>The white world

>

Photobucket

Soms zijn er van die dagen, die zijn volkomen blanco, wit. Vandaag is zo’n dag, letterlijk en figuurlijk. Niks bijzonders hoor, maar dat is het hem nou juist, er is niks bijzonders. Niks noemenswaardig, niks waarmee ik een paar honderd woorden kan vullen.

De wereld is wit, mijn wereld is eventjes wit. Vandaag is alles gewoon normaal en hoewel dat ook wel eens heel lekker kan zijn, erg goed voor m’n inspiratie is het niet.

Ik heb wel vaker van die ‘normale’ dagen. Dan ga ik op pad, op zoek naar het avontuur. Maar vandaag lieve mensen, loop ik hooguit 20 minuutjes naar m’n werk, heen en terug. Want ander vervoer durf ik momenteel niet aan, wie wel, eigenlijk?

Maar omdat ik het niet over mijn hart kan verkrijgen vandaag ook nog eens een ‘witte/blanco’ blog te posten, laat ik jullie graag genieten van mijn witte overdenkingen.

Morgen ga ik weer op avontuur, ga ik weer leven. Vandaag ga ik naar een normale familieverjaardag en ga ik zoals normaal naar m’n werk.

Liefs,

Delen:

5 Reacties

 1. liesbethbruyneel
  december 19, 2010 / 13:28

  >Ik rijd overal heen met mijn auto. Vind het trouwens heerlijk om in dat weer te rijden! Je hoort de sneeuw kraken onder je banden, je ziet de sneeuwvlokjes vallen, je rijdt in een sprookjeslandschap. Ik vind het hemels! (en als je traag rijdt en oplet is het helemaal zo gevaarlijk niet…)

 2. The nice Anna Wintour
  december 19, 2010 / 14:35

  >Ik heb ook een witte dag, eindelijk op m'n nieuwe bank in mijn witte ochtendjas. Heerlijk!

 3. Carina
  december 19, 2010 / 16:29

  >lekker rustig dagje dus opzich en niet willen rijden met dit weer is logisch! gelukkig ligt hier nog geen 5 cm en kon ik dus gewoon makkelijk de stad in!

 4. Eva
  december 19, 2010 / 19:41

  >Ah, klinkt herkenbaar zulke dagen.. Heb ook een hekel aan dat soort dagen. Dan voelt alles zo normaal en realistisch. Zoals jij op zoek gaat naar avontuur, ga ik altijd fietsen, de natuur in, op zoek naar magie. Weg van de stad, waar iedereen alleen maar bezig is met dingen hebben of met relaties binnen hun bubbel. En meestal helpt dat weer 'tot mezelf' (wat dat ook precies mag inhouden) te komen, ben ik weer wakker. Maar met al die sneeuw over al het kleur heen is het moeilijker! Maarja, we blijven mensen. Soms laat ik mezelf gewoon toe om lekker te genieten van lekker vreten bij een vampire diaries aflevering met een heerlijke cappucino om de volgende dag weer vroeg op te staan en al het moois op te merken! Het helpt om elke dag als een nieuw avontuur te zien, weer nieuwe momenten te ontmoeten.. 'Yesterday is history, tomorrow is a mystery, all we have is today!'

 5. Joline
  december 20, 2010 / 20:34

  >er ligt hier ook echt super veel sneeuw!
  niet erg als je er niet persee uit hoeft..XD