TUNE TUESDAY: March

 photo IMG_3321.jpg

Ken je dat, dat je een nieuw nummer ‘ontdekt’ en dat er niets anders is waar je op dat moment naar wil luisteren. Ik heb dat afgelopen maand welgeteld vier keer gehad. Dat je het nummer op een gegeven moment zo vaak gehoord hebt dat het genant begint te worden. Kijk, als ik in mijn eentje in de auto zit maakt het niet zoveel uit. Maar als er iemand naast me zit (zoals afgelopen weekend met Noortje), is het toch een ander verhaal. Maar mijn liefde voor de nummers overwon het van mijn gêne, inmiddels is Noortje ook fan van drie van de vier nummers (nummer vier vond ze een beetje een zeik-nummer, smaken verschillen blijkbaar).

Goed, zijn jullie natuurlijk ontzettend benieuwd om welke nummers het gaat… snap ik!

NUMMER 1: The Boxer Rebellion – Keep Me Close, sinds het album dat ze in 2013 uitbrachten ben ik fan van The Boxer Rebellion. Ik kan uren achter elkaar naar deze muziek luisteren zonder het zat te worden. Dit is het eerste nummer van het nieuwe album dat in april uit zal komen. Als dit een voorbode is voor de rest van het album, dan ben ik super excited!

NUMMER 2: Glasperlenspiel – Geiles Leben, ik had me laten vertellen dat dit HET après ski nummer van het moment is. Ik heb hem welgeteld een keer in de apres ski gehoord en dat was nadat ik zelf had aangegeven dat dit nummer gedraaid moest worden. Ondertussen ken ik de Duitse tekst wel bijna uit mijn hoofd én denk ik dat dit best goed voor mijn Duits geweest is, door veel te luisteren wordt niet alleen je woordenschat groter maar ook het gevoel voor de taal. Wellicht moet ik een paar maanden alleen maar naar Duitstalige muziek luisteren in plaats van Engels, dan wordt het misschien ooit nog wat. OK, toch maar niet ;-).

NUMMER 3: All Saints – One Strike, ik was nooit een super fan van All Saints, maar dit nieuwe nummer heeft me dat wel gemaakt. Ik dacht dat de band al jaren uit elkaar was (waren ze ook), maar er komt dus weer een nieuw album en dit is het eerste nummer van het album. Nadat ik dit nummer 100 keer geluisterd heb, ben ik meteen alle oude hits opnieuw gaan luisteren en Pure Shores heeft net als One Strike erg veel speeltijd gehad.

NUMMER 4: Alan Walker – Faded, gevonden in de hitlijsten van Spotify Duitsland (of Oostenrijk, ik weet het niet meer). Misschien een beetje een fout nummer, maar daarom niet minder lekker. Misschien juist daarom nog wel lekkerder!!!

Al deze nummers staan natuurlijk in mijn maart playlist. Samen met nieuwe nummers van ZAYN, Gwen Stefanie en Icona Pop. Natuurlijk vergeet ik ook Coldplay, Sia en Troye Sivan niet, want ook daar heb ik veel naar geluisterd afgelopen maand.

Wat waren jouw nummers van afgelopen maand? Kun jij net als ik een nummer 100x achter elkaar luisteren als je het een fijn nummer vindt? Of ben je niet zo van de ‘EN REPEAT!!!’

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

3 Reacties

 1. Ilse
  maart 8, 2016 / 19:53

  Fijne nummers en ik kan sommige nummers ook wel de hele dag luisteren!

 2. maart 8, 2016 / 23:53

  Haha faded heb ik ook een tijd kapot geluisterd, maar nu maakt die me opeens verdrietig.
  Deze hele week heb ik eigenlijk alleen Be the one – dua lipa geluisterd en kan hem zo nog een week luisteren. Fantastisch nummer!
  Heel af en toe had ik en onderbreking met t nummer bel me op – lil kleine. Is geen nummer waar die constant zingt over hoe geweldig die is en de beat is echt lekker

 3. maart 9, 2016 / 18:24

  Leuke nummers! Ik luister de laatste paar dagen heel van van ‘The Intenet’ dat is echt heerlijke muziek:)