TUNE TUESDAY: January

 photo IMG_5576.jpg

Na al het kerstliedjes geweld is het hoogtijd voor wat nieuwe muziek. Goed nieuws, die nieuwe muziek heb ik voor je. In mijn januari-afspeellijst.

In het lijstje staan zoals gewoonlijk weer vijftien nummers, maar absolute favoriet is de remix door Felix Jaehn gemaakt van het nummer Your Soul van RHODES. Zo’n ontzettend fijn nummer. Het album van RHODES dat anderhalf jaar geleden uitkwam is al sinds dag een favoriet als ik aan het lezen of schrijven ben, maar deze remix maakt het nummer ook geschikt voor de auto. Vriendelijk verzoek aan Felix Jaehn, remix de rest van het album ook alsjeblieft.

Andere favorieten: Alone van Alan Walker, Castle on the Hill van Ed Sheeran (Shape of You is ook heel fijn trouwens, maar volgens mijn eigen regels mag er maar een nummer per artiest in mijn lijstje) en Armin van Buuren met I Need You is ook super lekker. Ik denk er soms aan om mezelf wat mixing skills te leren, zodat ik mijn eigen remixes kan maken voor tijdens het hardlopen, met alleen maar mijn favoriete nummers.

Tijd is een beetje een issue, haha. Talent waarschijnlijk ook… maar dat weet je natuurlijk niet voordat je het probeert. Weet iemand een goed programma voor MacBook’s om muziek te mixen? En een goede bijbehorende tutorial. Op dit moment weet ik alleen dat BPM redelijk belangrijk is (toch?). OK. Misschien moet deze schoenmaker gewoon bij haar leest blijven en het mixen van nummers gewoon aan de professionals overlaten.

Wat waren jouw favoriete nummers van afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Petra
  januari 10, 2017 / 12:02

  Eddd is baaaack! ❤

 2. Maaike
  januari 10, 2017 / 12:17

  Waar is je trui van op de foto? :D

  • Annemerel
   Auteur
   januari 11, 2017 / 12:10

   Maje! Nu in de sale bij de Bijenkorf!

 3. januari 10, 2017 / 13:09

  Ik heb afgelopen maand heel veel naar Rise van Katy Perry geluisterd! :-)

 4. Vera
  januari 10, 2017 / 17:45

  Castle on the hill staat met stipt op nummer 1 bij mij. Heeerlijk dat euforische, opzwepende refrein. Ook top voor tijdens het hardlopen trouwens! Heb hem wel 10 keer achter elkaar geluisterd toen ik zondag aan het lopen was.

 5. Lotte
  januari 10, 2017 / 18:29

  Hoi Annemerel!

  Mijn favoriete nummer van de laatste tijd is ‘Tear up this town’ van Keane!

  Nog een ander vraagje! Ik overweeg om een ‘noise cancelling headphone’ te kopen naar aanleiding van jouw verhalen hierover (o.a. http://www.annemerel.com/love-bose-quietcomfort-35/). Als je zo’n headphone op hebt in het vliegtuig en je luistert muziek op een ‘normaal’ geluidsniveau, hoor je dan het vliegtuig nog?

  Alvast bedankt! :)

  • Annemerel
   Auteur
   januari 11, 2017 / 12:09

   Hi Lotte thanks voor de tip ik ga zo luisteren.

   Je hoort nog wel iets, maar het is wel veel rustiger en als je je koptelefoon afzet besef je pas hoeveel geluid er gedempt wordt. Ik ben er oprecht heel blij mee en ook al heb ik deze gekregen, als hij nu stuk zou gaan zou ik het geld er zeker voor over hebben om hem opnieuw te kopen.

   • Lotte
    januari 11, 2017 / 19:18

    Dank je wel! :)

 6. Ilse
  januari 10, 2017 / 20:56

  Fijne playlist en veel te leuk dat Ed Sheeran terug is.

 7. Marion
  januari 11, 2017 / 11:28

  Ik vind die afspeellijstjes nooit zo interessant maar ik vind je trui echt méésterlijk! Heel gaaf.

 8. Bella
  januari 11, 2017 / 18:57

  Yes, toch nog een Tune Tuesday! Ik vind hier altijd inspiratie voor mijn “running” playlist. Afgelopen maand, hmmm….Ride van 21 pilots en vreemd genoeg, “I spent the summer on you” (wishful thinking haha!) van wie ook al? Ook the Greatest van Sia vind ik leuk.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 11, 2017 / 19:26

   haha volgens mij is die van Sam Feldt. Lekker nummer!