THE LIST: If I could only stop

– Onder een veel te warme douche staan en weten dat je eronder uit moet, maar je KUNT het gewoon niet. Uiteindelijk gil je maar dat iemand de kraan ergens anders in huis aan moet zetten. Als er verder niemand in huis kan dit tafereel eindeloos doorgaan.

– Chocola, chips, Ben & Jerry’s …. (vul zelf maar in) eten, wie kan daar wel op tijd mee stoppen? (En wat is jouw tip?)

– Snoozen zou ik eigenlijk ook niet meer moeten doen. Ik heb mijn momenten, dat ik om zes uur klaar wakker ben.. Maar als ik de kans krijg snooze ik hem tot het gaatje. Je weet dat je op moet staan. Dan denk je “OK en nu ga ik opstaan” en dan gebeurt er gewoon niks. Dat je hersenen gewoon niet samenwerken met je lichaam. Kennen jullie dat?

– Facebook is ook zo verraderlijk. Je gaat even online om, weet ik veel, eh.. je berichten te checken? En vervolgens eindig je drie uur later bij de vriendin van het nichtje van de zwager van jouw zwager (snap je hem nog?).

– Internet is sowieso verraderlijk en nieuwssites spannen de kroon. Flutnieuws sites wel te verstaan, als in: Perez Hilton, Oh no they Didn’t & Pink is the new Blog!

– Dat je aan je gezicht gaat zitten vervelen omdat je een puistje op voelt komen en je WEET dat je a la minute moet stoppen maar je kunt niet anders dan doorgaan totdat het goed bloed en er een gat in je huid ontstaan is.

– Ben ik de enige waarbij nagels lakken een therapeutisch effect heeft? Ik weet na twee laagjes dat het genoeg is. Maar ik draag er vaker vijf dan twee. Als ik eenmaal aan het lakken ben kan ik niet meer stoppen.

– Shoppen. Als er eenmaal een paar euro’s zijn uitgegeven.. Dit geldt zowel voor de supermarkt als ik noem een ZARA. In de supermarkt is mijn karretje aan het begin altijd angstvallig leeg, ik loop wat rondjes.. Vind niks er aantrekkelijk uit zien, maar als er dan eenmaal een zak sla in ligt.. Dan gaat het snel (en koop ik de meeste onzin die ik vaak niet eens opeet). Bij de ZARA gaat het precies hetzelfde. Eerst vind ik alles te duur en niet “bijzonder” genoeg, even later hangen er tien items over mijn arm bij de kassa. En nooit iets passen natuurlijk hè! Dat doen we thuis in alle rust wel.

– Een aflevering Gossip Girl “Is just NOT enough” (alleen de echte fans horen een stem in hun hoofd bij deze zin). Als ik eenmaal een aflevering van een serie gezien heb ben ik meteen van slag, dan moet ik meer zien. Desnoods afleveringen die ik van begin tot eind mee kan praten omdat het al de tiende keer is dat ik die gezien heb.

– En dan tot slot de zon. Ik weet dat ik niet van 10.00u tot 17.00u moet liggen bakken, maar het gevoel van de zon op je huid… Ik smeer me altijd netjes om de twee uur in met minstens factor 20 en ik verbrand nooit, dus ook daar wordt ik niet door geremd. Neemt niet weg dat het niet écht gezond is natuurlijk. De zon is mijn grootste verslaving. Groter dan chocola, groter dan… shoppen. Alhoewel, dat laatste kan ook komen doordat de zon niet zo vaak schijnt en ik vrijwel al-tijd en o-ver-al kan shoppen.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

16 Reacties

 1. Niya
  maart 15, 2012 / 12:53

  Cyrus Rose! Ja, hier zit een echte gossip girl fan, en ik heb misschien een nog “erger” ritueel dan jou: na een aflevering Gossip Girl maak ik een rondje Ohnotheydidnt om alle posts (en reacties!) te checken die over gossip girl gaan en vervolgens check ik ook nog eens mijn favo tumblrs met de “dair” tag!

  Verder heb ik dezelfde verslavingen als jouw, op de zon na… Ik smeer elke dag SPF50 en probeer altijd in de schaduw te staan. (Bang voor pigmentvlekken!)

 2. maart 15, 2012 / 13:59

  haha, herkenbaar! Met nagels lakken haal ik gewoon telkens de nagellak er weer af, omdat ik het dan niet lang genoeg heb laten drogen, en dan gooi ik er weer een nieuw lakje op. En als het moment daar is dat de lak in mijn ogen helemaal goed zit, krab ik het er binnen een dag toch weer af…
  En het is ook heel verslavend om reacties te lezen op nieuwssites! Wat voor onzin mensen daar wel niet uitkramen, echt geweldig. Hele discussies over de meest onzinnige onderwerpen, haha.

 3. maart 15, 2012 / 14:05

  Ah, therapeutisch nagels-lakken (en als gevolg daarvan nieuwe leuke kleurtjes kopen), ik heb het ook weer helemaal ontdekt :)

 4. maart 15, 2012 / 14:48

  Ah snooze verslaving! Herkenbaar!

  Qua zonverslaving: oppassen hoor, zoveel UV straling is echt niet goed voor je. Ik zou tenminste voor SPF50 gaan. Je wordt nog steeds bruin maar je weet dan wel zeker dat je goed beschermt bent. :)

 5. maart 15, 2012 / 15:13

  Chocola, facebook en de zon zijn echt mijn favorieten!

 6. maart 15, 2012 / 15:32

  heel erg leuk lijstje!

 7. maart 15, 2012 / 15:40

  Ooeh, bijna alles is herkenbaar..Zijn wij vrouwen dan toch echt allemaal hetzelfde? :-)

 8. maart 15, 2012 / 15:57

  Nou, ik kan ze echt bijna allemaal bijtreden, behalve dat nagels lakken, bij mij is het vaker 1tje dan 2 omdat ik dan te snel klaar moet zijn en volledig begin te flippen 5 minuten voor ik weg moet :-D

 9. maart 15, 2012 / 16:52

  Haha wat een leuk lijstje!! De meeste zijn wel herkenbaar…

  Liefs, Mariette

 10. maart 15, 2012 / 17:45

  Dat van Facebook heb ik ook! Dan ben ik gewoon aan het checken en daarna zit ik op een pagina van iemand die ik helemaal niet ken en is het van ”oke wat doe ik hier?” zo raar!

 11. maart 15, 2012 / 17:48

  Sommige dingen zijn zo herkenbaar, haha!
  Heel leuk om dit te lezen!

 12. maart 15, 2012 / 18:58

  Ja, bijna alles is herkenbaar. Vooral bij die van Facebook moest ik zo lachen, precies mij! ;) Leuk artikel!

 13. maart 15, 2012 / 18:58

  Ooh allemaal echt heel herkenbaar. Vooral deze: “Is just NOT enough” haha

 14. maart 15, 2012 / 20:21

  Misschien kan het idee van geld- en waterbesparen je helpen minder lang te douchen? Bovendien is het ook niet goed voor je huid. Zie voor dat waterbesparen ook eens het blogje van Nathalie van kortgeleden hierover :)

 15. Kimberly
  maart 15, 2012 / 22:23

  Wederom geweldig artikel! Ik ben echt gek op je schrijfstijl! Net zoals op de zon. En Gossip Girl. En shoppen.. :)

 16. maart 16, 2012 / 18:26

  Ik vind je blog echt superleuk om te lezen! Dit lijstje is erg herkenbaar… vooral snoozen (zeker wanneer ik me niet lekker voel), Gossip Girl (Cyrus Rose! Ik wist hem meteen!) shoppen, Facebook, zon… alles eigenlijk haha!