TRAINEN ALS EEN TOPATLEET: Het Noodlot

10 dagen voor de Berlijn Marathon – op het moment dat ik dacht alles in kannen en kruiken te hebben – stapte ik bij de sportarts van de loopband en voelde ik iets vreemds in mijn voet. Een paar dagen later kon ik een streep door mijn marathon-plan zetten. Wat er toen door me heen ging en hoe ik me de afgelopen 12 weken gericht heb op mijn nieuwe doel zie je in deze vijfde aflevering van mijn YouTubeserie ‘Trainen als een topatleet’.

Op het moment van het verschijnen van deze blog (zondag 9 december, 9.00u) ben ik als het goed is net van start in de Málaga Marathon. De start was om half negen, ik hoop in ieder geval voor twaalf uur gefinisht te zijn. Maar wat de uitkomst ook zal zijn, ik ben ontzettend dankbaar voor wat ik de afgelopen acht maanden allemaal heb mogen doen in voorbereiding op deze marathon. 2018 was de beste (en langste) zomer ooit en ik zou het zo over doen, ook als ik geen marathon zou mogen lopen. Het lopen van die marathon is echt als een kers op de taart, het proces was al zo mooi en bijzonder.

Volgende week het laatste deel van mijn YouTubeserie Trainen als een topatleet, met hopelijk heel veel vrolijke beelden vanuit Málaga. Een week later (op 18 december) ligt mijn gelijknamige boek in de winkel. (Reserveren doe je hier).

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. december 9, 2018 / 11:47

    Ik geniet echt van je ‘Trainen als een topatleet’-serie op YouTube. Kan ook echt niet wachten tot je boek in je winkels ligt :) Heel stoer dat je vandaag alsnog een marathon loopt! Ben benieuwd hoe die gaat/ging.

    Liefs,
    Marloes