LOVE: #IKEAyoutime

 photo RecentlyUpdated81-1.jpg

Misschien heb je de posters van IKEA vorige week al wel voorbij zien komen? Vanaf deze week is ook de online-campagne van IKEA van start gegaan. Dat betekent dat alles bij IKEA volledig in het teken staat van het creëren van een momentje voor jezelf. Nu weten jullie, zeker als je me al wat langer volgt, al lang dat ik daar heel erg goed in ben. Helemaal nu ik mijn nieuwe studio heb (vrijwel volledig ingericht met IKEA) ben ik heel erg goed in het creëren van momentjes voor mezelf. Sushi in bed met Gossip Girl, cappuccino & oreo’s om 9.00u ’s ochtends (in bed), een groene smoothie terwijl ik in bed aan mijn blog werk, patatjes en kroketten in bed na een duurloop van 25 kilometer… ik kan prima voor mezelf zorgen.

De “You Time” campagne van IKEA is me dan ook op het lijf geschreven. Heb ik even geluk, want door mijn “You Time” momentje op Instagram, Facebook, Google+ en/of Twitter te delen maak ik tot en met 10 oktober iedere dag kans op een cadeaubon van IKEA ter waarde van €50,-. Mijn studio staat dan misschien al aardig vol, ik kan die €50,- pri-ma besteden bij IKEA.

Ook jij maakt iedere kans op die cadeaukaart van €50,-. Het enige dat je hoeft te doen is een foto maken van jouw verwenmomentje. In de slaap- of badkamer. Plaats je foto op één of meerdere van je social media kanalen met de #IKEAyoutime en je doet automatisch mee met de wedstrijd.

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie verwenmomentjes. Willen jullie je momentje ook met mij delen? Tag me dan in jouw Instagram-foto (@annemerelcom) of gebruik de #annemerelcom. Ik ben heel benieuwd of jullie net zo goed voor jezelf ‘zorgen’ als ik ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. Lisanne
  september 1, 2014 / 17:10

  Je plek is heel mooi geworden! Ik ga volgende week mijn eerste eigen appartement inrichten :-) zo leuk!

  Tip: Er staat 4x “het creëren van momentje(s)” in de eerste alinea

  • Annemerel
   Auteur
   september 1, 2014 / 17:32

   Ahh thanks voor de tip, had het zelf niet eens gezien, heb het meteen even aangepast ;-)

 2. september 1, 2014 / 17:26

  Goed bezig! Blijf vooral doorgaan met creëren! Patat in bed… Dat wil ik ook echt een keer doen!

 3. september 1, 2014 / 17:31

  Ah, ik houd echt van al dat wit in je appartement! Ook al komt alles van de IKEA, zo ziet het er absoluut niet uit!

 4. september 1, 2014 / 18:09

  Ah dit is een leuke campagne :D ik wil die kadokaart ook wel, haha.

 5. september 1, 2014 / 18:14

  Nice!! Ik heb mijn Ikea boodschappen lijst al klaar staan. Lees: tv meubel, keukenkast, vloerkleed en klein kastje.. Lijkt bijna een heel catalogus pagina vol aan spullen dus.

  Ik ga meedoen en tag je! May we win!!

 6. september 1, 2014 / 18:32

  Supergave actie dit zeg!

 7. september 1, 2014 / 19:20

  Leuk!!

 8. september 1, 2014 / 19:31

  AH die frieten met kroketten zien er zooo heerlijk uit.
  Ik wil ook friet-kroket in een Ikea bed haha

 9. september 1, 2014 / 23:19

  Ik ben daar heeeeeeel goed in! Net begonnen aan Vampire Diaries en seizoen 3 is zojuist een feit geworden haha! Eens even kijken of ik iets instagram-waardigs kan creëren ;)

 10. september 2, 2014 / 07:21

  Ohhh, al dat wit toch bij jou! Ik vind het zo mooi!

 11. september 2, 2014 / 15:50

  Dit is inderdaad de perfecte hashtag voor jou, haha! Je Instagramfoto’s zitten de laatste tijd echt op een ander niveau, heerlijk :)

 12. september 2, 2014 / 16:23

  Ik ben hier ook excellent in, lijkt me leuk om mee te doen!

 13. september 2, 2014 / 17:24

  Ah op mijn lijf geschreven dit!

 14. Karin
  september 3, 2014 / 17:41

  Ik heb geen Instagram maar je zou me moeten zitten op in bed met mn serie aan, reep tony’s erbij. In een studio zit je toch snel op je bed… veel comfortabeler ook trouwens:P

 15. september 8, 2014 / 09:43

  Je hebt de youtime goed besteed zo te zien!