SNAPSHOT DIARY: 15/11

 photo Recently Updated309.jpg

 photo Recently Updated309.jpg

Goedemorgen ultieme chill-outfit vanmorgen. Mijn Love Stories pyjama, lekkere warme sokken, panterprint pantoffels en badjas van Primark. Ik moet eigenlijk hardlopen maar kan me niet meteen motiveren om naar buiten te gaan. Dus tot die tijd blijf ik in deze outfit, want ik ga wel echt.

Ik heb vier avocado’s gekocht om lekker op crackers te eten… helaas was er geen enkele rijp genoeg om te eten. Altijd. Dan maar gekookte eitjes als ontbijt.

 photo Recently Updated309.jpg

Zoveel trek in bakkerskruidnoten, maar ik heb ze maandag expres niet bij de supermarkt gehaald omdat ik dacht, eet ik weer die hele zak leeg en ik moet volgende week naar Curaçao. Maar ja daar baalde ik nu dus wel een beetje van, dat ik zo verstandig was in de supermarkt. Gelukkig vond ik ergens achter in mijn kast nog een paar kruidnoten in een zakje. Kopje thee erbij en ik ben weer gelukkig.

Maak een blog met allemaal wintersportfoto’s (volgende week online) krijg hierdoor NOG meer zin om te skiën. Wat doe ik mezelf aan…

 photo Recently Updated309.jpg

Ik weet niet wat ik mezelf aan doe….

Laat ik maar gewoon gaan hardlopen. Kan ik die pyjama ook uit trekken.. het is inmiddels één uur, het wordt tijd.

 photo Recently Updated309.jpg

Sneller dan de camera van mijn iPhone. Heel gek, maar sinds New York voel ik me fitter dan ik me in maanden gevoeld heb. Zou je niet verwachten als je net twee marathons in een maand gelopen hebt. Ik begon me slechter te voelen op het moment dat Chicago zeker was en New York 75% zeker was. Nu vraag ik me dus af of dat niet gewoon een mentaal dingetje was? Ik weet het niet, ik weet wel dat ik een paar weken geleden had mijn pace rond de 5’20 te houden en dat ik nu met gemakt 4’49 liep terwijl de New York marathon negen dagen geleden was.

Ik heb vanavond een ‘Sneakergala’ van Women’s Health en ik wil heel graag een mooie lange jurk en die hangt dus niet in mijn kast. Toch nog maar even snel naar de stad om bij ZARA te kijken. Ook al heb ik daar niet echt heel veel zin in na dat verhaal van de dode muis in de voering van een ZARA jurk van een vrouw uit Connecticut. Mijn god de rillingen.

 photo Recently Updated309.jpg

Lekker nat dagje vandaag, de verlichting van de Bijenkorf maakt het nog een beetje gezellig.

OK, nou daar gaan we… passen bij ZARA. Normaal neem ik alles gewoon mee naar huis en kijk ik thuis wel wat ik leuk vind. Nu dacht ik, laat ik maar even gaan passen, hoe groot mijn hekel aan passen bij ZARA ook is. We beginnen met dit velours pakje met glitters. Allereerst: het is geen jurk (wat ik wilde) en dan, hij zit echt super lelijk bij mijn taille. Nope, dit wordt hem niet.

 photo Recently Updated309.jpg

Dit zijn ook geen lange jurken… Links is een playsuit, recht een jurkje. De rits van de playsuit werkt niet mee dus die valt sowieso af. Het jurkje vind ik wel heel erg leuk, maar het is geen lange jurk dus waarom heb ik dit überhaupt gepast?

 photo Recently Updated309.jpg

Het moment dat ik me realiseerde dat het geen zomer meer is en dat ik mijn zomerkleurtje kwijt ben. Niet mooi. Het ziet er ook best wel cheap uit en het zit helemaal niet lekker. Ook dit is een NO GO.

Uiteindelijk heb ik alleen deze jas meegenomen naar de kassa, kwam ik al helemaal niet voor. Gelukkig was de rij bij de kassa weer ZARA-lang en kreeg ik net op tijd een heldere ingeving en heb ik de jas toch terug gehangen.

 photo Recently Updated309.jpg

Bij MANGO heb ik een paar dingetjes meegenomen zonder ze te passen, ook geen lange jurken, maar ineens was dat niet belangrijk meer (oeps). Ook nog even een gehaktbal gehaald bij Dungelmann, mijn favoriete slager in Den Haag.

Home sweet home, even snel een (zelfgemaakt) pompoensoepje eten (recept) en de vlog van Casey over de nieuwe MacBook Pro. 3500 dollar mensen, dat gaat me toch echt te ver. Op dit moment in ieder geval. En hoe onhandig is het dat er geen SD-kaart lezer in zit en geen normale USB aansluiting. Normaal wil ik altijd alles van Apple als eerste hebben, maar ik vraag me nu af of deze MacBook Pro mijn leven nu makkelijker of lastiger zal maken. Ik denk dat ik nog even drie jaar wacht, totdat deze aansluitingen de standaard te zijn. Ik had sowieso met de jongen van Apple afgesproken dat ik pas in januari 2020 een nieuwe MacBook zou kopen (omdat ik normaal altijd maar 2,5 jaar met een MacBook doe, daarna zijn ze versleten). Dit plan is al een klein beetje mislukt omdat ik ondertussen ook alweer een mini MacBook Air gekocht heb, maar die gebruik ik NAAST mijn MacBook Pro, dus eigenlijk is dat anders. Toch?

 photo Recently Updated309.jpg

En dit wordt de outfit. Goed te zien he, een zwart jurkje en mijn Nike LunerTempo’s All Black, waar ik ook de Chicago en New York Marathon op gelopen heb. Ik hou van sneakergala’s, goed excuus om geen hakken aan te trekken.

Heb voor de verandering ook werk van mijn make-up gemaakt. Als in: ik heb vier verschillende kleuren oogschaduw op én eyeliner. Wat natuurlijk ontzettend goed te zien is op deze foto. Niet.

 photo Recently Updated309.jpg

Ik heb een nieuw favoriet drankje van Starbucks, de Peppermint Mocha. Een After Eight in een koffie. Zo lekker. Wel jammer dat de kleinste variant al 320 calorieën heeft. Dat is ongeveer net zoveel als een McKroket. Help. Waarom moeten ze nu al die calorie-informatie vermelden in Amerika, nu kan ik nooit meer aan dit drankje denken zonder het getal ‘320’.

Gearriveerde op het sneakergala, eerst is er een quiz waarin vragen gesteld worden over mensen die in de lijst staan. Ik sta zelf ook in de lijst (ja echt) en ineens hoor ik mijn naam (ik stond even niet op te letten). De vraag was, wat eet Annemerel altijd na een lange duurloop. Het antwoord weten jullie natuurlijk allemaal… Het mooiste was dat er een shot uit een video van mij gebruikt werd waarin ik net onder de douche vandaan kom na die dertig kilometer, met nat haar en zonder make-up. Mijn hemel, not pretty. Gelukkig was ik daar met mijn zes lagen make-up wel ontzettend anoniem, niemand die me van die video herkende ;-).

 photo Recently Updated309.jpg

Ik zou ‘even’ naar het sneakergala gaan en uiteindelijk ben ik er nog als de lichten alweer aangaan. Gebeurt mij wel vaker, heb ik het iets te gezellig. Uiteindelijk was mijn jas de laatste die nog in de garderobe hing, hoe krijg ik het voor elkaar? Nog een laatste selfie met Caroline van Women’s Health en dan is het tijd om naar huis te rijden.

Het was gezellig, volgend jaar weer?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. november 16, 2016 / 12:46

  Zo stom van Apple. Ik vind het een geweldig merk maar soms gaan ze echt te ver met de prijs, en krijg je een product wat van alles mist.

  Ik vind die jas geweldig, staat je goed!

 2. Ilse
  november 16, 2016 / 19:58

  Leuk dagje zo en soms heb je het zo dat je geen jurk kunt vinden.. Gelukkig had je nog een leuke in de kast.

 3. Hanneke
  november 16, 2016 / 22:20

  Aaah ik zoek al heel lang die jas! Kun jij hem misschien vinden op de website Annemerel? Ik zie hem niet.
  ps. word altijd weer blij van je snapshot diaries!

  • Annemerel
   Auteur
   november 17, 2016 / 10:24

   Ik zie hem ook niet staan! Bij de ZARA in Den Haag was er nog 1!

   • Hanneke
    november 17, 2016 / 20:22

    Ah jammer, dankjewel!!

 4. november 17, 2016 / 16:03

  Ik wist helemaal niet dat bakkerskruidnoten zó lekker waren! Ik had ze afgelopen week voor het eerst, nog veel lekkerder dan normale pepernoten. En die vind ik al hemels.
  Ik ben helemaal verliefd op de jas, hij staat je ook wel erg mooi hoor!