>Spring is in the air! (No kidding this time)

>

… En het maakt me heel erg gelukkig. Wilde ik stiekem tweede paasdag nog mijn meest deprimerende stukje ooit posten (niet gedaan, dat was totaal niet Annemerel), gister en vandaag zijn prachtig.. Want:
– Ik liep hard over het strand en de lucht was echt strak blauw en eventjes leek het strand zelfs wit. Nee echt, het leek echt wit, het was geen hallucinatie.  En ja dat maakte dus erg gelukkig.
– Toen ik klaar was met hardlopen had ik nergens last van. Ik was niet buitenadem, mijn benen deden geen pijn. Ik ben eindelijk op dat punt dat hardlopen echt alleen maar voordelen heeft. Ik heb zelfs het idee dat mijn benen zo ‘sterk’ worden dat ik zelfs na een hele dag lang werken nog geen last heb van vermoeide benen. En dat is fijn.
– Ik werd gisterochtend wakker, rond een uurtje of half acht, en toen ging ik gewoon direct aan mijn scriptie. Eventjes later bedacht ik me dat de nieuwe Gossip Girl misschien al te downloaden was en ja hoor! Binnen tien minuten had ik aflevering nummer zeventien binnen. Dus toen was het eventjes bye bye scriptie, hallo Gossip Girl. En ook dat was geheel niet vervelend.
– Ik heb gister ge-break-dienst. Ik was eigenlijk vrij, voor mijn scriptie, maar ik kan nou eenmaal erg slecht nee zeggen. En aangezien ik slechts vijf minuutjes fietsen van Elzenduin woon is het helemaal niet vervelend om tussendoor naar huis te gaan. Dus ik werkte van 13.00u tot 16.00u, werkte daarna nog wat door aan mijn scriptie en ging toen van 19.00u tot 24.00u weer verder. Heb ik die acht uur toch gemaakt en heb me geen moment verveeld.
– Ik krijg een dezer dagen mijn salaris en dan mag ik weer eventjes winkelen. Niet veel, gewoon een klein beetje. Gewoon iets heel moois. Ja daar heb ik zin in.
– Morgenmiddag ga ik lekker sushi-daten met Laura en ik heb er zoooooo’n zin in. Heb d’r al veel te lang niet gesproken en sushi is ook al zeker weer een week geleden, dus het wordt hoog tijd dat ik weer eens aan de sushi ga.
– Ik ga over precies vijftien minuten weer hardlopen en de gedachte daaraan maakt me ook alweer zo happy. De runner’s high slaat ein-de-lijk weer toe!
Liefs!
Delen:

47 Reacties

 1. Mleen
  april 7, 2010 / 07:10

  >Wat heerlijk! Ik loop ook hard, mijn runners high begint ook weer te komen. Hoe vaak ren jij per week en hoeveel km? Have fun!

 2. Irish
  april 7, 2010 / 07:17

  >Heerlijk zeg, dat hardlopen over het strand! Ik moet het doen met mn asfalt langs de snelweg..

 3. Annemerel
  april 7, 2010 / 08:13

  >Ik ren eigenlijk zo vaak ik kan.. meestal 2 tot 4 keer per week.. en dan een uurtje / 10km! En jullie?

 4. mirte
  april 7, 2010 / 12:06

  >Wauw ik krijg door jou helemaal zin om hard te lopen, wat dat betreft wacht ik toch maar even tot ik weer in Nederland ben. Indonesië is echt te warm om hard te lopen;) wel prima om stage te lopen en de stranden zijn hier echt wit;) Niet om je jaloers te maken uiteraard!

  keep up the good spirit!

 5. Marieke
  april 7, 2010 / 12:45

  >Ik word helemaal vrolijk van je blog, haha… :) Super! Ik moet helaas werken en woon niet dichtbij het strand, maar ga vnvnd ook aan de sushi. Dus ben ook best een btje blij!

 6. Anonymous
  april 7, 2010 / 13:01

  >Wow die linker foto ben jij dat ook?

 7. Myrthe
  april 7, 2010 / 13:15

  >Ah klinkt heerlijk, zo hardlopen!

 8. Annemerel
  april 7, 2010 / 13:21

  >Ja dat ben ik ook :) Maar zonder make-up en met onvoordelige uitdrukking. Maakte foto's met zelfontspanner en dit was de enige scherpe foto.. vandaar..

 9. Suusje Q.
  april 7, 2010 / 13:22

  >Ja, met dit weer is het geen straf om hard te lopen of te fietsen! :D

  Xxxxx

 10. Liselot
  april 7, 2010 / 14:13

  >Ik ben vorige week weer begonnen met hardlopen door jou. Bedankt daarvoor! Ik vind je blog heel inspirerend, haha!

 11. Eva
  april 7, 2010 / 14:23

  >Ik vind het nu ook heerlijk om te fietsen en buiten te zijn!

 12. Fran
  april 7, 2010 / 15:06

  >Aah, ik werd helemaal blij door jou blog.
  Door jou ben ik vandaag ook weer lekker gaan hardlopen. Heerlijk in dit mooie weer!
  Misschien een idee om een keer een blog te maken over hardlopen en daar tips en motivaties bij zetten, die voor jou geholpen hebben. Ik wil het hardlopen namelijk nu wat langer volhouden dan een week ;-)

  En aaah, ik wil nu ook sushi. Have fun morgen!

 13. Mleen
  april 7, 2010 / 15:16

  >Ik loop meestal 3 keer per week 5 km. Heb nooit zin om verder te rennen, haha. Echt knap van je, 10km!

 14. Nikki
  april 7, 2010 / 16:07

  >Ik vind je sportbroekje echt tof!

 15. Eline
  april 7, 2010 / 18:20

  >Leuke foto's! Heerlijk he dat weer?! Ik heb er ook een stukje over geschreven, heel toevallig

 16. Juliette
  april 7, 2010 / 18:47

  >Hihi lekker vrolijk!

 17. rinusrunning
  april 8, 2010 / 04:31

  >Kijk eens aan, heerlijk hardlopen en op het strand is dat helemaal top om te doen.
  Niet te snel rennen en slow maakt snel zeg ik altijd over het hardlopen.
  Veel plezier.
  Groet Rinus.

 18. augustus 10, 2011 / 22:13

  ‘‘(iv) AUTHORITY TO DISQUALIFY4 CERTAIN PLANS.—In applying clauses (ii)5 and (iii), the Secretary may determine not6 to identify a Medicare Advantage plan if7 the Secretary has identified deficiencies in8 the plan’s compliance with rules for such9 plans under this part.

 19. augustus 12, 2011 / 01:27

  Thank you for the advice. I’ve found your first point to be most effective.

 20. augustus 12, 2011 / 22:41

  I am always invstigating online for posts that can aid me. Thank you!

 21. augustus 13, 2011 / 00:53

  Thanks a lot for sharing this with all people you actually understand what you are speaking approximately! Bookmarked. Kindly additionally talk over with my website =). We will have a hyperlink exchange contract between us!

 22. augustus 13, 2011 / 01:20

  Thank you for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you?ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 23. augustus 13, 2011 / 01:49

  When you decide on yourself writing an post, be creative. You do not have to be an expert at what you choose to do.

 24. augustus 13, 2011 / 04:14

  I’m nevertheless looking for strong statistics that I can use in a new thesis Now i’m writing. Does any one have any suggestions?

 25. augustus 13, 2011 / 04:28

  I must say, as substantially as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a wonderful grasp to the subject matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from much more than one angle. Or maybe you shouldnt generalise so considerably. Its better if you think about what others may have to say instead of just heading for a gut reaction to the subject. Think about adjusting your very own believed process and giving others who may read this the benefit of the doubt.

 26. augustus 13, 2011 / 04:31

  magnificent issues altogether, you just gained emblem reader. What could you recommend about your post that you just made some days in the past? Any sure?

 27. augustus 13, 2011 / 05:25

  Thanks for sharing excellent information. Your web-site is very cool. I’m impressed by the info that you?ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 28. augustus 13, 2011 / 08:27

  My neighbor and I have been simply debating this specific topic, he is normally in search of to show me incorrect. Your view on this is great and precisely how I actually feel. I simply now sent him this website online to indicate him your personal view. After looking over your website I guide marked and can be coming back to learn your new posts!

 29. augustus 13, 2011 / 11:33

  Definitely appreciate that post. It’s challenging to organize the great from the negative occasionally, but I believe you’ve nailed this!

 30. augustus 13, 2011 / 11:38

  Old hammered coins have become increasingly popular among collectors that appreciate the history and culture which is engrained in their very essence.

 31. augustus 13, 2011 / 12:09

  Youre so right. Im there with you. Your blog is undoubtedly worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive obtained a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You surely put it in perspective for me.

 32. augustus 13, 2011 / 12:42

  I had been questioning should you ever thought of adjusting the layout of your blog page? It’s pretty well composed; I enjoy just what youve got to point out. Yet maybe you could a tad bit more in the way of content material so folks might connect with it better. Youve got so much of textual content for merely having a couple of photographs. Maybe you might space it out far better?

 33. augustus 13, 2011 / 16:53

  The most comprehensive and very well thought out write-up I have found on this subject on the net. Maintain on writing, I will keep on visiting to read your new content. This is my fifth time visiting your website .

 34. augustus 13, 2011 / 16:59

  Keep up the wonderful piece of work, I read few articles on this website and I think that your web site is real interesting and holds circles of superb information.

 35. augustus 13, 2011 / 20:10

  I am very happy to read this. This is the type of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 36. augustus 13, 2011 / 20:13

  Awesome news indeed. I have been seeking for this update.

 37. augustus 13, 2011 / 21:37

  thank you for this post, I am a big fan of this internet site would like to go along updated.

 38. augustus 14, 2011 / 03:18

  I have mastered some new things from your web site about personal computers. Another thing I have always thought is that computer systems have become something that each home must have for many reasons. They supply you with convenient ways to organize the home, pay bills, shop, study, tune in to music and also watch tv programs. An innovative technique to complete all of these tasks is with a mobile computer. These computer systems are portable ones, small, powerful and transportable.

 39. augustus 14, 2011 / 03:27

  Fairly insightful post. Never believed that it was this simple after all. I had spent a great deal of my time looking for someone to explain this topic clearly and you’re the only 1 that ever did that. Kudos to you! Keep it up

 40. augustus 14, 2011 / 04:42

  I must say, as substantially as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a terrific grasp on the topic matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from far more than 1 angle. Or maybe you shouldnt generalise so much. Its better if you think about what others may have to say instead of just going for a gut reaction to the subject. Think about adjusting your own believed process and giving others who may read this the benefit of the doubt.

 41. augustus 14, 2011 / 09:35

  Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Cheers

 42. augustus 14, 2011 / 09:58

  I am so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.