>Today was a good day..

>

Ik ontwaakte vanmorgen naast mijn vriendje. Ja, het was veel te vroeg (als in zeven uur ’s ochtends) en ja, ik had me graag nog een keer omgedraaid. Maarrrrr… ik werd wel wakker naast mijn vriendje, die mij speciaal naar de tram bracht zodat ik niet met de bus hoefde, dus absoluut geen reden om te klagen, toch? Of misschien toch wel.. Ik had namelijk mijn kleding gisteravond al uitgezocht en was in iets te zomerse mood voor de weerssituatie van vanmorgen. Toen ik Amsterdam kwam leek het er dan ook even op dat ik dood zou vriezen in mijn strapless jurkje met enkel een dun leren jasje eroverheen.
Maar omdat dit een goede dag was kwam ook dat goed. Ik leverde eerst de conceptversie van mijn scriptie in (de winkels waren nog gesloten) en betrad toen de eerste de beste H&M. Ik kocht een heerlijk knalroze vest, een maatje groter dan ik normaal zou nemen, voor een extra comfortabel gevoel. En mijn dag werd al snel weer zonnig.
Van 11.00u tot 13.00u had ik college. Het was saai en ik heb stiekem ook niet zo goed opgelet. Misschien een beetje dom, het was toch geen verplicht college, waarom ben ik er dan überhaupt naartoe gegaan..? Maar ja, misschien heb ik in mijn onderbewuste toch nog wel wat opgestoken van het college. Maar weet je.. ik vind het vak gewoon niet zo boeiend. De naam klonk interessant, web 2.0 en het idee is ook leuk. Maar als een vak als dit filmpjes laat zien uit 2005 dan vraag ik me toch af waar het in godsnaam nog over gaat. Dat filmpje is vijf jaar oud, vijf jaar geleden was de situatie op internet toch nog een heel stuk anders dan nu. Het verandert allemaal zo snel. Ja dat vind ik gewoon een beetje jammer. Mijn cijfers voor dit vak zijn trouwens best wel okee.. een acht en twee negens, I feel very smart :)
Na het college had ik m’n Sushi Date met Laura! Ik had haar al veel te lang niet gesproken en er was dus een heleboel te bespreken. Laura is een van de weinigen aan wie ik echt ALLES vertel, dus je begrijpt, ik heb haar de oren van d’r kop geluld. De sushi was ook weer heerlijk trouwens, maar eigenlijk wel een klein beetje te veel. Ik was een tikkeltje te enthousiast met bestellen. Haha, nou ja het is gezond, dus waarom niet?
De Sushi Date ging over in een Shop Date en bij de H&M sloegen wij beide onze slag. Ik kocht een erg mooi zwart tulpmodel taille rokje van de H&M Trend collectie (die zien jullie vast snel wel een keer in een van mijn outfitposts verschijnen) en Laura slaagde ook goed. Top. 
Na de H&M waren we wel even toe aan een stoel (het leek wel leegverkoop daar, druk!) en die stoel moest natuurlijk wel in het zonnetje staan dat inmiddels was gaan schijnen. Op het Spui dronken wij een glaasje Cola Light met citroen en verse Jus d’Orange en pakte ik mijn eerste terrasje van 2010. Ik heb zo’n voorgevoel dat er niet veel zullen volgen want als het mooi weer is ben ik natuurlijk meestal aan het werk. Maar deze pakt niemand meer van mij af!
Maar na dit heerlijke terrasje hielden mijn geluksmomentjes nog steeds niet op. De volgende stop was op het Centraal Station, bij Starbucks. Ik bestelde mijn all time favourite, Caramel Light Frappuccino! Dat is dus echt MIJN drankje. Ik maak in de winter wel eens uitstapjes naar soja latte’s en heeeel soms caramel chocolademelk (500 calorieen mensen, 500! voor de kleinste beker!) maar de Frappuccino blijft mijn favoriet. Heb hem heerlijk in het zonnetje op het perron opgedronken. Echt genieten.
In de trein had ik ook weer een plekje in het zonnetje uitgezocht en in mijn net gekochte Moleskine schriftje heb ik heerlijk poetisch gedaan. Het is vooralsnog een ‘alleen als niemand kijkt’ bezigheid, maar ik heb er wel echt plezier in.
Toen ik thuis kwam heb ik een uurtje geskeelerd, wat ik echt al minstens een jaar niet meer had gedaan, maar wat ik absoluut nog niet verleerd was. Zo fijn. Nu wil ik nooit meer hardlopen ;-) Haha nee hoor, dat is gekheid natuurlijk. Maar skeeleren is wel een stuk makkelijker dan hardlopen. Het verschil is dat ik me tijdens het skeeleren heel erg lekker voel en daarna voel ik me heel snel weer normaal en bij hardlopen is het een beetje andersom. Dan voel ik me daarna pas echt heel erg lekker, maar dat gevoel blijft wel veel langer hangen.
Om het helemaal een drukke dag te maken mocht ik daarna nog eventjes naar mijn werk, maar daar was ik snel klaar, dus nu mag ik naar bed met een goed boek. En morgenochtend mag ik weer hardlopen en daar heb ik nu al zin in. 
LIFE IS GOOD :)
Delen:

10 Reacties

 1. Eline
  april 8, 2010 / 19:48

  >Prachtige dag heb je gehad! Ik vond het 's morgens echt heel erg koud, maar ik heb de hele middag in de tuin kunnen zitten.

 2. Myrthe
  april 8, 2010 / 20:31

  >Haha ik herken het Frappucino-op-Amsterdams-perron gevoel. Heerlijk :)

 3. Annouska
  april 8, 2010 / 20:50

  >Wat een verslag van een zeer geslaagde dag. Gelukkig kwam het welverdiende zonnetje toch opdagen..

 4. Lisa
  april 8, 2010 / 21:14

  >Volgens mij zag ik jou vandaag lopen!! Heel stom, maar ik herkende je aan je welkbekende Zara laarsjes en nu ik lees dat je een roze vest hebt gekocht weet ik het wel bijna zeker. Het was bij de Uva, richting Turfdraagsterpad, maar ik liep net iets te ver achter je, dus vond het zo raar om te roepen hey ben jij Annemerel?

  Ik had vanochtend trouwens precies hetzelfde, had ook bij mijn vriendje geslapen en had gister bdacht dat een colbertje alleen wel warm genoeg zou zijn. Gelukkig klaarde het smiddags op.

 5. Annemerel
  april 8, 2010 / 21:26

  >Jaaaaaaaaaa dat was ik! Volgende keer gewoon keihard schreeuwen hoor!

 6. brigit
  april 8, 2010 / 21:35

  >Wat kan jij leuk schrijven een plezier om te lezen.En veel succes om de Annemerel van Nederland te worden!

 7. Nathalie
  april 9, 2010 / 00:58

  >Lekker positief stukje :) Bezorgt me meteen een goed gevoel!

 8. Eva
  april 9, 2010 / 08:47

  >Wow, 500?! Holy wat een hoeveelheid in een drankje, haha! Dan zou ik ook wel 4 keer nadenken voordat ik die zou bestellen!

  En inderdaad, LIFE IS GOOD! Leuk geschreven

 9. Anne
  april 9, 2010 / 09:05

  >Ik word altijd hartstikke vrolijk van jouw blogs!

 10. augustus 10, 2011 / 22:27

  Sadly i agree that technology may not be our savior. This because whatever the technology is the politicians will FUBAR it.A few things are within reach already but will not be implemented.Hybird vehicles with lightweight batteries, economical solar power, new nuclear power plants. If you have read Atlas Shrugged then you understand the corruption of socialism and the lack of inovation.