TUNE TUESDAY: July + Summer

 photo Desktop1204.jpg

Normaal krijgen jullie mijn playlist van de maand altijd op de eerste dinsdag van de maand, maar dit keer zat ik in Italië en moesten jullie het alleen met Snapshot Diary’s doen. Om het goed te maken heb ik vandaag twee afspeellijsten voor jullie. De playlist van juli en een playlist met mijn favoriete zomerhits van 2015.

Als je ze nog niet gevonden had dan tenminste… want vooral de zomerplaylist wordt al druk beluisterd. De zomer playlist staat vol met vooral vrolijke nummers. Veel van deze nummers stonden afgelopen maanden al in mijn playlists, maar zijn zo vrolijk dat ik ze nu nog steeds graag luister. De lijst heb ik aangevuld met nummers die ik overal en nergens vandaan heb gehaald. Van zomer-afspeellijsten van Billboard en Rolling Stone Magazine tot Spotify’s eigen zomerplaylist. Beter goed gejat dan slecht gejat, toch ;-).

En dan de juli playlist, terwijl juli eigenlijk alweer zo goed als voorbij is. En ik alweer druk ben met het samenstellen van de augustus playlist. Mijn favoriete nummers zijn Mother van Florence + The Machine (zonder twijfel mijn favoriete nummer van het nieuwe album), Selena Gomez’ Good For You, Demi Lovato’s Cool For The Summer en Duran Duran’s Pressure Off.

Wat zijn jullie favoriete nummers deze zomer? Welke nummers ben ik vergeten (en moet ik daarom in mijn augustus playlist zetten?)

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Lisa
  juli 28, 2015 / 12:20

  Betekent dit dat er vanaf nu weer 2 artikelen per dag voorbij komen? :-)
  Ga zo meteen de playlists aanzetten!

 2. Ilse
  juli 28, 2015 / 12:23

  Toffe playlists, ik ga ze vanavond na het werken gelijk luisteren.

 3. juli 28, 2015 / 12:57

  Leuke nummers! Meteen toevoegen in mijn eigen playlist! Thanks!
  X

 4. juli 28, 2015 / 13:14

  Heerlijke playlist! Ik heb bijna allemaal dezelfde liedjes.. Al ben ik wel van plan ergens deze week weer een nieuwe playlist aan te gaan maken :-)!

 5. Michelle
  juli 28, 2015 / 13:26

  Freedom van Pharrel is leuk!!

 6. juli 28, 2015 / 14:16

  Fijne playlist, krijg er echt zomerkriebels van! Vooral kings van years & years is zo een heerlijk nummer!

 7. Kim
  juli 28, 2015 / 23:23

  Ik heb weer genoten van de lijst van juli:-)))
  Louane – Avenir mag niet missen in je lijst van augustus!!

 8. juli 29, 2015 / 16:12

  Leuke playlist!