TUNE TUESDAY: January

 photo IMG_6296.png

Dag kerstliedjes, ik heb wel weer even genoeg van jullie gehad. Nu is het tijd voor ‘nieuwe’ muziek, mijn januari afspeellijst staat er vol mee. Van nieuwe nummers van mijn all-time favourites Coldplay en Madonna tot nieuwe namen als Ben Haenow (winnaar van X-Factor UK 2014) en de nieuwste van Charlie XCX. Charlie zag ik in 2012 in het voorprogramma van Coldplay op het Malieveld, niet wetende dat ze twee jaar later zelf door zou breken. Tijdens haar set dacht ik eerlijk gezegd alleen maar; ik wil Coldplay.

Ook in mijn playlist: een nummer van het nieuwe album van The Veronica’s. In 2006 stond mijn eerste hardloopplaylist (op mijn roze iPod Mini) vol met nummers van The Veronica’s. Het nummer 4ever stond regelmatig op repeat, ik heb zo’n gevoel dat ‘If You Love Someone’ hetzelfde lot beschoren is. Staan er ook nummers in de lijst die je er misschien niet verwacht? Ja.. Young Again van Hardwell is normaliter niet echt mijn kopje thee, maar op de één of andere manier geeft dit nummer me heel veel energie tijdens het rennen.

Zoals je misschien inmiddels wel doorhebt is mijn playlist weer een heerlijke eclectische mix van verschillende muziekstijlen geworden. Je beluistert de lijst hier:

 

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment?

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. januari 6, 2015 / 17:02

  Like I Can is echt een van m’n favoriete nummers! Beste Sam Smith nummer wat mij betreft. Uptown Funk en Take Me To Church staan hier ook regelmatig aan :)

 2. januari 6, 2015 / 17:12

  Take me to church heb ik momenteel aanstaan, ik vind dat zo’n mooi nummer! Ook Uptown Funk vind ik erg lekker klinken :)

 3. Tamara
  januari 6, 2015 / 17:18

  If You Love Someone van The Veronicas is erg leuk! Net als het nummer You Ruin Me, van hun nieuwe album ook!

 4. januari 6, 2015 / 17:33

  Favoriet hier is Hold back the river van James Bay, door de BBC uitgeroepen tot de belofte van 2015. Beetje in het straatje van George Ezra en Hozier, heel fijn!!

 5. januari 6, 2015 / 17:45

  Can’t stop dancing vind ik echt zo’n lekker nummer. Ook ben ik erg blij dat The Veronicas met nieuwe muziek zijn uitgekomen, ik was daar vroeger zo’n fan van.

 6. januari 6, 2015 / 17:45

  Coldplay blijft heerlijk. Ik zal je mijn favorieten besparen. Ik ben nogal onrustig op het moment, dus ik luister naar van de rustgevende massagemuziek. En trouwens, overdag luister ik weer graag naar Lana del Rey. Heerlijke stem.

 7. januari 6, 2015 / 17:52

  Liedjes van Lana del Rey, Taylor Swift, Coldplay en nog veel meer! Leuke lijst!

 8. januari 6, 2015 / 17:56

  Ik heb de playlist meteen geluisterd, en ik vind ‘m super tof! :D Leuke nummers.

 9. januari 6, 2015 / 18:26

  Ik draai vooral nummers van aan de andere kant van de oceaan. Pfff, heimwee. Al dat Europese partypartyboemboemmuziek ben ik al een beetje beu ;). Dus eh, tja, het zegt je waarschijnlijk niks haha, Gondwana, Jorge Drexler, RDX, Bomba Estereo, Calle 13, uuuuf zo kan ik nog wel even door. Enjoy! Was de Kerstnummers al beu voordat ze begonnen, wehhe.

 10. Karlijn
  januari 6, 2015 / 18:46

  Leuke playlist! Up kende ik nog niet maar die staat nu op repeat, wat een happy nummer

 11. Ilse
  januari 6, 2015 / 22:26

  Ik zag hem al eerder voorbij komen maar wat een fijne playlist. Liefde voor Miracles, Up en Take me to church!

 12. januari 6, 2015 / 23:22

  Zo, die lijst is bewaard. Ik hou van je afspeellijsten!

 13. januari 7, 2015 / 09:38

  Op dit moment gaan David Guetta, hardlopen en ik wel heel goed. Verder ben ik in to Turkse muziek, het komt en gaat.

 14. januari 7, 2015 / 11:09

  Oh ik ben helemaal uit de muziek “van nu”… Ik ben alleen maar kinderliedjes en Disney liedjes aan het zingen -_-‘ haha. Dus dit lijstje is wel even fijn om uptodate te raken, ik ga ‘m afspelen op onze Sonos!

 15. januari 7, 2015 / 11:51

  Leuke mix, staan een paar nieuwe nummers tussen, dus even luisteren :)

 16. Esmee
  januari 7, 2015 / 13:45

  Heerlijk lijstje:)
  Ik was m stiekem al n tijdje aan het luisteren!!

 17. Suzanne
  januari 8, 2015 / 19:07

  Uptown Funk!! Op het moment kan je me met geen ander nummer blijer maken. Nou oke, misschien als het een héél héél leuk liedje is ;)