SUNDAY TALK: YouTube Round-up #15

 photo Desktop3155.jpg

Het was een goede YouTube-week afgelopen week dankzij Jimmy Fallon, James Corden, Jimmy Kimmel en Ellen Degeneres. Ik wil vanaf deze plaats deze talkshow hosts hartelijk danken. De lachspieren hebben goed gewerkt afgelopen week en het maakt het maken van deze blog een stuk makkelijker.

Eindelijk weer iemand kan zingen in de auto bij James Corden. Ik vond de Carpool Karaoke met Britney Spears een klein beetje jammerlijk, maar deze met Lady Gaga maakt heel veel goed. En ik blijf iedere aflevering weer versteld staan van de zangkwaliteiten van James zelf. He’s no Gaga, maar hij weet van ieder nummer dat voorbij komt wel iets te maken dat geen pijn doet aan je oren. Vind ik knap.

Ook bij James afgelopen week, Niall Horan. Niall doet op dit moment een promo tour van zijn eerste solo single ‘This Town’ die een paar weken geleden uitkwam. Een album hoef je niet voor de zomer van 2017 te verwachten, maar This Town is wel een heerlijk nummer. En wat kan Niall goed live zingen. Ik dacht heel even dat hij niet live zong (zo goed klonk het) maar tegen het einde van het nummer zingt hij net iets anders dan op de studio versie. Niall was overigens ook bij Ellen waar hij een spelletje ‘Who’d you rather’ speelde, helaas is deze video (nog) niet op het kanaal van Ellen gezet, maar het schijnt dat hij eindigde met Ellie Goulding, het gerucht gaat dat de twee een paar jaar geleden gedate hebben. Ik ben overigens wel voor Niallie ;-).

Meest smerige video van de week (die ik helaas tijdens mijn ontbeet keek) was de ‘Spill Your Guts’ video met Niall Horan, Isla Fischer, Ewan McGregor en James Corden. De deelnemers moeten een confronterende vraag eerlijk beantwoorden, willen ze dit niet (om logische redenen, Niall werd bijvoorbeeld gevraagd wie zijn minst favoriete One Direction bandmaatje was) dan moeten ze iets smerigs eten, van zalmsmoothies tot koeientong tot schorpioenen. MY GOD. Dit zou zo niet mijn spel zijn. Ik denk dat ik altijd eerlijk zou zijn… alleen het probleem is dat je in een team zit, dus wanneer je teammaatje besluit geen antwoord te geven dan moet je alsnog zoiets smerigs eten of drinken. Zoals ik al zei, niet mijn spel.

Phil Collins is een van mijn helden. Ik ben opgegroeid met Genesis en Phil Collins dankzij mijn vaders liefde voor die twee. Dus toen ik afgelopen week deze video van Phil bij Jimmy Kimmel zag, moest ik hem meteen doorsturen naar mijn vader.

We moeten het ook even hebben over de fantastische sketch van Jimmy Fallon en Justin Timberlake in de show van Jimmy. Extra leuk omdat Jimmy en Justin in real life ook vrienden zijn. In de video zijn Jimmy en Justin tieners op zomerkamp en zingen ze het nummer Ironic van Alanis Morrissette. Niet zo grappig als ik het nu zo schrijf, maar wil nog niet te veel verklappen. Je moet gewoon even 7 minuten opofferen voor deze video.

President Obama (nog maar 2,5 maand totdat we afscheid moeten nemen) heeft dus een iPhone waarop niets het doet, behalve zijn e-mail. Hij vergelijkt zijn telefoon dan ook met de telefoon die je een tweejarig kind geeft om mee te spelen. Gelukkig heeft hij zijn dochter Sasha om hem Snapchat uit te leggen.

Ellen speelde afgelopen week weer mijn favoriete spelletje, Never Have I Ever, dit keer met Anna Kendrick, Snoop Dogg & Martha Stewart. Interessante combinatie, niet? Snoop & Martha hebben trouwens vanaf volgende maand samen een kookshow in Amerika. Haha, volgens mij is dat hilarisch.

Zo veel liefde voor Gigi Hadid die Justin Bieber’s ‘Baby’ uit volle borst zingt voor een video van W Magazine. Beetje jammer dat het Kendall het gewoon voorleest, maar in haar defense, ze doet het wel leuk.

Als je alleen Gigi wil horen zingen, dan kan dat ook… die video is er namelijk!

Happy Sunday!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Marjan
  oktober 30, 2016 / 13:06

  Wat een fantastische selectie filmpjes!!!!! Thx!

 2. Jolien
  oktober 30, 2016 / 13:44

  Ik hou niet zo van al die Amerikaanse talkshow-filmpjes, ik vind de humor echt niks en vaak snap ik ook niet wat er nou zo heel boeiend aan is… máár ik hoopte/vermoedde al dat je de Lady Gaga carpool karaoke ging delen en die vind ik dan weer wel helemaal geweldig! Ik was vroeger fan van Lady Gaga maar dat was een beetje weggezakt, toen ik dit filmpje zag wist ik weer waarom ik fan was. Ik vind het echt prachtig hoe ze Million Reasons zingt en hoe James de tweede stem doet. <3

  • Jolien
   oktober 30, 2016 / 13:49

   Vind haar top in het filmpje trouwens ook echt tof, vraag me nu af of ik ook zoiets zou kunnen dragen of dat ik er dan als een mislukt clowntje uit zou zien..?

 3. Lisa
  oktober 30, 2016 / 14:27

  In The Air Tonight is zo’n geweldig nummer! Wel heel erg jammer om te zien dat Phil zijn gezondheid zo hard achteruitgaat die man blijft een icoon

 4. Ilse
  oktober 30, 2016 / 20:03

  Die carpool karaoke is tof! En die laatste ook!