DIARY: 75

 photo RecentlyUpdated185.jpg

1 april mensen, het is 1 APRIL! Gisteren tijdens mijn vijf kilometer run liep ik door een sneeuwbui heen. Laten we hopen dat april daadwerkelijk lenteweer gaat brengen. Liefst 30 dagen lang.

Goed, vorige week schreef ik dat ik maandagochtend weer ging proberen de reis naar Amsterdam – levend – af te leggen. Niet gelukt. Toen ik om 7.25u op het station kwam kon ik nergens mijn trein naar Amsterdam Centraal vinden. Uiteindelijk aan een conducteur gevraagd wat er aan de hand was en die vertelde me dat ik over een half uur in een sprinter naar Leiden kon, alwaar ik kon wachten op een intercity richting Amsterdam. Toen ik zag hoeveel mensen er stonden te wachten op de sprinter en toen ik me bedacht hoe druk die trein naar Amsterdam wel niet zou zijn (2/3 van de treinen richting Amsterdam was uitgevallen) heb ik me heel snel omgedraaid, terug naar de tram, terug naar huis, zodat ik gewoon OP TIJD kon beginnen met werken.

Maandag en dinsdag werkte ik dus voor Girlscene. Maandag thuis en dinsdag is het me zowaar gelukt om mezelf naar kantoor te begeven. Het is ongelooflijk! En dat bij-na zonder vertragingen.

Woensdag scheen zowaar de zon en had ik aan het eind van de middag een date met Carlissa bij het strand. Carlis en ik gaan zaterdag drie dagen naar Parijs. Eigenlijk zou ik daar natuurlijk de marathon gaan lopen. Dat gaat niet gebeuren, maar de trip naar Parijs was niet meer te annuleren en om heel eerlijk te zijn, wilde ik dat ook helemaal niet.

Wat heb ik nog meer gedaan deze week….. Ik heb weer hardgelopen! Donderdag voor het eerst een rondje van vijf kilometer. Ik was helemaal kapot na het rondje, maar toen ik op mijn horloge keek bleek dat ik ook best snel gelopen had (ik deed over de 5K iets meer dan 26 minuten). Helaas had ik de volgende dag gelijk weer last van mijn lies. Beetje jammer.

Donderdagavond at ik samen met mijn vriend sushi bij een sushirestaurant in Scheveningen. Lekker! Vrijdag kreeg ik mijn Haagse Markt ontgroening. Normaal koop ik mijn groente en fruit bij de Albert Heijn, maar bij de Haagse Markt ben je een stuk goedkoper uit. 10 limoenen? 1 euro. 2 mango’s? 1 euro. 4 avocado’s? 1 euro. Je begrijpt het principe? Na 20 minuten werd ik wel gillend gek van alle marktverkopers die aan het gillen waren en de hoeveelheid mensen om me heen. Ik ga niet voor niets alleen shoppen om 10.00u ’s ochtends op dinsdagochtend. Ik word erg agressief als er te veel mensen om me heen drentelen.

’s Avonds weer een date met mijn vriend, dit keer in de bioscoop. Oz The Great & Powerful werd bekeken. En popcorn werd gegeten. Ik dacht al weken aan zoute popcorn van Pathé. Daar gaat niets tegenop.

Zaterdag spendeerde ik voor een groot gedeelte op de bank. Nogmaals, wat was dat voor een griep? Nu begon mijn keel pijn te doen. Fijn! Goed excuus om vooral lekker op de bank te hangen. Met Now is Good, Gossip Girl en Modern Family. Niets verkeerds mee!

Eerste Paasdag vierde ik bij mijn schoonzus en zwager die een high tea en high wine georganiseerd hadden. Absoluut geen verkeerde manier om Eerste Paasdag te vieren. ’s Ochtends liep ik weer een stukje hard (dit keer liep ik de vijf kilometer zelfs onder de 26 minuten, waar komt die snelheid vandaan?) dus de rest van de dag had ik natuurlijk honger. Zo gaan die dingen.

Deze week gaan we beginnen met de Fit For Summer challenges. Ik kan nog steeds niet geloven dat al meer dan 400 mensen zich hebben aangemeld. Nogmaals, vrijdagochtend bedacht ik me dat het al prima zou zijn als 30 mensen met me mee zouden doen. Ik ben benieuwd hoe lang we het gaan volhouden. Ik zeg, we houden het allemaal 10 weken vol (en gaan daarna op goede voet verder). Wat jullie?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

27 Reacties

 1. Carolien
  april 1, 2013 / 12:07

  Ik heb mijn rondje voor vandaag al gedaan ! En een heerlijk weertje voor de eerste dag van de week en van de maand !

 2. april 1, 2013 / 12:08

  Ik wil ook een keer naar de Haagse Markt, schijnbaar hebben ze daar ook leuke kleding enzo, hoor er zo veel over. Binnenkort maar eens een dagje richting Den Haag plannen!

  • Yasmine
   april 1, 2013 / 19:01

   Ze hebben echt super leuke kleding op de haagse markt. Ik woon zelf om de hoek. Allemaal leuke en niet kleertjes. Je ziet echt dat ze soms de zara enzo nadoen. Ik kom deze dagen van de markt met tassen vol terug en nog steeds een neiging om meer te willen kopen terwijl als ik naar de stad ga ik teleurgesteld met lege handen thuis kom. Echt!

 3. april 1, 2013 / 12:10

  Heerlijk is dat hè, fruit dat zo goedkoop is!
  Ben benieuwd naar de rest van de challenges aankomende weken!

 4. april 1, 2013 / 12:22

  Jeetje, de NS werkt ook niet echt mee!!

 5. april 1, 2013 / 12:22

  Wat stom dat je zovaak vertraging hebt richting Adam.. :( Ik ga vanmiddag OZ the great and powerfull zien :D!

 6. april 1, 2013 / 12:23

  Echt super gaaf dat zo veel mensen meedoen met je challenge! Het zijn er echt VEEL (en dan te bedenken dat er naast FB nog ook wel meer mensen zullen zijn die meedoen!)

  Fijn dat je weer bent gaan hardlopen, goed om te horen!

 7. april 1, 2013 / 13:06

  Knap zeg, die snelle 5 km’s. Jeetje! Goed bezig!
  En bioscoop met popcorn blijft gewoon altijd een heerlijk uitje. Al ga ik dan voor de zoete… Was die film nog wat?

 8. april 1, 2013 / 13:08

  Net mijn eerste workout voltooit. Een skeelerrondje van meer dan 8 kilometer in een half uur tijd. Ik gebruik sportstracker om alles bij te houden. Zo wordt het nog leuker! Ook Freedom van Racoon erbij was heerlijk toepasselijk!

 9. Eline
  april 1, 2013 / 13:10

  15 minuten hardgelopen en een YouTube cardio van een halfuur, voor iemand die nooit sport vind ik dat ik goed begonnen ben met deze eerste challenge! Echt gaaf dat zo veel mensen meedoen!

 10. april 1, 2013 / 13:27

  Leuke post! Heerlijk al dat verse fruit + groente! En wat een fijn vooruitzicht: een paar daagjes Parijs. Succes met de challenge!

 11. Anneloes
  april 1, 2013 / 13:33

  Haha, jouw week leek erg op de mijne. Ook naar Oz the great and powerful geweest, maar dan op woensdag.(: Ik word ook gek van de drukte op de Haagse markt, maar oh wat is het fijn dat groente en fruit zo goedkoop is (:!
  Beterschap (: moge de limoenen helpen!

 12. april 1, 2013 / 13:38

  De Haagse Markt is zo heerlijk goedkoop! Inderdaad wel onwijs druk, erg irritant. Ja de cardio week is van start gegaan! Ik hoop ook dat ik het vol hou ;-).

 13. april 1, 2013 / 13:41

  Wat goed dat je weer hebt kunnen lopen! Maar nu hoor ik jou over weer begonnen 5km en dan bedenk ik me dat ik vanochtend maar 3,3km liep in hetzelfde tempo haha… Maar wel balen dat je daarna weer last had van je lies.. Hopelijk gaat het snel over!

 14. april 1, 2013 / 13:58

  In België kon ik ook lekker goedkoop fruit scoren. Hier zijn fruit en groenten zo duur, bah :-(

 15. april 1, 2013 / 13:59

  Ik heb vanmorgen ook mijn eerste cardio workout gedaan en vond het heerlijk! We gaan dit gewoon met zijn allen tien weken volhouden en daarna keihard door knallen. =D

 16. april 1, 2013 / 15:45

  Die treinen ook altijd! Ik ga vanavond weer 30 day shred doen en morgen weer beginnen met bodieboosten, heb even helemaal genoeg van al al dat vele eten.

 17. april 1, 2013 / 15:58

  succes met de fit for summer, ik ga volgens hoe het je vergaat!

 18. april 1, 2013 / 16:01

  Nice diary again! Hoe is het nu met je lies?

 19. april 1, 2013 / 16:10

  Wat goed dat je hebt hardgelopen!

 20. april 1, 2013 / 16:17

  Wat goed dat je hebt hardgelopen, ik heb hard gefaald.. Morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen. Als het weer is zoals vandaag ga ik zeker! :)

 21. april 1, 2013 / 18:52

  Ziet er uit als een leuke week! En wow wat doen er veel mensen mee met die challenge.

 22. april 1, 2013 / 21:37

  Oh de markt, dat mis ik echt! Fruit is zo duur in winkels :(
  En ik irriteer me ook mateloos aan mensen die schreeuwen, niet doorlopen, stil staan voor je neus en om nog maar te zwijgen over de mensen die rondjes om je heen lopen in de stad. Oehhh frustratie haha

 23. april 1, 2013 / 22:02

  Goed bezig met die challenge. Ik wil ook graag weer wat doen!

 24. Ilse
  april 1, 2013 / 22:18

  Die ns af en toe ook.. Klinkt verder als een leuk weekje, goed dat je weer met hardlopen begonnen bent.

 25. Eva
  april 2, 2013 / 09:50

  Ik heb me ook ingeschreven voor de challenge en gisteren ben ik al een rondje gaan lopen.
  Vandaag staat 1h wandelen op het programma.