TUNE TUESDAY: No shame in my game

 photo IMG_7190.png

Toen ik zondagmiddag met Noortje Nederland binnen reed was het eerste dat ik haar vroeg wat leuke muziek op Spotify op te zoeken. Ik was een klein beetje vergeten om wat afspeellijst op offline te zetten, dus wel luisterden de hele weg naar Coldplay en Taylor Swift. Vond ik niet heel erg, maar Noortje wilde zelf ook wel eens wat anders horen. Het eerste nummer dat Noortje uitzocht was iets van Atomic Kitten, daarna kwam er iets van The Backstreet Boys, vervolgens had ik een verzoeknummertje van de Spice Girls. Wat volgde was een kleine throwback naar de beste boy- en girlbands van zo’n vijftien jaar geleden.

Serieus. Ik was vergeten hoe geweldig de muziek van boy- en girlbands was aan het eind van de jaren ’90 en het begin van deze eeuw. De Backstreet Boys en Spice Girls, ATOMIC KITTEN, Five, N Sync, WESTLIFE!!!!! En weet je wat nou het leuke was, eindelijk verstond ik wat ze nu eigenlijk aan het zingen waren. Oh en de nostalgie natuurlijk. Ik weet nog dat ik zo hard stond te dansen op “When you’re looking like that’ op de bonte avond van het bruggerskamp.. en tijdens de bonte avond met groep 8 kamp deden we een dansje op “Keep on moving” van Five en nou ja al die nummers van Atomic Kitten, dat was mijn brugklasperiode en OH de Spice Girls… “You have got to swing it, shake it, move it, make it.. Who do you think you are? Trust it, use it, prove it, groove it… Show me how good you are!!” 

No shame in my game… En alsjeblieft, geef toe… jij vindt het stiekem ook HEUS wel leuk om naar dit soort nostalgie te luisteren?! Deze gaat SOWIESO op repeat tijdens mijn volgende hardlooprondje!


Wat is jouw favoriete boy- of girlband uit de periode eind jaren negentig, begin 2000?! Ik kan eigenlijk niet echt kiezen. Moet natuurlijk Spice Girls zeggen en ben dat ook wel geneigd, maar de rest is ook zo leuk! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. januari 20, 2015 / 17:19

  Haha nice, ik ga hem ook eens luisteren met hardlopen. Kan hier echt intens van genieten!

 2. januari 20, 2015 / 17:39

  hahaha ja ik geef het doe.. heerlijk is het om af en toe terug te gaan naar deze tijd qua muziek ;)!

 3. januari 20, 2015 / 17:49

  Haha, zo’n fijne afspeellijst! Ik volg je op Spotify en aan de rechterkant van mijn scherm zag ik dat je naar Five en Westlife geluisterd had, en ik had echt zoiets van ‘Huh? Geen Coldplay, Ellie Goulding en Taylor Swift?’. Nu weet ik dus waarom :D.

 4. januari 20, 2015 / 18:01

  Ik vind stiekem Viva Forever heel erg mooi van de Spice Girls!

 5. januari 20, 2015 / 18:14

  Heerlijke nummers! Doen me zo erg denken aan vroeger, dat op zich maakt ze al super leuk. Mijn favoriete band was de Spice Girls, maar de rest was ook geweldig =)

 6. januari 20, 2015 / 18:44

  Oh heerlijk! Good times, good times!

 7. januari 20, 2015 / 18:53

  Wat een fijne lijst! Ik ga hem volgen.

 8. januari 20, 2015 / 18:56

  Ik kan elk nummer op deze lijst van begin tot eind meezingen en doe dat regelmatig zonder schaamte. Fantastische lijst, maar wat er nog echt bij moet:

  Solid Harmonie – I want you to want me
  Girl thing – Last one standing
  N Sync – Thinking of you
  All Saints – Never Ever
  Savage Garden – Truly Madly Deeply

  En een paar van die foute Boyz II Men of Az Yet groepjes zouden ook niet misstaan. En Mysterious Girl van Peter Andre. Dat is geen boyband maar geen enkele playlist is compleet zonder dat nummer!

  Oke ik houd al op :’)

  • januari 20, 2015 / 18:58

   Omg en All or Nothing van O-Zone!

   • januari 20, 2015 / 20:14

    EN B*WITCHED!

    (Sorry, echt :’) )

 9. januari 20, 2015 / 19:15

  Ik ben 31 en was net iets te oud voor de Spice Girls. Maar Vicky B ben blijven volgen. I love Posh. En Viva Forever blijft mooi.

 10. januari 20, 2015 / 19:48

  Haha super leuk!! Spice Girls, Jennifer Lopez, Justin Timerlake… mmm die laatste twee zijn geen bands nou ja, toch vond en vind ik ze leuk!!

 11. Simone
  januari 20, 2015 / 20:08

  Geweldig. Zo hebben wij een playlist gemaakt met 150 van deze nummers voor onze roadtrip naar Berlijn afgelopen jaar. Heerlijk meezingen met oldskool 90’s songs!!

 12. januari 20, 2015 / 22:16

  Jaaaa geweldig sclub7 ofzo met don’t stop never give up
  De liedjes waren eigenlijk zo simpel maar zo goed bedacht!

 13. Ilse
  januari 20, 2015 / 23:18

  Begin 2000 was ik een kind van 7 jaar of wat ouder maar ik kan ze wel meezingen.
  Spice Girls en Backstreet Boys blijven heel fijn! :)

 14. januari 21, 2015 / 08:29

  Hihi, leuke playlist! Ook ik was grote fan van de Spice Girls ;-)

 15. januari 21, 2015 / 09:52

  Hahahaha deze is zo goed!! Ik ga hem volgen. More please!

 16. Claudia
  januari 21, 2015 / 10:11

  Yes! Ik vond alleen Spice Girls echt leuk, stickers, lollies, Impulse body spray, film op video gekocht (!!), playbacken op school met een vast groepje meiden! Mijn favoriet blijft ‘Too Much’, die kwam toen voor de kerstperiode uit en playbackten we tijdens het kerstdiner op school.

 17. januari 21, 2015 / 10:53

  Ahh heerlijk. Spice Girls zijn aan mij echt totaal voorbij gegaan, maar de rest, daar kan ik ook nog steeds van genieten ;)

 18. januari 21, 2015 / 11:06

  Wat denk je van Butterfly van Crazy Town? En Mysterious girl van peter Andre? Echt fantastisch. Oh wat vond ik die mannen sexy toendertijd, nu denk ik daar ietwat anders over :D

 19. januari 23, 2015 / 23:54

  Oh heerlijk! Ik kies dan toch voor de Spice Girls, daar was ik vroeger groot fan van!

 20. Suus
  januari 26, 2015 / 15:56

  Even een big thanks naar jou Annemerel! Dankzij deze lijst zit ik gemotiveerd en super vrolijk aan mijn scriptie te werken. (Ik zit in de stiltebieb, maar het is zo lastig om niet mee te gaan zingen)