>The Private Diaries

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kennen jullie dat liedje, “Bring on the day, you don’t have to wait for tomorrow.” Het is het liedje van de intro van The Hills en dat zinnetje, is een van mijn motto’s.
Toen ik gisteravond om een uurtje of tien thuis kwam van m’n werk had ik zin om te knutselen. Ouderwets met gekleurd papier, lijm, en een schaar, knutselen. Het is alweer bijna 1 januari en dat betekent dat het ook weer tijd werd voor een nieuw dagboekje. Ik zocht naar een nieuwe Moleskine, haalde de knutseldoos (die nog steeds na meer dan achttien jaar op dezelfde plek in de kast staat) en begon te knutselen.
Ik vond ‘ponsjes’ die dingetjes waarmee je figuurtjes uit papier kunt drukken. Ik vond pailletjes en lintjes die ik begin dit jaar gekocht had (toen ik ook al aan het Moleskine versieren was geslagen). Op m’n MacBook vond ik een logo, met mijn eigen spreuk, die ik een half jaartje geleden had ontworpen voor een T-shirt. 
Ik knipte en ik plakte en ik had het echt naar m’n zin. In totaal maakte ik drie verschillende (waarvan er twee voor andere doeleinden dan mezelf zijn, dus maar niet online). Toen ik eenmaal alles had opgeruimd was het inmiddels alweer vier uur later.
Om een uurtje of twee, ging ik moe, maar voldaan, heerlijk naar bed. Toch nog ‘een avontuurtje beleefd’

Liefs,
Delen:

12 Reacties

 1. The nice Anna Wintour
  december 20, 2010 / 09:16

  >Ziet er super leuk uit! Hou je naast je blog ook dagelijks een dagboek bij? Wat knap!

 2. Eva
  december 20, 2010 / 14:15

  >Leuk gedaan! :)

 3. Vera
  december 20, 2010 / 14:52

  >O wat leuk! Was ik maar zo creatief XD

 4. Anonymous
  december 20, 2010 / 15:54

  >Leuk! Ziet er mooi uit hoor :) En wat leuk dat je een dagboek bijhoudt, er zijn er niet veel meer die dat nog doen geloof ik..

 5. roos
  december 20, 2010 / 15:55

  >echt super leuk! bij mij mislukken dat soort dingen altijd haha :)

 6. Eline
  december 20, 2010 / 19:13

  >Wat heb je dat leuk gemaakt!

 7. Inge
  december 20, 2010 / 20:27

  >Wat leuk! Ziet er echt tof uit :)
  Hou je ook echt een tastbaar dagboek bij naast je blog?

 8. Joline
  december 20, 2010 / 20:57

  >wat leuk gemaakt!
  ik vind zo'n boekje maken ook geweldig!
  dan plak ik er foto's in en wordt het een soort scarbboekje

 9. Lieke
  december 21, 2010 / 07:41

  >Wat leuk gedaan Annemerel :) Ik heb zelf soms ook van die momenten dat ik lekker wil knutselen, heerlijk he (L)

 10. Genesis.
  december 21, 2010 / 09:48

  >You are so adorable.

 11. Olga
  december 25, 2010 / 14:19

  >Leuk boekje :)