>The dilemma continues..

>

Goed nu weet ik het dus helemaal niet meer he! In de comments op mijn vorige berichtje zijn jullie nou niet bepaald eenduidig met z’n allen ;-). Maar jullie zijn wel eerlijk en dat is fijn, thanks a lot! Ik heb gelukkig nog een tijdje om na te denken. Ik zal ze begin deze week een combineren en foto’s maken, want inderdaad.. Ze kunnen onwijs hoerig/SM overkomen, maar ook überfashionista (ik ga natuurlijk voor de laatste look, dat begrijpen jullie!).

Tot die tijd denk ik ook nog steeds aan dit..

Twaalf Tall Caramel Frappaccino’s van Starbucks. Oh de hemel op aarde! Gezien mijn financiele situatie deze maand wordt het Starbucks of Laarsjes. En nee, ik heb nog steeds niet stiekem mijn keuze al gemaakt. De kansen zijn nog steeds 50/50. Prachtig toch? Dat ik van zoiets simpels een wereldvraagstuk kan maken. (Terwijl ik soms voor honderden euro nutteloze kleding koop en over mijn MacBook Air zelfs maar een nachtje geslapen heb!)
Goed ik ga me klaar maken voor een nachtje OC-en. Na 10 seizoenen Friends zijn we nu alweer bezig met de laatste afleveringen van The OC seizoen 1. Ik heb alles al minstens tien keer gezien (en ik overdrijf nu een keertje niet!) maar voor mijn vriendje is het grootste deel nieuw. Hoewel hij er eerst een beetje argwanend tegenover stond (wat hij nu natuurlijk ontkent) vind hij het nu bijna net zo leuk als ik. Ik val meestal na twee afleveringen wel in slaap, maar hij kijkt dan gewoon nog een paar afleveringen alleen verder. Ha, hij is gewoon fan ;-)
Fijne zondagavond!
Liefs.
Delen:

8 Reacties

 1. Fleur
  maart 14, 2010 / 19:49

  >Jij ook een fijne avond! Wij wachten geduldig op een combifoto, hoewel die frappacino's ook ergggg aantrekkelijk klinken!

 2. Anonymous
  maart 14, 2010 / 20:32

  >wat een lieve vriend heb jij zeg… dat hij dat voor jou over heeft ;)

 3. Eline
  maart 14, 2010 / 21:13

  >Als je twijfelt tussen Starbucks of schoenen, dan zou ik voor die laatste gaan. Die koffie verdwijnt namelijk in je maag en die schoenen niet :P

 4. girlfromarnhem
  maart 15, 2010 / 09:26

  >Ik vind het echt hele leuke schoenen en als je ze op een goede manier combineert zie je er net zo fabulous uit als Serena uit Gossip Girl (dat vind ik ook precies het type die die schoenen ook aan zou trekken ) ik stel me er zelf een mooie zwarte legging en een oversized top bij voor. Ik vind ze helemaal niet ordi. Dat worden ze pas als je een lederen legging en een rood shirt met te diep decolete aan zou hebben. Haha!

 5. Stéphanie
  maart 15, 2010 / 09:45

  >Volgens mij moet je wel heel erg je best doen om de schoenen hoerig te maken hoor. Jij hebt zelf ook absoluut geen sletterige uitstraling ofzo, dus volgens mij kun je ze heel 'fashionista' dragen!

 6. Anonymous
  maart 15, 2010 / 09:47

  >Ik denk eigenlijk dat de schoenen niet heel snel SM of hoerig overkomen hoor, zeker niet als je gaat voor: leggings, zwart, grijs, wit, jeans, oversized tops, blazertjes, zwarte panty met simpel zwart rokje, … Ik ben het eens met girlfromarnhem, enkel een decolleté of blote benen of felle kleuren zouden de schoenen ordinair maken :)

 7. Melanie
  maart 15, 2010 / 13:35

  >Hee ! Hihi, ik heb mijn vriendje ook aan een verslavind van The OC geholpen, stakkertje ;) Ik wens jouw vriendje nog veel plezier !
  EN die schoenen? Gewoon dragen ! ZE ZIJN STOER.

 8. marikee
  maart 16, 2010 / 14:05

  >Aah, ik krijg ontzettende zin in Caramel Frappaccino! En het is er ook nog eens heerlijk weer voor vandaag! Straks maar eentje halen! ;)