TUNE TUESDAY: Mix

Het nieuwe album van Snow Patrol is uit! Hoewel het (in mijn ogen/oren) niet kan tippen aan mijn favoriete Snow Patrol album (Eyes Open) is het toch weer een fijne toevoeging voor mijn collectie. Het eerste nummer “I’ll Never Let Go” is favoriet! De nieuwe van Rihanna in samenwerking met Calvin Harris is samen met “Without You” van Usher & David Guetta echt mijn steun en toeverlaat tijdens een rondje hardlopen. Echt van die nummers waar je alleen maar harder door gaat lopen.

“Princess of China” van Coldplay & Rihanna is al een paar weken favoriet en staat inmiddels in mijn iTunes 25 meest afgespeelde nummers helemaal bovenaan. Best een prestatie als je bedenkt hoe veel muziek ik luister. Ben geen fan van Adam Lambert, maar ik vond hem samen met de overgebleven leden van Queen wel hartstikke goed tijdens de EMA’s vorige week! Wat een stem heeft die jongen. “Love you like a Lovesong” van Selena Gomez zit al langer in mijn hoofd dan me lief is. Echt zo’n verslavend deuntje.

“Whatever Gets You Through Today” is voor mij een “golden oldie” staat al jaren in mijn iTunes lijst en eens in de zoveel tijd komt ‘ie tijdens een rondje shuffle bovendrijven en staat ‘ie weer bovenaan mijn afspeellijsten. Elbow’s “Mirrorball” belooft ook zo’n nummer te worden. Oh en met je Katy Perry is horen, zonder poespas bij de Engelse X Factor, super mooi!

Lindsay Lohan’s “Over” heeft een beetje uitleg nodig. Ik zat laatst in de trein een beetje door mijn muziekbibliotheek te bladeren en toen kwam ik dit nummer tegen. Dit is dus een nummer dat ik in een tijdperk dat ik graag aanduid met “prehistorie” heb grijs gedraaid. Liefst keihard en super emotioneel. Oh die goede oude tijd. Ik krijg weer bijna medelijden met mezelf. Toch mooi dat ik op mijn 22ste daar al over kan spreken, niet?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

4 Reacties

 1. Roxy
  november 15, 2011 / 12:52

  Oh god dat liedje van Lindsay Lohan vond ik vroeger ook helemaal geweldig. En dit is de eerste keer dat ik Katy Perry live goed hoor zingen, ze zingt ‘m ook nog eens heel goed.

 2. november 15, 2011 / 15:47

  Dat nummer van Coldplay met Rihanna vind ik ook super mooi!

 3. november 15, 2011 / 21:20

  Goeie keuze, het nummer van Rihanna is zo een vrolijk nummer die ik geregeld op repeat heb staan. Nummer van Rihanna samen met Coldplay kende ik nog niet, dus ik ga hem meteen even downloaden.. ^^

 4. november 16, 2011 / 09:35

  Oh, dat nummer van Lindsay Lohan, geniaal!