TUNE TUESDAY: Best of 2015 (I) + Win

 photo IMG_1524.jpg

Volgens Spotify luisterde ik het afgelopen jaar 91.000 minuten naar muziek, dat komt neer op 1518 uur, of 63 dagen. Tel daarbij alle uren op dat ik naar muziek via iTunes luisterde en dan kom je denk ik al snel op een dag of 90 muziek luisteren uit. Dat is zes uur per dag, of 25% van het jaar. Best aardig wat. En ik heb ook duidelijk wat favorieten.

Ik luisterde volgens Spotify dit jaar naar 244 verschillende artiesten. Ik denk dat je daar 245 van kunt maken, want op iTunes luisterde ik vooral naar Taylor Swift en dat is tot nu toe de enige artiest die helemaal niet op Spotify te horen is. Ik luisterde naar 1915 verschillende nummers (maak daar gerust 2000 van met iTunes erbij) en ik begon mijn jaar met een nummer van The Boxer Rebellion, Dreams. Mooi begin van 2015.

Maar wat luisterde ik in 2015 nou (volgens Spotify) het meeste. Op nummer één staat MS MR, het album How Does It Feel luisterde ik afgelopen zomer onafgebroken. Op nummer twee staat Ellie Goulding, de top 5 wordt verder afgemaakt door Kodaline, Florence + The Machine en Coldplay (als Coldplay’s album niet pas sinds 11 december op Spotify zou staan, zouden zij waarschijnlijk veel hoger gestaan hebben, nu heeft Coldplay die vijfde plek vooral te danken aan oude nummers).

Het nummer dat ik volgens Spotify het meeste beluisterd heb? Love Me Like You Do van Ellie Goulding. Dat was eigenlijk geen verrassing voor me, het nummer kwam al begin dit jaar uit, het stond toen lang op repeat en ik luister het nog steeds regelmatig. Alle ingrediënten om nummer één te worden dus. Op nummer twee staat Criminals, mijn favoriete nummer van MS MR. Op drie staat Fight Song van Rachel Platten, I’m In It With You van Loreen staat op vier en Rhodes’ Close Your Eyes sluit de top vijf af.

Omdat Spotify de rotste niet is hebben ze voor mij (en voor alle andere Spotify gebruikers ook trouwens) een afspeellijst gemaakt met jouw persoonlijke top 100 meest gedraaide nummers van 2015. Naast al deze nummers die in 2015 zijn uitgekomen, staan er bij mij ook nummers in van Hannah Montana, Atomic Kitten en de Backstreet Boys, de No Shame in my Game playlisten waren groots dit jaar ;-). MS MR staat het meest in de top 100, alle elf de nummers van het album staan in de top 100. WOW! Kodaline en Ellie Goulding staan op een gedeelde tweede plek met allebei vier nummers in de top 100.

 photo IMG_1536.jpg

Maar goed, als je me nu zou vragen om mijn top tien favoriete nummers, dan zou dat lijstje er toch net iets anders uitzien…

Ellie Goulding’s Love Me Like You Do nog steeds op de eerste plek, gevolgd door Criminals van MS MR, maar daarna toch echt Up&Up van Coldplay, dat was afgelopen weken echt mijn favoriete nummer.

Maar goed, ik ben nu dus ontzettend benieuwd naar JULLIE favoriete nummer van 2015. Laat me jouw favoriete nummer in de comments weten, dan ga ik van het weekend aan de slag met het maken van een mooie Annemerel.com top 10 van 2015. Door te stemmen maak ik je ook nog eens kans op een hele mooie koptelefoon.

 photo IMG_1540.jpg

KEF M100 Inears
Ken je het Britse audiomerk KEF nog niet? Kan kloppen, want ze zijn nog niet zo lang bezig met hun consumentenlijn, het was voorheen een merk puur voor professionals. Ik mag één keer de KEF M100 Inears in de kleur champagne wit weggeven aan een lucky lezeres. Ik heb ze zelf ook en heb ze afgelopen week uitvoerig getest. Doordat de oortjes diep in je oren gaan worden andere geluiden meer buitengesloten dan bijvoorbeeld met de standaard dopjes van de iPhone. Wat ik heel bijzonder vind is dat je de verschillende lagen van de muziek heel goed kan horen. Daar staat tegenover dat er weinig bass in de oortjes zit, maar het schijnt dat hoe vaker je ze gebruikt, hoe meer je dit wel gaat horen, ze moeten gewoon even ‘ingeluisterd’ worden dus. De dopjes zitten comfortabel, blijven goed zitten en zijn natuurlijk prachtig. Tot zover mijn beknopte review.

Dus, laat me weten wat jouw favoriete nummer van dit jaar is! Ik ben ontzettend benieuwd hoeveel nummers uit Annemerel.com Top 10 uiteindelijk ook in mijn eigen Top 10 gestaan hebben.

Liefs,
Annemerel

Delen:

74 Reacties

 1. Kay
  december 22, 2015 / 17:06

  Leuke nummers! Weer een mooie lijst voor mij tijdens het hardlopen :) Ga zeker ook bekijken wat mijn top 100 is! Mijn favoriet van 2015 is toch wel Shut Up and Dance. Een liedje waarvan ik sneller ga rennen en veel energie krijg. De oordopjes zouden zo fijn zijn! Ik koop vaak slechte oordopjes en ben al een tijdje opzoek naar nieuwe, zodat ik ze niet elke paar minuten weer opnieuw in mijn oren moet doen tijdens het lopen.

 2. december 22, 2015 / 17:06

  Absoluut Let it happen van Tame Impala!

 3. Mieke
  december 22, 2015 / 17:09

  Years and Years – eyes shut

  Zonder twijfel!

  Al is jouw nr. 1 ook wel echt prachtig!

 4. december 22, 2015 / 17:13

  Mooie foto’s.
  Mijn favoriet was Sober van Selena Gomez!

 5. december 22, 2015 / 17:19

  Ja cool he, dat lijstje van Spotify! Mijn meest geluisterde nummer was Uptown Funk van Mark Ronson. Daar word ik nog elke keer zo vrolijk van, heerlijk! Love me like you do stond bij mij ook hoog trouwens.
  Benieuwd naar de oortjes, ik gebruik toch eigenlijk mijn iPhone oortjes het meest, een koptelefoon is zoveel gesjouw en op fiets wil ik wel graag omgevingsgeluiden horen… Zien er mooi uit ook!

 6. Marjolein
  december 22, 2015 / 17:21

  No good in goodbye – The Script

  Ik ben dit jaar gaan sporten, en dit nummer doet me weer terugdenken aan mijn eerste rondjes hardlopen door de bergen. Hoe zwaar dat was, en hoe fijn. Nu ik weer in Nederland woon is dat een fijne herinnering, ik loop altijd extra hard als deze in mijn playlist voorbij komt!

 7. Linda Janssen
  december 22, 2015 / 17:21

  Deze zomer heeft Nick Mulvey – Cucurucu (Frederic Lo Rework) op repeat gestaan bij een roadtrip door Europa!

 8. december 22, 2015 / 17:58

  Adventure of a lifetime van Coldplay :)

 9. Romy
  december 22, 2015 / 18:06

  Hello van Adele – dat nummer kan ik niet vaak genoeg horen!

 10. Floor
  december 22, 2015 / 18:20

  Love Yourself van Justin bieber. Ik ben dól op dat nummer. In één middag kon ik de teskt al helemaal mee zingen :)

 11. december 22, 2015 / 18:25

  Dankzij jou heb ik Selena dit jaar voor het eerst de kans gegeven en zij mag blijven. Justin kan ik nog steeds niet handelen.

  Verder zijn mijn favorieten Beyoncé, Coldplay en Sia.

 12. december 22, 2015 / 18:27

  Wat tof! Ik ga ook gelijk even kijken naar mijn top 100! Mijn favoriet van 2015 is dan toch echt Sorry van Justin Bieber!

 13. Britt
  december 22, 2015 / 18:29

  Oeh! Mijn favoriete liedje all-time is denk ik dan wel Imagine Dragons – Roots, of Demons. Prachtige songs beide!

 14. Laya
  december 22, 2015 / 18:35

  Ik heb veel favorieten, maar als ik dan toch een moet kiezen ga ik voor Grand Piano van Nicki Minaj! Haar album is van vorig jaar maar ik heb het nummer pas dit jaar ontdekt. Reden waarom ik het een favoriet vind? Wel, overwegend hebben de nummers van Nicki een nutteloze tekst. Bij deze is het helemaal omgekeerd. Hierin zit veel gevoel. Absoluut 10/10.

 15. Cecile
  december 22, 2015 / 18:43

  Waar kan ik die persoonlijke statistieken vinden op Spotify? Kan het zo snel niet vinden..

  • Ansofie
   december 22, 2015 / 19:06

   Hier hetzelfde probleem, kijk er waarschijnlijk los overheen maar ik kan het dus ook niet vinden.. :)

   • Celine
    december 22, 2015 / 20:19

    yearinmusic.spotify.com ;) There you go!

    • Ansofie
     december 23, 2015 / 15:10

     Dankjewel! :)

 16. Sandra-Anna
  december 22, 2015 / 18:45

  Mijn favoriete nummer is toch echt wel War van Kensington. Het is niet alleen een onwijs lekker nummer met een super vette videoclip, maar ik heb daar ook veel mooie en bijzondere herinneringen aan. Iedere keer als ik dat nummer weer hoor krijg ik gewoon kippenvel.

 17. december 22, 2015 / 19:05

  Oh wauw, hier maak ik echt HEEL graag kans op. Ik luister heel vaak, heel graag naar muziek.. Bijna altijd via Spotify haha! Mijn favoriete nummer van het afgelopen jaar is Me & The rhytmh van Selena Gomez!

 18. Smilla
  december 22, 2015 / 19:08

  Mijn favoriete nummer is Sugar van Robin Schulz deze heb ik voor t eerst gehoord in Polen toen ik op uitwisseling was. Nu staat ( of stond) hij in de top 40 en doet ie mij denken aan die leuke week in Polen (komisch eigenlijk hoe muziek je stemming kan beinvloeden) Om eerlijk te zijn ken ik meer dan de helft van de nummers in je top tien niet dus ik denk niet dat ze bij mij in mijn top tien zullen staan ;) maar ik zal ze maar eens gaan beluisteren nu :)

 19. Suus
  december 22, 2015 / 19:11

  Mijn favoriete nummer is denk ik toch wel Stitches van Shawn Mendes, hij is volgens Spotify dan ook de artiest die ik het meest gestreamd heb dit jaar, haha !
  Ik heb het nummer helemaal kapot gedraaid.. Ook tijdens het skiën kon ik het niet laten, zijn stem… Aahh !! Heel veel hartjes.
  Stiekem vind ik de akoestische versie met Hailee Steinfield misschien nog wel een beetje leuker !

 20. Tessa
  december 22, 2015 / 19:22

  Wat heb je een fijne top 10 dit jaar zeg! Mijn favoriet van 2015 is toch Bird Set Free van Sia. Naar mijn mening blijft ze zichzelf iedere keer weer overtreffen met haar nummers. Top dus!

 21. Tara
  december 22, 2015 / 19:42

  Een top 10 waar ik het eigenlijk helemaal mee eens ben, hele mooie liedjes! Maar mijn favoriet blijft toch wel Demi Lovato met Give your heart a break, prachtig liedje met een nog mooiere boodschap erachter.

 22. Hannah van Meel
  december 22, 2015 / 19:48

  Wat een mooie lijst Annemerel.com! Ik heb een paar favorieten van 2016. Nieuwe album van Selena Gomez is top, vind same old love prachtig, vooral de clip. Maar how deep is your love van Calvin Harris is top om op te hardlopen. Snap dat t moeilijk is een ultieme nummer 1 aan te wijzen haha.

 23. Shanice
  december 22, 2015 / 19:50

  Mijn favoriet van dit jaar is toch wel echt ‘Lean on’ van Major Lazer. Deze heeft bij mij heel vaak op repeat gestaan tijdens mijn rondje hardlopen. En als deze niet op repeat stond, dan zocht ik het nummer wel een paar keer op, want dit nummer geeft mij zoveel energie.

 24. december 22, 2015 / 19:50

  Close your eyes van Rhodes staat bij mij de laatste tijd ook zo vaak op repeat, prachtig nummer! Of bird set free van Sia… Of One Million Bullets… Oh en Talk me down van Troye Sivan! Ik zou beter ook gewoon een top 10 maken, haha :)

 25. Celina
  december 22, 2015 / 20:16

  Leuk! Mijn nummer van afgelopen jaar is toch echt Justin Bieber met What Do You Mean? Lekker dansnummer!

 26. Tessa
  december 22, 2015 / 20:17

  Mijn favoriete nummer van 2015 is waarschijnlijk Smile van Mikky Ekko. Zo’n gaaf nummer en paste ook perfect bij de soundtrack van Papertowns (wat dan weer een van mijn favo films was dit jaar)

 27. Cynthia
  december 22, 2015 / 22:12

  Mijn favoriete nummer dit jaar is The Weekend met Can’t feel my face. Optreden bij de Victoria Secret show was super gaaf!

 28. Ilse
  december 22, 2015 / 22:49

  Wij hebben veel overeenkomsten qua muzieksmaak, veel artiesten en nummers die jij vaak hebt geluisterd heb ik ook geluisterd en ik heb veel van jouw playlisten ook geluisterd. Mijn top 3 van 2015 is (en geen nummer 1 enzo want ik kan niet kiezen) Love me like you do van Ellie Goulding, Thinking out loud van Ed Sheeran en Hello van Adele! :)

 29. Judith
  december 22, 2015 / 23:04

  Mijn favoriete nummer van 2015 is ‘Reality ‘ van ‘Lost frequencies’. Iedere keer als ik hem hoor, word ik er nog steeds zó blij van. Hij doet me ook aan afgelopen zomervakantie denken, toen hebben we dit liedje veel gedraaid tijdens het rondreizen door Zuid Afrika.
  Verder deel ik jouw liefde voor Coldplay en Kodaline (Vooral ‘All I want’ van Kodaline is zooo mooi!)

 30. Carlijn
  december 22, 2015 / 23:48

  Same old love – Selena Gomez!

 31. Carlijn
  december 23, 2015 / 08:41

  Super leuk! Ik begon het jaar 2015 met Chandelier van Sia.
  Mijn nummer 1 meest gedraaide artiest is Ellie Goulding en nummer 1 nummer staat Love Me Like You Do van Ellie!
  En ik heb in totaal 1154 uur muziek geluisterd, oeps!

 32. Rachel
  december 23, 2015 / 08:56

  Mijn favoriet dit jaar was Troye Sivan met SUBURBIA

 33. december 23, 2015 / 09:04

  Fijn! Ik ga vanavond ook mijn Spotify eens aanzetten om te zien wie er allemaal in mijn top 100 staat. Mijn favoriete nummers van het jaar waren Love Me Like You Do van Ellie Goulding en Tenerife Sea van Ed Sheeran.

 34. Danielle
  december 23, 2015 / 09:15

  Mijn favoriete nummer van 2015 is Parijs van Kenny B! :)

 35. december 23, 2015 / 09:25

  Meest geluisterd: op 1 Anouk, op 2 Jessie J, 3 & 4 zijn Woezel en Pip (HAHA), op 5 Kensington. Meest geluisterde nummer is Masterpiece van Jessie J :) Favoriet is toch wel Dominique van Anouk omdat ik groot fan ben en dit als een verrassing kwam!

 36. december 23, 2015 / 09:28

  Niet zo heel lang uit maar wel op herhaling mHymn for the weekend van Coldplay en Beyonce en ik vind Runnin geweldig!

 37. Nienke
  december 23, 2015 / 10:26

  Super leuk lijstje!
  Mijn nummer 1 is zeker weten Tame Impala met Ler it happen.
  Ik vond het al een heerlijk nummer en toen zag ik ze live op Lowlands. Wauw!! Ze zijn echt heel goed.
  En tijdens het hardlopen geeft het me altijd even een dikke energieboost. Perfect dus!

 38. december 23, 2015 / 11:06

  Er is zoveel muziek! Maar als ik van dit jaar moet kiezen, heb ik toch wel erg veel geluisterd naar Major Lazer – Lean On. Ik ben volgens mij niet de enige, maar die nummer geeft me zoveel energie!
  Mijn all-time favorite is Imagine Dragons – Radioactive, ik heb ze live gezien, en wat een power. :D

 39. jasmijn
  december 23, 2015 / 11:24

  Whoa moeilijk! Mag ik er ook 1 voor ieder jaargetijde ;)

  Dan is mijn lijstje:
  Years & years – king
  Major lazer – lean on
  Weeknd – can’t feel my face
  Justin Bieber – sorry

  Arrrg en dan mis ik nog zoveel!

 40. Chantal
  december 23, 2015 / 11:42

  Het is zo moeilijk om 1 nummer te kiezen voor een heel jaar! Het album van Maaike Ouboter heeft me wel heel positief verrast, dus ik kies daar een nummer van die veelgeluisterd is namelijk Lijmen.

 41. Chantal
  december 23, 2015 / 11:45

  Ohh dit jaar was een goed jaar voor de muziek <3

  – Same old love – Selena Gomez
  – What do you mean – Justin Bieber
  – Love you now – Miss Montreal
  – On my mind – Ellie Goulding

  Maar mijn nummer 1: Adventure of a lifetime – Coldplay
  Zo blij dat ik ze in juni eindelijk live kan gaan zien :)

 42. Krista
  december 23, 2015 / 12:07

  Mijn favoriete liedje van dit jaar is Fight Song van Rachel Platten, omdat iedereen wel iets heeft waar dit op van toepassing is. Geeft me elke keer weer nieuwe energie om ertegenaan te gaan, en heel hard mee te zingen natuurlijk!

 43. december 23, 2015 / 12:41

  Heey wat een gave winactie! Ik doe zeker mee. Mijn favoriete nummer van het afgelopen jaar is Sun is shining! Iedere keer toen ik naar de sportschool fietste had ik dat nummer opstaan. Het nummer gaf mij enorm veel energie en motivatie. Inmiddels ben ik 10 kg lichter dan 7 maanden geleden en iedere keer als ik dat nummer hoor krijg ik weer kippenvel haha.

  Veel liefs Marissa

 44. december 23, 2015 / 12:48

  Mijn favoriete nummer van 2015 is Peanut Butter Jelly van Galantis!

 45. Kim
  december 23, 2015 / 13:00

  Ik heb ook even de Spotify Year in Review bekeken en bij ons stond Florence + The Machine verrr bovenaan! Mijn favoriete track van 2015 is er dan ook een van haar nieuwste album, namelijk Ship to Wreck. Fantastisch nummer. <3 Ben ook heel gelukkig dat ik het live heb mogen meemaken in de Ziggo Dome twee weken terug!

 46. december 23, 2015 / 13:32

  So-wie-so Love me like you do van Ellie Goulding. Dat nummer heb ik echt grijsgedraaid. Kan niet wachten tot ik haar in januari mag zien optreden! :) Dat nummer geeft me altijd zo’n boost, als ik het nodig heb kan ik weer volop er tegenaan knallen. Zoals nu, bijna kerst en nog genoeg deadlines. KNALLEN!

 47. Linde Lotte
  december 23, 2015 / 14:01

  Hele leuke winactie! Ik luister altijd muziek via Spotify maar kan helaas nergens vinden wat mijn Top Tracks zijn. :( Ik kan zelf wel bedenken dat het iets van Justin Bieber moet zijn, aangezien zijn nieuwe album de afgelopen maanden constant op repeat stond. Als ik moet kiezen vind ik Purpose het mooiste nummer, hier kan ik naar blijven luisteren.

 48. december 23, 2015 / 15:15

  Waarschijnlijk gaat mijn reactie helemaal uit de toon vallen (als je dat zo kan zeggen?). Maar mijn favoriete lied van afgelopen jaar is
  Mooi – Marco Borsato
  Hij kwam pas wat later uit dit jaar, maar ik hou van dit liedje. De tekst is zo mooi en kan op verschillende manieren worden opgevat.
  Ja dit is echt mijn ultieme favoriet van 2015!

 49. Inneke
  december 23, 2015 / 15:22

  Bij mij is het hééél duidelijk Christine van Christine and The Queens
  Zelfs mijn kindertjes zingen het luidkeels mee

 50. Marloes
  december 23, 2015 / 15:30

  Mijn favoriete nummer van dit jaar is Stole the Show van Kygo, volgens Spotify! Maar ik kan ook wel zeker zeggen dat dit inderdaad mijn favoriete nummer was van afgelopen jaar, ik kon er alleen zelf even niet op komen haha.

  Ik moet wel even kwijt: ik heb echt super veel liedjes/artiesten door jou ontdekt dit jaar! Vind je afspeellijsten echt heel leuk. Niet alle nummers zijn mijn smaak, maar ik heb zeker nummers gevonden hierdoor waar ik helemaal verslaafd aan ben geraakt maar die ik zelf niet zo snel gevonden zou hebben :)

 51. Laura
  december 23, 2015 / 16:47

  What kind of man! Een nummer van Florence + the machine die ik ontdekt heb door jouw blog te lezen. Bedankt!

 52. Demi
  december 23, 2015 / 17:21

  Duidelijk El perdon van Enrique Iglesias & Love yourself van Justin Bieber!

 53. Rosa
  december 23, 2015 / 17:35

  Sowieso het hele album van Taylor Swift en dan vooral Welcome to New York

 54. Amber
  december 23, 2015 / 17:38

  Sun is shining van Axwell Ingrosso!

 55. Suzanne
  december 23, 2015 / 18:23

  Moeilijk! Weer veel leuke liedjes langsgekomen dit jaar!
  Maar van reality van lost frequencies was ik groot fan, zowel tijdens het hardlopen als onderweg en gewoon thuis! Krijg er nog steeds een vrolijk zomergevoel van.

 56. Tessa
  december 24, 2015 / 00:03

  Ik roep altijd heel hard dat ik geen lievelingsartiest heb – tot Adele met ‘million years’ uitkwam, puur kippenvel. Ik zit in mijn eindexamenjaar 6vwo en dat is drukdrukdruk. Dit nummer herinnert me eraan dat ik moet stilstaan bij de mooie momenten (in mijn jeugd) en dat de speciale herinneringen voortkomen uit kleine geluksmomentjes.

 57. december 24, 2015 / 09:58

  Eigenlijk veranderd mijn favoriete nummer bijna wekelijks, want ja alle nummers van Taylor hebben weer andere fijne aspecten!
  Maar ik denk dat het nummer You’re my only Shorty van Demi Lovato toch wel echt mijn grootste favoriet is. Elke keer als ik dat hoor begin ik te dansen, erg leuk als ik op de bus sta te wachten :)

 58. Esther
  december 24, 2015 / 11:10

  2015 is het jaar dat ik, net als vele anderen, een Belieber ben geworden.

  Daarom kies ik ‘Sorry’ van Justin Bieber (maar dan wel in combinatie met die heerlijke dansclip).

 59. Esther
  december 24, 2015 / 11:30

  Ik heb naar 1095 verschillende artiesten geluisterd, haha! Mijn favoriete nummer van 2015 is toch wel Rivers van Thomas Jack omdat het me doet denken aan de geweldige vakantie in Canada

 60. Saar
  december 24, 2015 / 17:27

  Mijn favoriete nummer van 2015 is Ocean of Night van de Editors, zo mooi :) vind het hele album ” in dream” super!

 61. december 25, 2015 / 06:57

  Volgens spotify heb ik het meest geluisterd naar cheerleader en love me like you do :)

 62. Demi
  december 25, 2015 / 13:23

  Sorry van Justin Bieber (sorry not sorry)!

 63. tjeska
  december 25, 2015 / 23:06

  mijn favorieten nummer is zeker often van the weekend! wat maakt de weekend toch sexy muziek!

 64. Anneroos
  december 27, 2015 / 22:19

  Mijn all time favorite is hotel California van the Eagles. Mijn vader speelt dit liedje op de gitaar en samen zingen we dan.

 65. Debbie
  december 28, 2015 / 19:53

  Voor mij is Wiz Khalifa’s See You Again een van de mooiste liedjes van 2015

 66. december 28, 2015 / 21:37

  Ohhh wat een moeilijke, ik kies dan toch maar voor Easy Love van Sigala omdat die mij elke keer enorm vrolijk maakt haha.
  Centuries van Fall Out Boy is ook een enorme favo!

  Liefs, Zoë

 67. Lies
  december 29, 2015 / 10:29

  Leuke lijst met favorieten! Mijn favoriete nummer van dit jaar is Remedy van Adele :)!

 68. Marissa H.
  december 29, 2015 / 14:53

  Ik ga voor Cheerleader van Omi. Na de eerste drie tonen van dat nummer kan ik al niet meer stilzitten.

  • Marissa H.
   december 29, 2015 / 14:54

   En ik kwam er onlangs achter dat ik het altijd verkeerd heb gezongen. Ik zong “when I need my television” maar hij blijkt “when I need motivation” te zingen. ;)

 69. Muriël
  december 29, 2015 / 17:08

  Honest van Kodaline! Ga ze in maart in Utrect zien, ik vind hun nieuwe album prachtig. Leuk om alle comments te lezen!

 70. Tess
  januari 2, 2016 / 22:06

  Sowieso de akoestische versie van Dancing On My Own van Robyn! Perfect voor heartbreak haha