TRAINEN ALS EEN TOPATLEET – DOELEN STELLEN

Afgelopen zomer trainde ik niet alleen als atleet, ik schreef er ook een boek over… én ik maakte samen met een videoteam een aantal video’s waarin ik spreek met Arthur, mijn voedingsdeskundige Saraï Pannekoek en mijn sportpsycholoog Thomas Waanders. De vijfde en laatste aflevering had eigenlijk in Berlijn geschoten moeten worden, maar dat liep allemaal net iets anders. Kans is groot dat je dat via mijn blog en Instagram al mee hebt gekregen, maar ook in de serie staan we hier natuurlijk bij stil met een extra aflevering.

Vandaag de allereerste aflevering; doelen stellen. Ik stel je voor aan mijn team en we blikken vooruit op wat ik jullie de komende weken in deze serie nog ga laten zien. Ik ben super blij met het resultaat en hoop dat jullie het ook leuk vinden om te volgen.

Nog maar twee weken tot de marathon! Nog maar drie weken tot mijn boek in de winkel ligt. Hebben jullie hem al gereserveerd?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Steffi
  november 25, 2018 / 12:25

  Kippenvel! Wat een gaaf en rakend filmpje. Je mag zo trots op jezelf zijn dat je anderen zo enthousiast maakt en een voorbeeld kunt zijn waarin je ook je kwetsbaarheden durft te laten zien. Want ook die horen bij het leven. Ik vind je geweldig en wens je ontzettend veel succes en vooral plezier bij de marathon van Malaga. En zoals Eliud zegt: No human is limited en dat laat jij ons zien en geloven! Liefs, Steffi.

 2. november 25, 2018 / 12:50

  Wat een leuke video!! Ik vind het onwijs knap wat je allemaal gedaan hebt en doet!

 3. Evelien Hupkens
  november 25, 2018 / 13:35

  Vraagje over je boek, komt hij ook als e book uit?

 4. november 25, 2018 / 14:12

  Wauw, deze video inspireerde mij zo erg dat ik er bijna van moest huilen. Wat ben jij toch een grote inspiratiebron voor mij, je hebt enorm veel doorsettingsvermogen, maar bent tegelijkertijd ook eerlijk em dat vind ik onzettend stoer en knap. De balans die jij hebt tussen sport en ontspanning is ook ontzettend knap. Natuurlijk raak ook jij soms uit balans , maar je gaat er zo goed mee om. Over jouw eerste boek heb ik een review geachreven op mijn site. Een review waar je waarschijnlijk nooit naar zal kijken, maar ik wilde het toch even noemen, omdat het de kans dat je er naar kijkt toch een stukje groter maakt.

 5. Charlotte
  november 25, 2018 / 15:06

  Wauw, supervet YouTubefilmpje. Ik heb nooit eerder een boek van je gekocht, maar naar dit boek kijk ik uit! Ik zie mezelf niet als topatleet, maar wil 2019 graag gebruiken om mijn in 2018 ontdekte sportiviteit (wist daarvoor niet dat die bestond……..) te koppelen aan doelen.

  Zet ‘m op nog even richting Malaga! (Don’t) break a leg (/foot, this time! :)) En hopelijk daarna met een goed gevoel de kerstdagen in.

 6. Veravzl
  november 25, 2018 / 17:22

  Heel erg leuk! Veel succes met de laatste trainingsweken.. en ja zeker dat ik het boek al gereserveerd heb. (sinds dag 1..hihi) een heel welkom kerstkado nu!

 7. Evi
  november 25, 2018 / 21:17

  Wat een leuke video! Ik ga de rest ook zeker kijken. Enne, ik duim kei hard!!

 8. Caressa
  november 26, 2018 / 19:07

  Wat ben je toch ook enthousiast, spontaan en knap! Heel veel succes met de laatste loodjes!

 9. Ilona
  november 29, 2018 / 10:59

  Wat een vette video!!