THE LIST: It’s april & I love it!

 photo Instagram2-1.jpg

? Over vijf dagen ga ik met Carlissa naar Parijs!

? Het móet nu wel lekker weer gaan worden en het begon vanmorgen in ieder geval al goed, ik werd om 7.30u wakker van de zon en fluitende vogeltjes!

? De marathon van Parijs is dan misschien iets dat ik op moet geven in april, maar ondertussen kan ik wel doortrainen voor mijn wedstrijden in mei. Op 19 mei loop ik de eerste 10 kilometer run georganiseerd door Nike in Amsterdam en een week later loop ik de halve marathon in Leiden.

? Ook al is de zomertijd net in gegaan en betekent dat, dat het ’s ochtends langer donker is, het is wel al licht als ik om 7.00u naar buiten moet EN het is licht als ik om 19.30u op het station aan kom! En dat betekent… Met de fiets naar het station. Scheelt me niet alleen vier euro reiskosten iedere dag, is ook nog eens heel fijn in combinatie met cardio-week.

? Ik kan niet wachten om al de challenges die ik voor de komende tien weken bedacht heb met jullie te delen!

? Daarnaast heb ik ook heel erg veel zin om goed voor mijn lichaam te zorgen en mijn lichaam weer een beetje te laten werken (als in: sporten!)

? Zaterdag at ik mijn eerste aardbeien en die waren heel erg lekker! Ze komen waarschijnlijk uit Verweggistan, maar het idee dat het zomerfruitseizoen bijna van start gaat is fabulous!

? Over twee weken ga ik met mijn schoonfamilie een weekend weg naar België, dat weekend zal in het teken staan van lekker eten en gezelligheid.

? Het weekend daarna is zowel mijn moeder als mijn zusje jarig in april! Mijn zusje wordt dit jaar 18 en krijgt een heel speciaal cadeautje van mij. Ik verheug me al een jaar om het te geven.

? Ik eindig de maand waarschijnlijk in Italië, ik bedoel, wie wordt er niet extreem enthousiast van die gedachte?

? Eigenlijk heb ik dus ieder weekend in april wel iets leuks te doen. Het eerste weekend Parijs, daarna België, vervolgens twee verjaardagen en tot slot Italië. Serieus, wie wordt daar nu NIET gelukkig van?

? Oh ja en als april is afgelopen duurt het nog maar twaalf dagen tot ik jarig ben. Nu is dat een beetje bittersweet, want ik wil helemaal nog geen 24 worden (hoe serieus klinkt 24, ik bedoel, HOE SERIEUS MOET JE DAN ZIJN?), maar mijn verjaardag is MIJN dag. Ook al is het dit jaar tegelijkertijd moederdag (mijn moeder kent haar plaats op 12 mei, ook op moederdag).

Waar verheug jij je op in april?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

36 Reacties

 1. april 1, 2013 / 17:09

  Klinkt inderdaad als een leuke maand! Ik heb in april een testweek, en verder ook niet veel leuks tot het einde van de maand. Dan heb ik meivakantie en ga ik naar Marrakech, daar heb ik wel heel veel zin in.

 2. april 1, 2013 / 17:38

  Wauw klinkt goed! Lekker veel reizen :)
  Voor mij staat er nog vrij weinig op de planning voor april. In mei ga ik wel twee keer op vakantie en allemaal leuke dingen doen. Dus ik moet nog eventjes wachten.
  Jij in ieder geval veel plezier de komende weken!

 3. april 1, 2013 / 17:40

  Leuk lijstje en wat heb je een heerlijk vooruitzicht! Ik begin in April met een nieuwe baan, word ik ook blij van! xoxo

 4. april 1, 2013 / 17:43

  Oohh wat een fijne dingen heb je om naar uit te kijken!
  In april verheug ik me op mooi weer, langere avonden en de meivakantie die eind april begint!

 5. april 1, 2013 / 17:45

  Heerlijk allemaal zeg. Ik ben ook blij dat april is aangebroken, heb zoveel zin in de komende lentemaanden!

 6. Madelief
  april 1, 2013 / 17:50

  Ik verheug me zo erg op deze maand! Zit nu midden in mijn proefwerkweek maar na vrijdag ben ik daar gelukkig van af en staat er alleen maar heel veel leuks op de planning. Zo heb ik heel veel gezellige verjaardagsfeestjes, word ik 22 april eindelijk 16, ga ik 21 april naar Beyoncé, ga ik koninginnedag voor t eerst vieren in Amsterdam, begint de vakantie in april en kan ik eindelijk weer genieten van ijsjes, lekker lang chillen in het park, blote benen en lange avonden. Zo nog even leren en dan al deze leuke dingen :)

 7. april 1, 2013 / 18:01

  Ik verheug me heel erg op het mooie weer. Of dat in april gaat komen…? :P Ik hoop het in ieder geval. Heb deze maand eindelijk een rustigere maand, ipv iedere dag een afspraak, dus dan zou dat mooie weer wel leuk zijn..

 8. april 1, 2013 / 18:09

  Klinkt super!

 9. april 1, 2013 / 18:14

  Wat een optimistische blogpost! :) Ik moet zeggen, april is voor mij ook al mooi ingezet met die stralende zon, 1000 woorden verder met mijn masterproef en een heerlijke fietstocht langs het water. Jammer genoeg heb ik niet zoveel reisjes in het vooruitzicht, maar het zal zeker leuk zijn om over die van jou te lezen!

 10. april 1, 2013 / 18:22

  Krijg hier nog meer zin van in april :D En vooral in de lente eigenlijk! Wel gaaf dat je weer zo veel leuke uitstapjes hebt deze maand, je boft maar :D

 11. april 1, 2013 / 18:35

  haha door deze post heb ik zin in april, ondanks dat ik eigenlijk helemaal niet zoveel leuks als jij heb gepland! Dan maar meeliften met jou leuke dingen via je blog :) heerlijk!

 12. april 1, 2013 / 19:08

  Zo’n leuke vooruitzichten!

 13. april 1, 2013 / 19:14

  Jij gaat zo te zien een erg leuke maand tegemoet! Ik ben benieuwd naar alle challenges die je voor ons in petto hebt! Waar in België ga je op weekend?

 14. april 1, 2013 / 19:25

  Wat heerlijk om te lezen, al die leuke dingen die je gaat doen! Ik ga met Lin een weekendje weg, vier mijn VIJFENTWINTIGSTE verjaardag (dus jij mag niet zeuren over je 24e ;-)!) en ga zowaar iets met koninginnedag doen waarschijnlijk. En ik houd je challenges in de gaten – vet leuk!

 15. april 1, 2013 / 19:26

  April’s gonna be good!

 16. Felicia
  april 1, 2013 / 19:30

  Wat klinkt dat leuk!! Naar welke landen ben je eigenlijk allemaal geweest? Ik kan je Vancouver en Vancouver Island van harte aanraden voor een langere vakantie!

 17. april 1, 2013 / 19:32

  Dat belooft een topmaand te worden! :D Ik loop die 10 km in mei met Nike ook, misschien tot dan!

 18. april 1, 2013 / 19:45

  aaaa ik ga dat weekend ook naar Parijs. Ik hoop dat ik je tegenkom!!

 19. april 1, 2013 / 19:51

  Op de eerste keer zonder jas naar buiten! Ik heb er vertrouwen in dat dat deze maand wel gaat gebeuren. En verder ga ik volgende week naar een concert van Racoon en staan er diverse feestjes en dates met vriendinnen op het programma. Genoeg dus om me op te verheugen!

 20. Anna
  april 1, 2013 / 19:52

  Wat een leuk stukje! Past goed bij deze mooie dag. Geniet van alles :) x

 21. april 1, 2013 / 19:57

  Ik verheug me op het mooie weer en de gezelligheid die dat met zich mee gaat brengen!

 22. Lana
  april 1, 2013 / 20:00

  Ik verheug me echt op het einde van de maand, want dan is het eindelijk zo ver: ik ga naar New York!

 23. april 1, 2013 / 20:30

  April wordt een leuke maand voor jou!

 24. april 1, 2013 / 20:40

  haha 24 is nog hartstikke jong! Wat een leuke dingen heb je deze maand op de planning staan! Ik verheug me in april op de start van een nieuwe baan, veel blogcreativiteit en leuke bloggersmeetingen :) Heb nog een leuke verjaardag en een eigen feestje op de planning staan deze maand, dat feestje is toch wel het hoogtepunt vd maand!

 25. april 1, 2013 / 21:33

  Nu ben ik heel benieuwd wat je je zusje gaat geven! ;) haha
  Ik vind april een fijne maand, het idee dat de dagen lichter zijn, veel meer zon, heerlijk!

 26. april 1, 2013 / 21:50

  Wat een mooi lijstje! Ik verheug mij echt op het mooie weer!

 27. april 1, 2013 / 22:34

  Lucky you, lekker weer naar Parijs en ook nog naar België..

  Aardbeien, hmm..

 28. april 2, 2013 / 09:55

  Heel veel plezier in Parijs :D

 29. april 2, 2013 / 11:55

  Wat een heerlijke vooruitzichten zeg!

 30. april 2, 2013 / 11:59

  Fijne vooruitzichten! Ik ben de dagen aan het aftellen naar 15 april: NEW YORK wiehoee!

 31. april 2, 2013 / 15:52

  Wat een leuke vooruitzichten! En wat leuk dat je naar Italië gaat :) Ik vond je blogjes over Italië altijd zo geweldig! Ik ga er zelf deze zomer voor de 2e keer heen.

 32. Ilse
  april 2, 2013 / 19:55

  Heerlijke vooruitzichten zeg!
  Mijn lijstje :
  – familiedag waarbij we met z’n allen gaan koken
  – mijn vader is jarig duss taart eten en verjaardag vieren
  – hopen dat het deze maand heerlijk weer wordt.
  – birthday party’s en een concert van FUN! :)

 33. april 3, 2013 / 00:54

  Ooee, ben erg benieuwd wat je je zusje gaat geven!

 34. Janique
  april 3, 2013 / 13:04

  Hoi Annemerel!

  Ik volg je blog sinds 2 maanden en wilde even zeggen dat ik hem hem heel leuk vind!
  Geen ellenlange artikelen en veel gezond food en beweging, dat kan ik wel gebruiken…

  Ik kwam hier terecht omdat ik was begonnen met hardlopen en wel wat tips kon gebruiken.
  Zo grappig dat ik veel van jou in mezelf herken en ik ben ook net 24:) En ja, het klinkt heel oud, i know.

  Hoe ben jij eigenlijk begonnen met hardlopen? En welke app gebruik jij om intervallen van rennen en lopen in te stellen? Succes met Leiden, ik houdt het nog even bij de Marikenloop;)

 35. april 4, 2013 / 20:14

  Fijne vooruitzichten, mooie maand voor je! Zulke fijne vooruitzichten heb ik niet, ik hoop vooral op veel zon!