>The Zara Boots part IV

>

Op verzoek, de laarsjes in combinatie. Links is netjes met een strak zwart rokje van H&M, mijn zwarte H&M blazertje met schouderdetail en een simpel grijsshirtje wat ik ergens achter in mijn kast vond. Rechts is casual met mijn favoriete Blue Blood skinny, simpel wit shirt van Blue Blood en colbert van Filippa K.
Ik denk dat ik op dit moment iets meer naar ’to keep’ neig, maar er zijn ook nog zat redenen om ze niet te houden (geldnood en het wordt nu echt lente, kan ik dan niet beter leuke sandaaltjes kopen..?) Kortom ik ben er nog steeds niet uit.
Liefs.
(Ik besef dat dit nu al mijn vierde post over de laarsjes is.. Alsof er dit weekend niks anders heeft afgespeeld dan dit dilemma! Kom snel weer met iets anders, I promise!)
Delen:

44 Reacties

 1. Bee
  maart 15, 2010 / 11:19

  >Iets in mij zegt, bij twijfel niet doen. Als je de schoenen écht ZO GRAAG zou willen hebben, zou je er nu niet over twijfelen. Go with your gut feeling I guess…
  En aan mij heb je niets, ze zijn echt niet mijn smaak, dus ik zou ze niet aandoen.

 2. Eline
  maart 15, 2010 / 11:21

  >Ik blijf bij 'nee'. Maar het is jouw beslissing. Je outfits vind ik verder trouwens erg geslaagd!

 3. Genesis.
  maart 15, 2010 / 11:25

  >LOVE them like this. I don't see SM, I see fashion forward loveliness. You are rocking these, they're fabulous and I think you should keep them. But go with your own gut, you're the one who wants to wear them!

 4. Anonymous
  maart 15, 2010 / 11:38

  >HOUDEN!
  :)

 5. Anonymous
  maart 15, 2010 / 11:41

  >Ik vind het met de 'nette' outfit niet leuk, een beetje ordinair. Maarr met de spijkerbroek zijn ze erg leuk! Houden dus, maar in combi met de spijkerbroek!

 6. Eva
  maart 15, 2010 / 12:10

  >Ik vind de linkercombinatie het leukst! En zoals ik al dacht, je weet ze op zo'n manier te combineren dat ik ze ineens leuk vind. Alsnog zou ik ze zelf nooit aantrekken, maar dat geldt voor heel veel dingen en ik vind het altijd leuk als iemand zich op zo'n manier weet te kleden dat het origineel is en toch heel goed bij iemand past. And you did.
  Maar als je denkt dat ze je niet gaat dragen, dan zou ik ze terugdoen. Als je daar later spijt van krijgt, vind je wel weer iets nieuws om je schoenenliefde op los te laten ;)

 7. Anonymous
  maart 15, 2010 / 12:21

  >Niet mooi…. Er zijn naar mijn mening ook weinig gelegenheden waar ik zulk soort schoenen zou aantrekken. Ze staan je wel, maar ik zou toch voor iets meer zomers gaan denk ik!

 8. Anonymous
  maart 15, 2010 / 12:41

  >Ik vind ze wel leuk, maar niet super. Het staat je wel. Toch kun je, denk ik, idd beter leuke sandaaltjes kopen aangezien het al (bijnaa) lente is.
  Is dit lange twijfelen niet een teken van je verstand dat zegt dat de schoenen terug moeten?

 9. Nathaly
  maart 15, 2010 / 12:44

  >Ja, nee, ik blijf ze érg ordinair vinden en absoluut niet bij je passen. Je kleren daarentegen zijn lovely!

 10. Anonymous
  maart 15, 2010 / 13:42

  >Als ik eerlijk ben vond ik ze een aantal posts geleden nog oerlelijk en vind ik ze nu, in combinatie met je outfits, echt heel gaaf!

  HOUDEN DUS :)!

 11. Fleur
  maart 15, 2010 / 14:03

  >Wat je ook beslist: ze staan je wel! Maar ben het eens met de rest dat als je er nu al zo over getwijfeld hebt het misschien toch beter is om budget-wijs te zoeken naar zomerschoentjes waarover je vanaf het begin dolenthousiast bent..

 12. Anonymous
  maart 15, 2010 / 14:09

  >Nee, ik vind ze nog steeds niet mooi…
  Beetje té, té ..ja weet het niet zo goed! Haha..

  Als ik jou was zou ik ze ruilen en leuke zomerschoenen uitzoeken! :) Maar het blijft jou beslissing! Ben benieuwd!

 13. Anonymous
  maart 15, 2010 / 14:19

  >Nee
  nog steeds 3 x niks…. tooooo much van alles…
  zou ze fijn terug brengen en leuke lente/zomer schoentjes kopen.. zeker las er al een heel lang weekend over wordt getwijfeld…

  maar dat is wat ik zou doen ;)

 14. Ashley Lynn
  maart 15, 2010 / 14:54

  >Annemerel, als JIJ ze leuk vindt, dan moet je ze lekker houden en aandoen! :) Als iedereen dezelfde smaak zou hebben, dan zou het leven maar saai zijn, toch? Je kunt ze hebben en zolang je ze vol zelfvertrouwen en met plezier draagt, dan straal je dat ook uit. De laarsjes zijn dan misschien niet mijn smaak (en zo te zien ook van wat anderen niet), maar als jij ze leuk vindt, dan moet je ze gewoon met veel plezier dragen! Je loopt er in ieder geval niet mee voor schut hoor, hihi ^^ (ik denk dat dat je dat vooral belangrijk vindt om te weten, toch? haha)

 15. Liselot
  maart 15, 2010 / 15:13

  >Nee, nou ik ze zo zie met outfits zou ik ze toch maar terug brengen. Zeker ook omdat je graag sandaaltjes wil en rekening moet houden met je budget.

 16. mams kim
  maart 15, 2010 / 15:23

  >Houden annemerel, die sandalen komen er toch wel!!!!

 17. Benthe
  maart 15, 2010 / 15:49

  >Super leuk!!

 18. Anonymous
  maart 15, 2010 / 16:27

  >VRESELIJK!!!!
  Op de linkerfoto kun je zo naar een SM-party en op de rechterfoto ben je nog geen cent waard. Heel aso die rechtse foto. Je wilde graag eerlijke meningen: bij dezen! Ik zou ze zo snel mogelijk terugbrengen en leuke, nette, meer-bij-jou-passende schoenen/enkellaarsjes/laarzen/sandalen/o.i.d. kopen.

  Liefs!!

 19. Anonymous
  maart 15, 2010 / 16:29

  >ZOWIESO HOUDEN!!

 20. Anonymous
  maart 15, 2010 / 16:55

  >Ik zou ze houden, omdat:
  – Het een keer wat anders is.
  – Het is modieus.
  – Ze staan je goed.
  – Ze absoluut niks met SM te maken hebben, ik vind het suedestofje eigenlijk heel sjiek. Dit is de mode, en in naam van de mode mag zoeiets vind ik!

  Ik vind het juist leuk dat je af en toe een beetje combineert, en iets koopt wat officieel niet je eigen kledingstijl is misschien, maar dat maakt het juist leuk! en Innoverend!

  Succes met je keuze

 21. Laura
  maart 15, 2010 / 17:15

  >Ik vind het met de spijkerbroek het leuker staan.
  Maar als je twijfelt moet je het niet doen! (dat zeggen ze dan altijd!)

 22. Liz
  maart 15, 2010 / 18:07

  >niet mijn smaak ^^
  en weet niet of ze heel duur waren
  maar als je het geld goed kan gebruiken zou ik het aan iets anders besteden
  op de linker foto is het me te veel schoen. ze lijken daar heel grof. en de combinatie met je spijkerbroek vind ik ook niet zo

 23. Anonymous
  maart 15, 2010 / 18:08

  >niet mijn smaak ^^
  bovendien weet ik niet hoe duur ze waren, maar als je het geld goed kan gebruiken zou ik dat zeker aan iets anders besteden
  op de linker foto is het me teveel schoen, daar vallen ze best grof uit. en onder je spijkerbroek is het ook niet zo

 24. Lisa
  maart 15, 2010 / 18:11

  >Bij twijfel niet doen! Wordt mij altijd gezegd.. niet dat ik daar ooit naar luister. Ik vind ze op de rechterfoto wel leuk, links heb ik het idee van hmm leuk die laarzen, maar wel als zonder de kettingen.

 25. melanie
  maart 15, 2010 / 18:16

  >Hoi!
  Nou, gelukkig maken al deze comments je beslissing natuurlijk veel makkelijker.
  Goed, vraagje. Waar kijk jij je afleveringen van Gossip Girl etc. op internet? Want die stomme megavideo laat me maar 72 minuten kijken en dat is niet genoeg !
  Succes met het maken van je beslissing.
  :) en owja: Sandaaltjes zijn natuurlijk een super optie !
  liefs!

 26. Myrthe
  maart 15, 2010 / 18:18

  >Zo vind ik ze tof :D

 27. Lisanne
  maart 15, 2010 / 20:18

  >Wauw, I love it! Ze zouden iets te hoog voor me zijn, maar ze zijn definitely stoer en girly!

  En btw, ik neem aan dat je voeten niet meer groeien op deze leeftijd? Dus ik zou ze gewoon kopen. Het duurt echt nog wel een tijdje voordat de lente hier is, reken daar maar op.

 28. Anonymous
  maart 15, 2010 / 20:20

  >SUPER, houden!!!!!

 29. Fleur
  maart 15, 2010 / 20:28

  >Zo, het woord 'eerlijk' heeft een brede betekenis, blijkt hier. 'Grof' schijnt er hier en daar ook onder te vallen. Maar goed.

  Annemerel, als jij die laarsjes mooi vindt, houd ze dan gewoon. Jij zult vast ook weleens een kledingstuk van anderen niet mooi vinden. Zo vinden we allemaal weleens dat een ander een afschuwelijk kledingstuk aan heeft. Ben jij blij met die laarsjes? Laat dat vanaf nu gewoon zien, twijfelen is zonde van je draagplezier!

 30. Charissa
  maart 15, 2010 / 20:40

  >Ik vind ze je echt leuk staan en als jij ze leuk vind waarom houd je ze dan niet? Ik zou je nergens van aan trekken en ze gewoon houden! Ik vind je ketting mooi, waar is die van?

 31. Gwendolyn
  maart 15, 2010 / 20:41

  >Ik snap echt waarom je ze leuk vindt! Het is niet echt mijn stijl, maar ik vind het altijd zo gaaf als mensen (en ik noem nu ter voorbeeld gewoon twee blogsters) zoals fashiontoast.com en kenzas.se zo'n laarsjes/andere schoenen echt kunnen hebben, zegmaar.

  En ik vind dat jij ook zo iemand bent die ze écht kan dragen en er zelfverzekerd mee kan rondlopen. Ze kunnen een outfit echt maken, vind ik!

  Mijn stijl is het niet, maar mijn "stijl" (als ik die al heb) is dan ook helemaal anders hihi. Maar of ik ze mooi vind? Ja! En of ik vind dat jij ze kan hebben? Ja!

  Ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel? Een paar jaar geleden had ik nl. ook vast "nee" gezegd en ik snap de reactie van je ouders wel, maar jij weet precies hoe je ze wil combineren en ik vind echt dat het kan.

 32. Genesis.
  maart 15, 2010 / 21:07

  >For the record. First picture you look glam and chic, second you look casual and fashionable. My opinion.

 33. Kimsje
  maart 15, 2010 / 21:58

  >Ik vind de laarsjes erg gewaagd en zou ze zelf ook nooit hebben gekocht (misschien wel als er iets minder kettinkjes eraan hingen). Ik vind dat hij wel echt héél leuk staat bij je 1e outfit, maar minder in je tweede omdat ik vind dat hij daar teveel eruit springt.

  Of je ze nu terug moet brengen? NEE. Jij vindt ze mooi. Dat is alles wat telt :)

  Ben benieuwd wat je gaat doen!

 34. Sanne Bakker
  maart 15, 2010 / 22:00

  >nee, ik zeg ook nee. Het is mn zeg maar net niet!

 35. Anonymous
  maart 16, 2010 / 06:36

  >Ze zijn super! Houden:D

 36. Denise
  maart 16, 2010 / 07:26

  >Zeker te weten houden! Ze staan je super goed en je kunt er iedere outfit speciaal maken. En sm? Ja als je ze gaat dragen met een leren broek, leren rokje en leren jasje :p

 37. Girl Abroad
  maart 16, 2010 / 09:41

  >Met de typische Nederlandse zomers kun je die laarsjes denk ik nog vaak zat fijn dragen. Ik vind ze gaaf!

 38. Marjolein
  maart 16, 2010 / 09:43

  >Ze staan je echt ontzettend goed! Ik zou zeggen gewoon houden!

 39. Anonymous
  maart 16, 2010 / 10:29

  >Houden!! Absoluut!

 40. Fashion Chiq
  maart 16, 2010 / 11:08

  >Ze staan je leuk! Het is niet helemaal mijn smaak, maar als jij ze mooi vind moet je ze lekker houden! En zoals al gezegd: met de nederlandse lente en zomer krijg je toch genoeg kans om ze te dragen!

 41. marikee
  maart 16, 2010 / 13:57

  >Ik vind ze eerlijk gezegd niet mooi. Maar ik geef toe dat ze je wel echt heel gaaf staan met die spijkerbroek!

  En met de Nederlandse lente en zomer heb ik wel vaak een spijkerbroek met sneakers aan, dus een spijkerbroek met deze laarsjes kan prima met ons Nederlandse weer.

  Ik merk aan je dat je ze leuk vindt (je schrijft er niet voor niets voor de 4de keer over..) ;) Dus ik zou ze gewoon houden!

 42. sigrid
  maart 16, 2010 / 14:18

  >ik vind de kettingen iets te veel, maar als je wilt houden, dan moet je dat ook met zekerheid doen want anders doe je ze toch niet aan 8)

  wat zijn hier veel anoniemen trouwens…

 43. Hedwig
  maart 18, 2010 / 10:51

  >Wat een onwijs mooie broek trouwens! <3

 44. augustus 10, 2011 / 23:19

  Very well written and informative.