DIARY: 02

Afgelopen week is echt voorbij gevlogen. Doordat ik nu heeeeel erg veel dingen (hier snel meer over) tegelijk doe, lijkt de tijd nog even sneller te gaan dan anders. Ik kan bijna niet geloven dat we nu serieus al de DERDE week van november in gaan. Hallo tijd, waar ga jij zo snel naar toe?

Maandag en dinsdag heb ik onder andere kei hard gewerkt aan de basis voor een artikel. Mensen telefonisch interviewen, verhaal proberen te vinden, uitwerken. Heel leerzaam allemaal, maar ook een tijdrovend klusje. Maandag werkte ik ook bij Elzenduin, waar we de winactie verzonnen die de volgende dag online kwam. Ik was helemaal enthousiast en wilde hem eigenlijk gelijk online zetten, ik heb me in kunnen houden en nog 12 uur kunnen wachten..

Dinsdag had ik weer eens een spannende date met de tandarts. Ik ben daar dus niet zo’n fan van. Ik ben echt al jaren niet meer bij de tandarts vandaan gekomen met goed nieuws (en ik kom er echt zes keer per jaar) er is altijd wel weer wat. Boeh. Dinsdag was ook de dag dat ik VET gezond deed. Ik had voor het eerst sinds lange tijd weer een compleet gezond mandje bij de Albert Heijn, lekker duur, maar voelde ook wel goed. ’s Avonds zelfs hardgelopen, ja ik was goed bezig dinsdag.

Woensdag & Donderdag zijn mijn Girlscene-dagen! Dan sta ik dus om half 7 op en ga ik om 7.15u de deur uit. Tram richting Den Haag Centraal, met de trein naar Amsterdam Centraal en dan mijn wandelingetje naar de Keizersgracht. De meeste mensen zouden dat met de tram doen, maar ik geniet net iets te veel van dat wandelingetje naar kantoor. Ik heb nu vier dagen echt gewerkt en ik kan niet anders dan concluderen: Best. Job. Ever. Woensdag was ik helemaal alleen van de Girlscene redactie en heb ik super hard gewerkt om zoveel mogelijk leuke stukjes te schrijven. Donderdag waren mijn collega’s er gelukkig wel en toen hebben we mijn haar dus een spannend kleurtje gegeven. ’s Avonds in de trein begonnen met het filmpje bewerken en ’s avonds om 23.30u was ‘ie ein-de-lijk af en stuurde ik hem door naar Marjolein. Yes.. geen 9 tot 5 baan. Gelukkig maar.

Donderdag was er ook iemand op de redactie met super veel mooie Nikonlenzen, toen hebben we een mega exemplaar op mijn Nikon D7000 gezet, haha zo cool. Nog even sparen..

Vrijdag had ik weer een deadlinedagje, nu weer voor een andere opdracht. Een super super super spannende, waar ik binnenkort meer over kan vertellen maar nu nog niet, alleen dat het heel erg leuk is! Helaas kreeg ik rond 15.00u (toen ik het net had ingeleverd) het gevoel alsof ik een dode muis in mijn mond had. Daarna kreeg ik buikpijn, toen kwam de misselijkheid en niet veel later die overdonderende pijn in mijn hoofd. Een half uur later was ik verlamd van de pijn, heb ik mijn bed weten te bereiken en de volgende dag, vijftien uur later, werd ik weer wakker.

Ik vind dat dus zo zonde van mijn tijd. Migraine. Ik heb toch serieus wel wat beters te doen dan slapen. In ieder geval wel iets leukers. Gelukkig was het zaterdag wel zo goed als over en na een klein hulpmiddeltje in de vorm van een roze pilletje, oh en een rondje hardlopen, verklaarde ik mezelf genezen. Ik had een fotoshoot in Rotterdam voor dat ene leuke project waar ik dus nog niks over kan zeggen en ’s avonds was het tijd voor een date met Kim. Sushi eten in Den Haag. Zo fijn om na twee maanden weer eens helemaal bij te kletsen.

Gisteren werd ik wakker met Gilles de la Tourette, een ernstige vorm. Mijn wekker ging namelijk om 5.00u. Ja, op een zondag. ONCHRISTELIJK tijdstip, toch? Ik moest om 6.00u werken, iets wat ik normaal gelukkig niet hoef hoor. Maar jeetje, wat had ik een moeite met die wekker. Ik heb echt de aller ergste scheldwoorden die je je maar kunt bedenken eruit gegooid en dat binnen één seconde nadat ik wakker werd, best knap vind ik. Ik hield mezelf wakker met heerlijke cappuccino’s en de tijd vloog. ’s Avonds at ik met mijn ouders, met het hele complete gezin. Mama’s lasagne, zondagspecialiteit sinds eh begin jaren 90. Nostalgie dus.

Goed ik heb dus echt het idee dat maandag gisteren was. Nu komt december en 2012 wel heel erg dichtbij!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. november 14, 2011 / 12:25

  How i love love love dit soort blogjes :) geven me direct ook ongelooflijk veel zin om aan alle leuke dingen die vandaag nog op mij staan te wachten te beginnen ( ipv zoals nu lui in m’n zeteltje te hangen :p ) x

 2. november 14, 2011 / 12:30

  Heel leuk die week overzichtjes!

 3. Laura
  november 14, 2011 / 14:03

  Ik liep ook altijd vanaf A’dam CS naar de Keizersgracht, heerlijk! Zeker na een halfuur in de trein was het goed om even wakker te worden.

 4. Manon
  november 14, 2011 / 15:14

  leuk stukje, even afleiding van mn huiswerk! :)

 5. november 14, 2011 / 16:01

  heerlijke blog weer annemerel!

 6. november 14, 2011 / 16:27

  Zoals altijd weer erg leuk!

 7. Anique
  november 14, 2011 / 16:33

  Leuk! Alleen doordat al je foto’s zwart-wit zijn is er niet veel overzicht en dit kijkt wat minder fijn!

  • Annemerel
   Auteur
   november 14, 2011 / 17:06

   Eens! Komt asap oplossing voor! Misschien een witrand om de foto’s doen :-)

 8. Annemerel
  Auteur
  november 14, 2011 / 17:06

  Kwaliteit is namelijk belabberd, foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone!

 9. november 14, 2011 / 18:19

  Wat een drukke week misschien daardoor ook je migraine vrijdag? Neem af en toe rust tussen door

  Verder wel super gaaf wat je momenteel allemaal doet

 10. november 14, 2011 / 20:00

  Onwijs leuk, om dit soort stukken te lezen! Mis die stiekem de laatste tijd toch wel een beetje. Wel heel naar van je migraine-aanvallen trouwens, sterkte daarmee!

 11. november 14, 2011 / 20:55

  Zo jij hebt een drukke week gehad zeg, maar het is het waard zo te horen… Wel balen van die aanvallen..

  Wanneer is de uitslag van de Elzeduin prijsvraag trouwens?

 12. Phine
  november 15, 2011 / 08:58

  Ik ben fan van je Diary!! Keep going.. :)

 13. november 15, 2011 / 09:41

  kan me vorostellen dat je het zo leuk hebt bij girlscene. Ik dacht trouwens dat je in amsterdam woonde?

 14. november 15, 2011 / 11:29

  werken bij girlscene lijkt me echt een droombaantje! ;)

 15. november 17, 2011 / 13:06

  Poeh. Jeetje.