LOVE & SHARE: 135

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Hoe sporten je metabolisme blijvend verandert.

❤ Vijf beslissingen die je nu kunt maken om een gelukkiger leven te leiden.

❤ Vijftig jaar geleden was de marathon 42,195 kilometer lang. Maar dat is letterlijk het enige dat hetzelfde gebleven is de afgelopen vijftig jaar. Runner’s World bestaat dit jaar vijftig jaar en blikt terug op de marathon, hoe is die in de laatste vijftig jaar veranderd? Een ding is in ieder geval duidelijk, vrouwen mogen inmiddels de afstand ook lopen. Dat was vijftig jaar geleden helaas nog wel anders. Ik vond dit een van de interessantste artikelen die ik de afgelopen tijd gelezen heb, maar ik ben redelijk bevooroordeeld want marathons zijn nu eenmaal een beetje ‘mijn ding’.

❤ Dit is waarom alles pijn doet in de ochtend. Als ik ’s ochtends wakker word heb ik vooral last van mijn onderrug en de eerste meters die ik loop voel ik mijn voeten en onderbenen. Daarnaast heb ik standaard iedere ochtend keelpijn. En als ik verkeerd geslapen heb, heb ik daarnaast ook last van mijn schouders en hoofd. Niet echt vrolijk wakker worden dus. Maar daar is dus een verklaring voor.

❤ How to beat the post-marathon blues. Iets voor mij na Chicago ;-).

❤ Taylor Swift’s debuutalbum vierde afgelopen week haar tiende verjaardag. E Online maakte voor de gelegenheid een vijf-delige studie om Taylor Swift te worden.

❤ Het geheim om een succesvol bedrijf te starten? Het gewoon doen. Niemand voelt zich ooit klaar om de stap te maken. Je moet het gewoon doen.

❤ De 20 mooiste eilanden ter wereld… iemand die mee het vliegtuig op stapt?

❤ Quiz: Met wie zou jij eindigen? Seth Cohen of Ryan Atwood (The OC)? Ik met Seth. YES. I love Seth.

❤ Quiz: Hoe gaat jouw debuutfilm het doen? Mijn film wordt een gigantische flop. Waarschijnlijk omdat ik ‘Neighbours 2’ koos als mijn favoriete film uit 2016. Maar… ik kon niet anders want alle andere films uit het rijtje heb ik (nog) niet gezien.

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    oktober 29, 2016 / 21:01

    Mijn film word ook een flop!