TUNE TUESDAY: My (hopefully) winning theme

Nog vijf dagen tot de halve marathon, mijn afspeellijst heb ik in ieder geval alvast gemaakt. Hij duurt ongeveer twee uur en dat is ook mijn doel, dus dat komt mooi uit. Hoe ik de selectie gemaakt heb? Het is een mix van nummers die ik in de bijna zes jaar dat ik nu hardloop geluisterd heb. Niet alleen geluisterd, maar grijs gedraaid. Muziek kan mij net dat kleine beetje harder laten lopen, zonder muziek ZOU ik niet eens gaan lopen.

Tijdens het lopen geniet ik van foute meisjes popmuziek, maar ook van U2 & Muse. Ik luister graag naar live nummers, want die geven NOG meer energie. Oh en het volume gaat altijd voluit, natuurlijk.

Waar luisteren jullie naar tijdens het hardlopen / sporten?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. Manon
  maart 6, 2012 / 12:18

  Aivici met Levels, Jessie J met Dominos

 2. maart 6, 2012 / 12:21

  Goeie! Daar wil ik binnenkort namelijk ook een post over maken haha… sommige liedjes zijn namelijk gewoon te fout voor woorden maar zo fijn tijdens hardlopen. Succes alvast, super spannend!

 3. maart 6, 2012 / 12:22

  Feet don’t fail me now, take me to the finishline!

 4. maart 6, 2012 / 12:40

  Ik vind de oortjes altijd zo’n ramp, die vliegen er bij mij ALTIJD uit. Wat doe jij daar tegen? liefs

  • Annemerel
   Auteur
   maart 6, 2012 / 13:10

   Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb daar niet zo veel last van.. misschien ligt het ook maar net aan hoe je oor ‘ontworpen’ is ;-)

 5. maart 6, 2012 / 13:04

  Ik luister altijd snelle rock, ga ik extra hard van bewegen!

 6. maart 6, 2012 / 13:07

  Leuke tunes!

 7. maart 6, 2012 / 13:10

  Herken me hier helemaal in, snap niet dat sommige mensen zonder muziek kunnen hardlopen! Ik vind S&M van Rihanna en What The Hell van Avril Lavigne heel fijn om op te lopen! Leuk om jouw rennummers nu te weten :)

 8. maart 6, 2012 / 14:14

  Geweldig! Ik heb een speciale ‘running’ playlist die ik af en toe update door wat nieuwe nummers toe te voegen en wat té irritante nummers te verwijderen.

 9. maart 6, 2012 / 15:58

  Als het maar een beetje uptempo is! Dan ga ik automatisch sneller bewegen haha.

 10. maart 6, 2012 / 16:02

  De radio in de sportschool staat altijd keihard aan, dus ik luister naar wat er ook maar draait ;)

 11. maart 6, 2012 / 16:56

  Ik luister nog steeds naar Evy in mijn oren, die mij verteld wat ik moet doen. Haha!

 12. maart 6, 2012 / 19:03

  mijn favoriete hardloopnummer is Mama Do – Pixie Lott! heerlijk!

 13. maart 6, 2012 / 19:24

  Ik kan niet goed op muziek lopen doordat ik dan m’n tempo aanpas aan het ritme (funest voor je gewrichten, onnatuurlijke tempowisselingen)

  Ik loop altijd op een luisterboek! Daardoor loop ik heerlijk op mijn eigen tempo, en als het een spannend boek is zorgt het ervoor dat ik nog net die extra kilometer loop om het hoofdstuk af te kunnen lopen, haha! Daarbij mag ik van mezelf niet luisteren als ik niet hardloop, waardoor ik dan ook sneller weer ga lopen :)

 14. karlijn
  maart 6, 2012 / 20:07

  Ik heb zaterdag ook een hardloopwedstrijd, maar dan de helft van wat jij gaat lopen. Komt precies op tijd dus, die playlist! Ik ga hem meteen even doornemen, kijken of er nog wannahaves tussen staan :) thank youuuu

 15. maart 7, 2012 / 19:10

  Ik heb altijd mijn hele iPod op shuffle. Heel verrassend, je weet nooit wat er komt! :)