kroket. Niet gezond, zeker niet omdat ik dit vorige week donderdag ook al at, maar het is het enige waar ik een beetje trek in heb.

 photo Collages61.jpg

Wow, het is niet weinig raspatat in mijn bakje en die twee kroketten smaken ook goddelijk. Als dit gezond zou zijn mensen… dan dan dan… zou ik hier zelfs mee kunnen ontbijten. Ondertussen kijk ik de vlog van Casey Neistat. Mijn favo vlogger.

Wat ik de rest van de dag (gedurende de dag) gedaan heb? Ik las ‘For You’ van Jojo Moyes op mijn iPhone. Omdat ik gek werd van de berichtjes die ik heel de tijd op mijn telefoon kreeg heb ik mijn telefoon van 16.00u op vliegtuigstand gehad. Heerlijk. Ik heb het boek van begin tot eind uitgelezen, met als excuus ‘ik moet er toch een review over schrijven, dus dit is ook een soort van werken’. Spoiler alert… ik ben geen een keer in slaap gevallen, dat gebeurde pas toen ik om kwart voor één ’s nachts het boek uit at. Zondag mijn ongezouten mening.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. oktober 6, 2015 / 12:02

  Ahhw noo :( Snel beter worden!! En gelukkig is er nog tekst!

 2. annick
  oktober 6, 2015 / 12:03

  Beterschap!! Ps een vraag wanneer komt de uitslag van de aperol spritz vespa wedstrijd!?

 3. oktober 6, 2015 / 12:08

  Brr niks aan om ziek te zijn! Beterschap!

 4. oktober 6, 2015 / 12:12

  Heerlijk om even de tijd te nemen voor een boek. Ik ben gisteren begonnen in the boy who granted dreams. For you is inderdaad ook een heel mooi boek.

 5. oktober 6, 2015 / 12:24

  Wat vervelend, heel veel beterschap!

 6. oktober 6, 2015 / 12:28

  Beterschap! Wel fijn dat je dan de tijd kon nemen (en niet te ziek was) om een boek te lezen, dit maakt het dan toch iets dragelijker.

 7. oktober 6, 2015 / 12:34

  Beterschap! Waardeloos zo’n halve zieke dag.. ik hik er ook een beetje tegenaan en zit dus maar gewoon achter mn bureau het beste er van te maken

 8. oktober 6, 2015 / 12:48

  Beterschap.

  Ik hou van vliegtuigstand dahaag allemaal. Ik ben heel benieuwd jouw review.

 9. oktober 6, 2015 / 13:15

  Ik zet ‘m ook vaak op vliegtuig haha, heerlijk. Heel veel beterschap gewenst!

 10. oktober 6, 2015 / 13:24

  Ook bloggers zijn weleens ziek, beterschap! Fijn dat je ons, ondanks je niet lekker bent, toch een kijkje in leven geeft :-)

 11. Amy
  oktober 6, 2015 / 13:30

  Woh die patat ziet er echt raar uit haha. Gelukkig was het wel lekker!

 12. oktober 6, 2015 / 13:38

  Wat leuk dat je Casey ook volgt, hij is echt m’n favo vlogger! Beterschap <3

 13. Ilse
  oktober 6, 2015 / 14:37

  Bah, geen fijne dag dus. Ben nu al benieuwd naar de recensie zondag.

 14. oktober 6, 2015 / 14:37

  Balen als je zo verkouden bent zeg! Zat jij op het einde van je artikel nog steeds bij die overheerlijke friet in gedachte omdat je het boek uit at? ;-)

 15. oktober 6, 2015 / 16:12

  Ik moet er echt niet aan denken om te lezen van een beeldscherm als ik me half ziek zou voelen, maar aan de andere kant is het wel te doen als je hoofd gewoon meewerkt haha. Veel beterschap! Ik heb nog nooit raspatat op, is het echt de moeite waard/heel anders?

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 6, 2015 / 18:57

   Ja, ik had gelukkig niet heel veel last van hoofdpijn! Ik voelde me gewoon slap en zat vol met snot en keelpijn. Dus dat was een gelukje!

   Raspatat is echt iets compleet anders dan normale patat en je MOET het proberen!

 16. oktober 6, 2015 / 16:37

  Zo’n halfziek dagje vind ik altijd verschrikkelijk! Dan ben ik totaal niet productief, maar het gevoel dat ik iets nuttigs zou moeten doen knaagt de hele dag aan me… Gelukkig kun je lekker lezen voor je werk (wat een droombaan!). :D Jojo Moyes is een geweldige schrijfster.

 17. Suuz
  oktober 6, 2015 / 22:11

  Ooooh waardeloos he! hier nog 1, keelpijn, verkouden, hoesten en koppijn! echt zoo irritant, maar goed,, even doorheen!!! ooh die raspatat! heb ik dat serieus nog nooit gegeten?! is dat echt heel anders dan gewone patat? ben nu wel heel benieuwd hoor! hebben ze dat in iedere snackbar?!

 18. oktober 6, 2015 / 23:50

  Wat vervelend dat je ziek was!! Maar kan gebeuren toch? Heel veel beterschap!

 19. oktober 7, 2015 / 11:33

  Je bent zo te horen wel flink ziek ja! Maar fijn dat je toch genoten hebt van de kroketten! Beterschap xx

 20. Kim
  oktober 7, 2015 / 19:40

  Je bedoelt denk ik ‘Me before you’ van Jojo Moyes, denk ik? Mooi boek! De sequel is vorige week uitgekomen (‘after you’) :).

 21. oktober 10, 2015 / 00:34

  Ah bah. Vervelend dat je zo ziek was. Ik moet even afkloppen. Vorig jaar heb ik maar liefst vier keer de griep gehad. Dit jaar helemaal nog niet. Misschien word ik gespaard, omdat ik mijn portie al gehad heb. Let’s hope so!