TUNE TUESDAY: April

 photo IMG_2884.png
Het is de eerste dinsdag van de maand en dat betekent… Tijd voor mijn maandelijkse playlist op Spotify. Net als andere maanden hebben vele van jullie de weg naar deze afspeellijst al gevonden, diegene hebben ook gemerkt dat ik bepaalde nummers al zat was voordat de afspeellijst publiceer-klaar was, maar nu is het dan écht zo ver.

Deze maand opvallend veel dance-nummers, van Calvin Harris tot David Guetta. Maar ook: Muse, Florence + The Machine en Brandon Flowers, om ook nog een beetje ‘rock’ aan de playlist toe te voegen. Yuna’s ‘Lullabies’ is al wat ouder, maar dat nummer ontdekte ik afgelopen maand pas en past wat mij betreft perfect bij dit seizoen.

Mijn favoriet uit de lijst? Dat verschilt dus van week tot week. Een paar weken geleden draaide ik ‘Invincible’ van Kelly Clarkson grijs. Vraag maar aan mijn buren, je gaat mij niet vertellen dat ze daar niets van mee hebben gekregen. Maar ook Calvin Harris en Haim met ‘Pray To God’ en Christina Perri’s ‘Burning Gold’ hebben regelmatig op repeat gestaan. Mijn laatste favoriet uit de lijst? Brandon Flowers met Can’t Deny My Love. Brandon’s stem doet wat voor mij en het is gewoon een lekker nummer. Over precies een maand (op 7 mei) komt Brandon’s nieuwste solo-album uit. Mark your calendars!

Wat waren afgelopen maand jouw favoriete nummers? Is er nog een artiest die ik écht moet ontdekken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe (of oude) artiesten waar ik nog nooit van gehoord heb, zoals Yuna. So tell me!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. april 7, 2015 / 12:21

  Mijn FAVO hardloop nummer van dit moment is “Don’t look down” van Martin Garrrix & usher

 2. loes
  april 7, 2015 / 12:25

  Album van brandon komt pas 18 mei (UK, 19 mei US) uit.

 3. april 7, 2015 / 13:12

  Lately ben ik helemaal into Beyoncé en ben ik verder niet op ontdekking uit betreft muziek. Can’t help you ;-)

 4. april 7, 2015 / 15:19

  Ik ben zo’n kneus die 4 maanden na een hit haar vrienden wijst op ”dat leuke nieuwe liedje” aan mij heb je dus echt helemaal niks XD

 5. april 7, 2015 / 15:38

  Ik ben helemaal gek op Don’t Look Down van Usher & Martin Garrix. Lean On van Major Lazer en Walk van Kwabs klik ik ook voor door, haha. Heb je trouwens de nieuwe single van Hilary Duff al gehoord? Sparks!

 6. april 7, 2015 / 16:19

  Hi Annemerel,

  Als ik wat van Spotify of mijn blog wil zetten, lukt dat niet meer.
  Normaal klikte ik altijd op de “Embed code” en dan deed hij het, maar nu dus niet meer.
  Hoe doe jij het ?

  Leuke playlist !

 7. Patricia
  april 7, 2015 / 21:13

  Met Knights of Cydonia van Muse loop ik altijd nog een kilometer extra terwijl ik écht niet meer kan!

 8. april 8, 2015 / 00:02

  Dat nummer van Brandon Flowers is zo lekker! Net als zijn naam trouwens. Hoe perfect is zijn naam?
  Nummers die ik echt tof vond afgelopen maand.. James Bay – Scars en Ed Sheeran ft. Rudimental – Bloodstream. Vooral die laatste is zó ontzettend fijn.

 9. Ilse
  april 8, 2015 / 00:29

  Heerlijke playlist zeg, ik luister hem sowieso een paar keer per week! :)

 10. april 8, 2015 / 11:27

  Ga ze vandaag beluisteren!

 11. Deszie
  april 13, 2015 / 10:28

  King van Years & Years vind ik echt een GEWELDIG nummer! En wow All about it is echt chill, pakt me gelijk.