DIARY: 147

 photo Desktop111.jpg

Als je ergens al heel lang tegenop zit te hikken, kun je het beste maar meteen in één keer de pleister ervan aftrekken. Toch? En dus begon ik mijn week op maandagochtend in het zwembad waar ik vroeg als klein meisje heb leren zwemmen, het dichtstbijzijnde zwembad dat op dit moment geopend was. Tijdens de triatlon moet ik 750 meter zwemmen in open water, dat zijn 30 baantjes in een zwembad, maar… open water is natuurlijk iets heel anders. Ik wist dan ook niet zo goed hoe ik het aan moest pakken en ‘just to be sure’ heb ik voor het gemak maar 80 baantjes gezwommen (2 kilometer). De rest van de week heb ik dat geweten, spierpijn.

De rest van de maandag spendeerde ik overal en nergens, pakketje ophalen in Leiden, printer bestellen in Den Haag, tussendoor even werken thuis, ’s avonds surfen in Scheveningen (in de stromende regen), het was weer een gezellig drukke dag, maar wel eentje die ik NOOIT had willen missen. Ik had de rest van de week niet alleen spierpijn in mijn armen van het zwemmen en surfen, mijn buikspieren voelde ik ook, ik heb nog nooit zoveel en hard achterelkaar gelachen.

Dinsdag begon ik mijn dag met mijn MacBook in bed, Girls Love 2 Run Crew-genootje Jenny was blijven slapen en die sliep nog, maar ik moest aan het werk, dus bleef ik voorzichtig in bed liggen met mijn MacBook. Om 8.00u maakte ik haar wakker en maakte ik mijn favoriete ontbijt, scrambled eggs met bacon. Lekker! Ook dinsdag was weer een beetje een rare dag, ik besloot om mijn lakens te gaan wassen bij mijn ouders, omdat ik zelf niet wist waar ik ze op moest hangen en geen droger heb. Toen ik de spullen in de droger had gedaan, bleek echter dat je dat beter niet kunt doen want de kreukels zijn NIET te doen. Uiteindelijk heb ik drie kwartier staan strijken op twee kussenslopen, toen heb ik het opgegeven. Volgende keer maar gewoon geduldig de lakens ophangen aan de lijn en een ander setje op mijn bed leggen.

De volgende dag werkte ik bij Girlscene en daar hebben jullie al veel over kunnen lezen in mijn Snapshot Diary, ik voelde ’s ochtends al migraine opkomen en dat werd er niet beter op, uiteindelijk ben ik ’s middags naar huis gevlucht en ik weet nog steeds niet precies hoe ik ben thuis gekomen het was heel erg zuur. Maar hé ik leef nog steeds, dus zo erg was het uiteindelijk allemaal ook niet. Maar leuk is natuurlijk anders.

Omdat ik me donderdag nog niet helemaal optimaal voelde werkte ik donderdag lekker thuis voor Girlscene. Ik hou daarvan, op tijd beginnen, lekker doorwerken, kunnen en drinken wat ik wil. Op tijd klaar zijn, want hé op tijd begonnen en dus al lang en breed klaar met je t0-do-list. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van de gezelligheid op kantoor, maar qua werk ben ik veel beter thuis. Ik was dan ook al rond half vijf klaar en besloot richting de supermarkt te wandelen, normaal ga ik met de auto, maar ik dacht doe eens gek ga even lekker wandelen dan kom je ook nog een keer buiten. Na-tuur-lijk was ik de Albert Heijn nog niet uit of het begon keihard te hozen en ik droeg alleen een legging en een sweater, mijn home-office-wear. Altijd leuk.

Vrijdag vertrok ik voor een nachtje naar Brussel, maar niet voordat ik eerst een rondje van 10 kilometer had hardgelopen en een paar blogs had geschreven. Hoe het precies in Brussel was lees je morgen en overmorgen in mijn Snap Shot Diaries, tot die tijd moeten jullie het met dit doen… Met zijn vijven in een Fiat 500 van Breda naar Brussel, Motel One is een super GAAF hotel voor een fantastische prijs, het eten bij Belga Queen is fantastisch, de Aperol Spritz bij Motel One ook. Ook in Brussel kennen ze het fenomeen regen en Brussel heeft best wel iets weg van Parijs. Winkelen kun je er fantastisch, mits je een beetje geld op je bankrekening hebt staan, anders kun je altijd nog garnalenkroketten gaan eten bij Noordzee, daar word je minstens zo gelukkig van.

Zondagochtend heb ik voor het eerst in maanden, misschien zelfs wel jaren, echt uitgeslapen. Als in: zonder iPhone, zonder MacBook, zonder TV, gewoon echt alleen maar in bed liggen. Best voor herhaling vatbaar hoor. Het betekende helaas wel dat ik later op de dag net iets meer stress ervoer. Mijn vader stond om 12.30u op de stoep met tien dozen met boeken en andere prullaria. Nou ja op de stoep, dat zou zo erg nog niet geweest zijn, hij stond 200 meter verderop geparkeerd en dat betekende dat ik samen met mijn vader al die dozen heb moeten sjouwen. Daarna was mijn studio zo’n puinhoop dat ik de boeken maar meteen ben gaan opruimen en sorteren. Om 14.00u wilde ik gaan hardlopen, 25 kilometer, maar toen besefte ik dat mijn iPhone wel heel leuk aan mijn iMac hing, maar dat mijn iMac niet aan stond en dat mijn iPhone dus niet was opgeladen. Oeps. Om half drie dan eindelijk buiten om te gaan hardlopen, kwart voor vijf terug en toen als een razende douchen en naar mijn ouders voor een borrel (Aperol) en lekker eten (aardappelschotel, salade caprese en zalm en sorbet ijs toe). Fijne afsluiting van een fijn weekend.

En nu is het SEPTEMBER!

Kun je het geloven?! Ik bid voor een Indian Summer. Vanmorgen schijnt de zon in ieder geval al goed, laten we hopen dat ‘ie zich wat langer laat zien dit keer.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. september 1, 2014 / 12:15

  Leuke diary! Ik vind je een bikkel hoor, huppatee even twee kilometer zwemmen. Na één of maximaal anderhalf hou ik het altijd wel weer voor gezien in het zwembad :P

  • Annemerel
   Auteur
   september 1, 2014 / 13:11

   Ik heb ook maar één uur gezwommen, 58 minuten en 51 seconden om precies te zijn!!!

 2. september 1, 2014 / 12:26

  Ik heb gisteren ook weer sinds tijden (kunnen) uitslapen! Oke, half 10 gaf de klok aan toen ik wakker werd maar dat is al een heel verschil met half 8… Leuke diary verder!

 3. Marijke
  september 1, 2014 / 12:27

  Hoi!
  Super leuk om elke dag jouw verhaaltjes te lezen!
  Vraagje.. waar kan ik dat leuke waterdichte iPhone hoesje bestellen?
  Groetjes Marijke

 4. september 1, 2014 / 12:31

  Heerlijk dat je eindelijk nog eens hebt goed kunnen uitslapen. Dat zal wel deugd gedaan hebben. En inderdaad, van thuis uit werken is echt een luxe.

 5. september 1, 2014 / 12:31

  Zo, 80 baantjes! Stiekem heb ik nu ook wel echt weer zin om eens te gaan zwemmen. Heel de zomer ook niet gedaan, en blijkbaar krijgen we nog een paar mooie dagen. Hmm..

 6. september 1, 2014 / 12:45

  Heel herkenbaar dat van een lege telefoon, ik probeer ook wel eens zonder te rennen, maar een lange afstand zonder muziek is zo niet tof

 7. september 1, 2014 / 12:52

  Ik ben je dankbaar, want ik ging vanochtend ook zwemmen en ik dacht: Easy going, geen spierpijn en slappe benen kweken. Rustig opbouwen! Het is heerlijk dat zwemmen. Die migraine bij jou moet toch frustrerend zijn zeg. Vervelend.

 8. september 1, 2014 / 12:53

  Jaa nog even een paar weken kunnen genieten van het weer lijkt me heerlijk! Fingers crossed!

 9. september 1, 2014 / 12:55

  Leuke diary! :) Ik vind zwemmen nooit zo fijn (heeft vooral met badkleding te maken gok ik ;P.
  Ik ga vanaf vandaag weer rennen dus blijf af en toe kijken op je site om wat motivatie te krijgen! Liefs

 10. september 1, 2014 / 13:17

  Wat een leuke diary! Brussel klinkt als een leuke stad maar zo te horen moet ik eerst even sparen :-)

 11. september 1, 2014 / 13:37

  Hoop ook dat de herfst niet nu al doorzet.. Ben heel benieuwd naar je bezigheden in Brussel, ben er zelf twee jaar geleden ook geweest!

 12. september 1, 2014 / 14:50

  ik ga met je mee duimen voor een indian summer! Nu eerste nog even een paar dagen genieten van New York waar ik momenteel verblijf :D

  • Annemerel
   Auteur
   september 1, 2014 / 15:53

   Oeh wat leuk veel plezier!

 13. september 1, 2014 / 15:24

  Ik zit hier ook te hopen dat het een Indian Summer wordt. Ik heb al afgesproken om woensdagavond naar het strand te gaan, dus hopelijk komt dat uiteindelijk allemaal goed uit. Ik had ook al zitten denken dat als het lekkerder weer zou gaan worden, ik zelfs nog vrij ga nemen. Gewoon omdat het kan! :) Dus laten we ook hopen voor jou dat het minder gaat hozen, dat scheelt best wel als je oefent voor het hardlopen en als je voor de lol met de groep gaat surfen :) Fijn begin van de week!

 14. september 1, 2014 / 16:08

  80 baantjes, goed bezig!!

 15. september 1, 2014 / 16:18

  Leuke, maar drukke week! Ik ben zelf van België en woon 20min van Brussel (in Mechelen), maar ik heb zelf een hekel aan Brussel. Ik vind het zo’n vuile stad :( Geef me dan maar Antwerpen of nog beter: Mechelen zelf! ;-)

  Zo kunnen hardlopen lijkt me fantastisch. Helaas heb ik zo’n vervelende knie, die het af en toe opgeeft. Elke keer als ik probeer te gaan lopen, kom ik halverwege hinkend van de pijn terug naar huis. :(

 16. september 1, 2014 / 17:33

  Wauw, 80 baantjes!? Zo onwijs veel, die spierpijn kan ik zeker wel begrijpen!

 17. september 1, 2014 / 18:49

  Leuk, baantjes zwemmen! Wil ik ook weer eens gaan doen.
  En een Indian Summer zou fijn zijn, ben nog niet toe aan winterkleding!

 18. Suuz
  september 1, 2014 / 22:46

  Brussel is zeker een leuke stad! Heerlijk weekje weer! En wat lekker zeg even uitslapen zou ik ook graag willen!

 19. september 2, 2014 / 12:27

  Brussel lijkt me een hele leuke stad!

 20. september 2, 2014 / 15:15

  Haha dat wassen van die lakens… Die kreukels neem ik maar voor lief, wie ziet mijn bed nou :P als je een x echt wat in de droger moet doen kun je het ook bij mij erin gooien hoor! X