SUNDAY READING: Tips van Jet (+WIN!!!)

Afgelopen maandag zat ik aan tafel met Jet van Nieuwkerk en een stuk of vijftien andere mooie, bijzondere vrouwen. Wat we gemeen hebben? We staan allemaal voor een gezond leven. Maar wel een leven waarin alles in balans is, dus waarin een glas wijn en een taartje op zijn tijd ook niet verboden is. Natuurlijk slaat de balans bij ons allemaal net iets anders uit. Bij mij gaat ‘ie regelmatig iets te veel de kant van de snackbar en taart op, maar hé uiteindelijk weet ik altijd mijn weg naar de groene smoothies en salades wel weer te vinden. En dat is ook een soort van balans.

Goed, reden dat ik met Jet en al die andere vrouwen aan tafel zat; we vierden haar nieuwe boekje Tips van Jet, waarin ze honderd tips verzameld heeft om net iets liever voor jezelf te zijn. Daarnaast bevat het boekje dertig lekkere, gezonde recepten die absoluut niet saai zijn. Gezond leven wordt vaak gezien als iets saais, iets dat het leven minder leuk maakt, ondergetekende maakt zich in haar minder fitte periodes ook vaak schuldig aan deze gedachtes maar iedere keer als ik de weg naar mijn keuken gevonden heb besef ik weer, zo lastig is het niet.

Natuurlijk kan een taartje op zijn tijd geen kwaad en ik ben ook nog steeds van mening dat wanneer je op wintersport bent je de warme chocolademelk met slagroom echt niet over hoeft te slaan. Maar thuis af en toe een pas op de plaats maken is helemaal niet zo vervelend als ik het soms voorstel. Het is juist fijn, want door gezonde voeding af te wisselen met ietwat minder gezonde voeding zorg je er juist voor dat je het allebei meer gaat waarderen. Balans mensen, het codewoord.

Goed, in Tips van Jet vind je dus honderd van die gezonde totaal niet saaie tips. Van tips voor een baaldag tot de gouden regel als je op het punt staat om een dure uitgave te doen (financiële gezondheid is ook belangrijk).

Ik mag van Jet en haar uitgever drie boeken weggeven. Omdat ik Tips van Jet echt een boekje vind om weg te geven aan iemand die je lief hebt en wellicht wel een steuntje in de rug kan gebruiken, vraag ik de winnaars van de boekjes het boekje nadat ze het zelf gelezen hebben weg te geven aan een dierbare die ook wel wat Tips van Jet kan gebruiken. Kans maken? Vertel wie jij graag wat Tips van Jet zou willen geven en waarom.

Natuurlijk is Tips van Jet ook gewoon te koop; voor €15,- bij alle bekende verkooppunten.

Doen. Je wordt al vrolijk als je er alleen al eventjes doorheen bladert. Dit is een #tipvanannemerel

Liefs,
Annemerel

Delen:

87 Reacties

 1. Muriel
  januari 15, 2017 / 12:30

  Ik heb zelf het eerste boek van Jet en die vond ik al heel erg leuk om te lezen. Daarom zou ik het boekje Tips van Jet, na het zelf gelezen te hebben, aan mijn vriendinnen geven die net in Amsterdam wonen. Ze hebben wat opstart problemen: ze missen thuis, moeten wennen aan de drukte, weten niet zo goed wat ze zelf moeten koken en hebben problemen met de douche. Daarom denk ik dat Tips van Jet goed bij hun van pas zou komen! :-)

 2. Caressa
  januari 15, 2017 / 12:34

  Klinkt als een leuk boekje :) ik zou hem doorgeven aan mijn moeder die altijd veel te streng is voor haarzelf en dagen boos kan zijn op zichzelf als ze een dagje/wat dagen wat meer heeft gesnoept. Zonde, want ze moet er juist lekker van kunnen genieten!

 3. Annet
  januari 15, 2017 / 12:55

  Ik zou dit boek heel graag winnen voor mijn zus omdat ze me altijd overalbij helpt!

 4. Daniëlle
  januari 15, 2017 / 13:00

  Ik zou graag wat Tips van Jet willen geven aan mijn beste vriendinnetje Sjaan. Ze gaat door een best wel moeilijke periode omdat ze veel last heeft van haar spierziekte en kan dus wel een steuntje in de rug gebruiken.

 5. januari 15, 2017 / 13:02

  Ziet er een superleuk boekje uit! Ik zou dit geven aan mijn mama. Ze werkt altijd zeer hard voor anderen en vergeet zichzelf daarbij vaak. Ze is er altijd voor me als ik haar nodig heb en daarom zou ik graag eens iets terugdoen! Ik weet dat ze zeer hard zou genieten van dit boek!

 6. Hilde-Marije
  januari 15, 2017 / 13:27

  Heey Annemerel,

  Wat een super leuk boek van Jet!
  Ik zou het boek weggeven aan mijn huisgenootje en tevens goeie vriendin Stella. Stella maakt zich soms nogal druk om kleine dingen en met dit boek kan ze dat wellicht beter trainen om van zich af te zetten. Daarnaast eten we sowieso een aantal keer in de week met elkaar en gezonde recepten zijn altijd goed in een studentenhuis!

  Lieve groetjes,
  Hilde-Marije

 7. Diede
  januari 15, 2017 / 13:31

  Wat leuk zeg! M’n zus is na haar operatie flink wat aangekomen. Nu is ze herstellende en aan bezig om haar oude gewicht te bereiken. Ik zou haar dit boekje gunnen!

 8. januari 15, 2017 / 13:38

  Ik wil het boekje heel graag aan mijn beste vriendin geven. Zij heeft elk jaar als voornemen om af te vallen en gezonder te gaan leven maar het lukt haar steeds niet. Dit omdat ze wel heeft van: alles moet dan gezond zijn. Ik heb al een paar keer gezegd dat balans heel belangrijk is met het boekje van Jet hoop ik dat ze dit ook gaat inzien en het haar wel lukt om dit voornemen het hele jaar vol te houden. Daarbij hoop ik omdat ze het volhoud ook zelfverzekerder wordt want dat verdient ze zo erg!

 9. Janneke
  januari 15, 2017 / 13:47

  Een van mijn beste vriendinnen gaat door een moeilijke periode en is door medicatiegebruik veel aangekomen, wat haar erg ongelukkig maakt. Hopelijk kunnen de tips van Jet haar een duwtje in de goede richting geven, zodat ze weer wat gelukkiger wordt. Alle kleine beetjes helpen!

 10. Tamar
  januari 15, 2017 / 14:03

  Tips zijn altijd welkom :) maar ik zou graag mijn vriendin Milou wat tips willen geven. We merken allebei dat, naast het hebben van een fulltime baan, het lastig is om gezond en fit te blijven. Dankzij jou, Annemerel, ben ik gaan hardlopen en hier heb ik haar ook in kunnen meeslepen. Ik denk dat dit boekje kan bijdragen aan het vinden van de juiste balans voor ons samen :)

 11. Angela
  januari 15, 2017 / 14:09

  Hoi Annemerel,

  Wat leuk om de winactie op deze manier in te vullen. Ik zou het boekje Tips van Jet heel graag doorgeven aan mijn lieve zus Claudia. Zij zorgt op dit moment intensief voor haar dochtertje Evi van 7 jaar. Evi heeft sinds augustus vorig jaar hersenkanker. Ik heb zoveel bewondering voor de manier waarop Claudia dat doet. Ze staat positief in het leven maar wat vrolijkheid én tips voor een gezonde levensstijl kan zij zeker gebruiken. Het boekje van Jet draagt daar zeker aan bij!

  Fijne vakantie!

  Hartelijke groet,
  Angela

 12. Marie
  januari 15, 2017 / 14:11

  Mijn goeie vriendin verdient wat tips van Jet, omdat ze hard haar best doet om gezond te leven en daarbij soms wat te ver gaat. Zo wordt er niet gelukkiger van en geeft toe dat ze het moeilijk vindt om “rustig” en gewoon met gezondheid om te gaan.

 13. Rachelle
  januari 15, 2017 / 14:26

  Na het zien van je vlog van maandag werd al helemaal enthousiast over dit boek. Zou het dan ook superleuk vinden om te winnen. Als ik het uit heb, zou ik het graag aan mijn zusje geven. Dan is zij ook op de hoogte van alle tips en kan zij me daar weer even aan herinneren als ik de balans weer eens kwijt ben. Mij gebeurt dat helaas iets vaker dan dat dat haar gebeurt.

 14. Roos Deurloo
  januari 15, 2017 / 14:38

  Voor mn allerbeste vriendinnetje, die inmiddels zo in de knoop zit dat ze al met een psycholoog praat. Omdat dat natuurlijk hartstikke serieus is, vind ik dat ze wel een boek vol wat luchtige, fijne en helemaal geen saaie tips verdient!

 15. Rebecca
  januari 15, 2017 / 14:39

  Ik zou het boek graag aan mijn zus cadeau willen doen.

  Zij is sinds een paar weekjes bezig met een gezondere levensstijl omdat zij graag wil shinen op de bruiloft van haar beste vriendin. Met dit boek met daarin handige tips en leuke recepten moet dat shinen van de zomer zeker gaan lukken! Ik gun het haar enorm omdat ze echt de knop goed heeft omgezet, maar ook gewoon nog af en toe een traktatie van de kinderen neemt :)

 16. Britt
  januari 15, 2017 / 15:06

  Ik zou ‘m weggeven aan een lieve vriendin van mij die nu in het buitenland zit. Kan ik haar bij terugkomst in Nederland lekker verrassen. Ze mag wel wat liever voor zichzelf zijn dus ik hoop dat ze de tips gaat gebruiken.

 17. Anita te Gussinklo
  januari 15, 2017 / 15:14

  Lijkt me een leuk boek, mocht ik hem winnen dan zou ik hem hierna aan mijn zus willen geven.

 18. Bente
  januari 15, 2017 / 15:33

  Ik zou graag mijn moeder het boekje willen geven! Omdat ik vind dat ze zo’n leuk boek zeker verdiend en soms iets minder mag stressen en lekker moet genieten! :)

 19. Renske
  januari 15, 2017 / 15:34

  Het boekje Tips van Jet zou ik aan één van mijn beste vriendinnetjes willen geven. Het was haar plan om gezamenlijk de marathon van New York te lopen in 2016. Helaas kon alleen zij door een hele grote scheur in der pees niet aan de start staan. Als echte supporter stond ze op drie verschillende punten ons vooruit te schreeuwen. Na een operatie en zes weken gips, verloopt het herstel moeizaam. De tips van Jet zou ze goed kunnen gebruiken voor balans in de revalidatie. Zou top zijn als ik het boekje weg kan geven.

 20. Jessica
  januari 15, 2017 / 15:55

  Wat een leuk boek! Dat klinkt echt als een boek voor een vriendin van mij. Ik ben een half jaar geleden begonnen met een gezondere levenstijl: beginnen hardlopen, iets meer op mijn eten letten, meer fruit eten, … Een vriendin van mij is later daarna hetzelfde gaan doen. Dat maakt het makkelijker als je beiden hetzelfde doel voor ogen hebt. Maar we blijven ook wel onze genietmomentjes hebben, anders is het niet uit te houden. Enkel en alleen gezond eten gaat niet. ;)

 21. Cynthia
  januari 15, 2017 / 15:59

  Ik kan zeker wat tips van Jet gebruiken om te zorgen dat ik iets lekkerder in mijn vel kom te zitten, ik heb een mega drukke schoolperiode achter de rug waardoor ik sporten en gezond eten een beetje achterwegen heb gelaten, volgende week wil ik dit weer gaan oppakken & dit boekje zou een super leuke boost zijn! & daarna zou ik mijn zusje er blij mee willen maken die op zichzelf is gaan wonen sinds een half jaar en die zeker ook wat leuke tips kan gebruiken!

  Liefs Cynthia

 22. januari 15, 2017 / 16:13

  Oh leuk, ben best benieuwd. Succes iedereen!

 23. Kirsten Rombaut
  januari 15, 2017 / 16:14

  Ik zou graag mijn aller beste vriendin Annelies wat Tips van Jet geven. Ze is namelijk nog niet lang te weten gekomen dat ze blijkbaar al jarenlang een intolerantie heeft aan koemelkeiwit en de dokters zijn dit nu pas te weten gekomen. Hiermee heeft ze het dus ontzettend moeilijk omdat koemelkeiwit in zowat alles van voedsel zit. Daarom zou ik haar graag deze tips geven zodat ik haar ook op deze manier wat moed kan geven en dat ze hiermee weer gemotiveerd geraakt om haar sportief leven weer terug op te bouwen! xxx

 24. Lisa
  januari 15, 2017 / 16:47

  Hoi Annemerel, graag zou ik het boek van Jet aan mijn moeder geven nadat ik het heb uitgelezen. Ze zit de laatste tijd namelijk nogal vaak in een dipje (dit naar aanleiding van een overlijden in de familie) en door de vrolijke, happy tips van Jet zou ze denk ik wel wat meer opgebeurd kunnen worden. Ik heb al eens op Bol.com gekeken naar het inkijkexemplaar van het boek en ben nu enorm nieuwsgierig naar alle andere tips! Veel liefs en geniet van je ski-trip in Serfaus!

 25. Yvette
  januari 15, 2017 / 17:05

  Wat een super leuke winactie! Ik zou dit boekje graag willen winnen, ik kan wel wat goede tips gebruiken voor wat meer balans in mijn leven gebruiken. Daarna zou ik het boekje doorgeven aan m’n zusje, die mij in balans houdt ?.

 26. Ilse
  januari 15, 2017 / 17:06

  Wat een leuk boekje zeg! Ik zou hem geven aan mijn beste vriendin want zij vertrekt in februari voor een jaar naar Australië om daar rond te reizen en te werken. En ze heeft altijd interesse gehad in gezond eten en leuke tips en is fan van Jet. Dus een perfect cadeautje voor als ze vertrekt!

 27. Silvia
  januari 15, 2017 / 17:23

  Aan mijn lieve mama! Hoewel we ver van elkaar weg wonen vinden we altijd wel dezelfde dingen leuk en is het altijd extra gezellig als we elkaar wel zien. Dus ik zou graag dit boek met tips van jet met haar willen delen!

 28. Aline
  januari 15, 2017 / 17:29

  Nadat ik het boekje gelezen heb geef ik het graag door aan mijn beste vriendin, die op het moment heel veel ballen in de lucht probeert te houden (opleiding, baan, relatie, nieuw huis, wie ben ik, wat wil ik – misschien herken je het wel – ik wel in ieder geval!). Hierbij vergeet ze zichzelf af en toe behoorlijk en schiet het gezonde leven er al helemaal bij in, hoewel ze weet dat dit haar uiteindelijk meer energie geeft. Ik hoop dat het boek haar dan weer een zetje in de ‘goede’ richting mag geven!

 29. Machteldb
  januari 15, 2017 / 18:25

  Heel leuk! Ik zal hem daarna aan mijn moeder geven, omdat ze altijd zo nieuwsgierig is en als ik een nieuw boek heb ze vraagt om tips en foto’s van recepten. Ik denk dat als ze het boek krijgt ze enorm blij is (en hem daarna ook aan mijn zusje doorgeeft die ook van gezonde recepten houdt).

 30. Amber
  januari 15, 2017 / 18:35

  Ik zou het boek aan mijn moeder geven! We gaan binnenkort na vele jaren eindelijk samen weer een tripje maken, Rome, en hier heeft ze het al jaren over maar ze zal dit nooit zelf zo precies zeggen, druk er op zetten. Ook denk ik dat ze verdient even wat tips gericht op ‘me’. En natuurlijk ben ik zelf super benieuwd naar het boek, especially na je vlog te zien gehebben haha!

  Greotjes!

 31. januari 15, 2017 / 18:46

  Ik ben echt reuze-benieuwd naar dit boekje. Haar eerste boek staat hier ook in de kast, en daar ben ik heel blij mee! Aan wie ik dit boekje zou geven als ik hem uit heb? Aan m’n zusje! Ze woont nu al een tijdje op zichzelf, maar door haar onregelmatige werktijden, eet ze niet altijd even regelmatig. Het zou dus een hele goede voor haar zijn!

 32. januari 15, 2017 / 19:01

  Superleuk! Ik ben wel benieuwd hiernaar, ik hou wel van dit soort boekjes en ik ben dol op lijstjes en tips :) Ik denk dat ik het boekje als ik ‘m uit heb door zou geven aan mijn moeder, want we hebben meestal dezelfde smaak qua boeken en dingen die we leuk vinden. En natuurlijk is ze superlief dus verdiend ze wel een cadeautje!

 33. Merel
  januari 15, 2017 / 19:30

  Wauw wat een toffe winactie dit!
  Ik zou graag mijn broer (en familie natuurlijk haha) wat tips van jet willen geven, omdat we op dit moment alle twee veel met voeding en sport bezig zijn :) Hij eet eigenlijk alles wat hij lekker vind ( denk vooral aan pizza en macdonalds, snoepjes en koekjes zolang het maar in zijn macro’s past hahah) en ik ben iets te gezond bezig (geweest) waardoor ik zelf ook hoognodig wat tips van Jet nodig heb..
  En uiteraard lijkt het me een superleuk boekje met lekkere receptjess net als in haar 1ste boek ?

  Liefs,
  Merel

 34. Annemarie
  januari 15, 2017 / 19:30

  De eerste paar tips, inclusief die in je vlog over zonder kleding in de slaapkamer verblijven, staan me al erg aan. In win daarom graag voor mezelf, maar als ik een stap verder kijk ook voor een naaste vriendin. Leest geen blogs, werkt hard en is alleenstaande moeder. Af en toe wat meer luchtigheid is dan wel zo fijn.

 35. januari 15, 2017 / 19:39

  Wat een superleuk en lief initiatief! Ik wil dit jaar iets liever voor mezelf zijn en daar zou dit boekje perfect bij passen. Ik zou het graag doorgeven aan een vriendin, Linda, die ook de neiging heeft om de lat iets te hoog te leggen voor zichzelf en die bovendien heel erg van koken houdt! Zij heeft mij laatst de happiness planner van Hema cadeau gedaan, dus dit zou een mooi gebaar zijn om iets terug te doen :)

 36. Julia
  januari 15, 2017 / 19:49

  Lieve Annemerel,

  Ik zou graag het boekje willen winnen omdat mijn beste vriendin al een aantal jaar bezig is met het vinden van balans in haar leven. Ik zou hem graag cadeau aan haar willen doen omdat ik super trots ben op het feit dat zij al nu elke keer met mij meegaat met hardlopen. Zij ging van 200 meter joggen naar een makkelijke 10 kilometer die ze nu volhoudt, en dat allemaal in een jaar. Ik heb haar ook jouw boek cadeau gegeven, dit heeft haar erg geholpen. Ik vind dat zij om ook dit jaar weer een gezonde balans te vinden en goed te starten dit boekje verdient.

  Liefs Julia

 37. Jo
  januari 15, 2017 / 19:49

  Voor m’n vriendinnetje Louisa, omdat we van de week allebei brak aan de gezonde sap zaten…we komen er wel ! En daarna leen ik hem, Lo !

 38. Melissa
  januari 15, 2017 / 20:03

  Ik vind Jet zo’n tof wijf, dus het zou me echt heel leuk lijken om deze te winnen! Behalve dat ik zelf heel erg nieuwsgierig ben naar het boek, zou ik de tips heel graag aan mijn zus door willen geven. Iemand die totaal a-sportief is is uitgegroeid tot een ware sportfanaat (dit jaar gaat ze haar eerste hele marathon lopen!!), maar ik ben wel van mening dat ze af en toe wat gas terug moet nemen en meer moet genieten van de andere dagelijkse bezigheden.

  Heb heel wat interviews gelezen van Jet, en weet dat zij ook een tijdje met dit soort problemen heeft rondgelopen. Hopelijk kan die topper van m’n zus er zo nog meer uithalen. Ben hoe dan ook alsnog erg trots op haar!!

 39. Renske
  januari 15, 2017 / 20:23

  Ik zou de tips uit het Boek van Jet graag net mijn vriendin delen. Ze is net bijna 30 kilo afgevallen, maar nu druk op zoek naar balans. Zelf kan ik de tips ook wel gebruiken. Samen gaan we ervoor!!

 40. Jaimy
  januari 15, 2017 / 20:37

  Ik zou het boek aan mijn zus geven. Ze is net gestopt met roken na 11 jaar en ik ben heel trots op haar. Ze wil ook heel graag gezonder gaan eten dus dit boek is perfect voor haar!

 41. Fenna
  januari 15, 2017 / 20:53

  Ik zou supergraag het boekje willen winnen omdat het mij een handig en makkelijk toepasbaar boekje lijkt! Als ik hem win zou ik hem graag willen delen met mijn lieve vriendinnetje Ilse, omdat zij net als ik houd van gezond leven maar ook genieten van het leven en daarom wel wat tips en receptjes van Jet kan gebruiken!

 42. Lindsey
  januari 15, 2017 / 20:57

  Heel leuk! Ik zou het boek delen met mijn vriendinnengroep. Allemaal eind twintigers die in deze periode van hun leven op hun eigen manier iets aan dit boek zouden kunnen hebben en niet onbelangrijk, zodat we de tip van Jet om iemands anders rotklus te doen dan samen kunnen uitvoeren ?

 43. Rian
  januari 15, 2017 / 20:59

  Hey annemerel!

  Ik ben eigenlijk altijd veel te streng voor mezelf wat betreft gezond eten. Ik zou wel wat tips kunnen gebruiken om iets milder voor mezelf te kunnen zijn :)
  Ook zou ik het boekje graag aan mijn moeder willen geven omdat die net iets te veel de andere kant op schiet. Ik hoop dat zij ook een betere balans kan vinden met deze tips. Dat gezond eten ook lekker kan zijn maar dat ze niet altijd hoeft te ‘zondigen’ en iets lekkers kan pakken.

  Liefs Rian

 44. Lara Lucassen
  januari 15, 2017 / 21:04

  Hi Annemerel,

  Na het lezen van jou boek die ik voor kerst gekregen heb, ben ik opnieuw begonnen met hardlopen dankzij jou schema die achterin staat. Om het nieuwe jaar echt goed te beginnen zou het voor mij helpen om wat balans te vinden in mijn voeding, ik ben iemand van uitersten (een week streng dieeten en dan een week alles in mijn mond stoppen wat voorbij komt). Ik hoop dat het boek van Jet mij hiermee kan helpen. Daarna zou ik het boek doorgeven aan mijn zus die al jarenlang tegen overgewicht vecht, misschien kunnen we samen aan de slag.

  Groetjes Lara

 45. Wendel
  januari 15, 2017 / 21:05

  Ik zou graag tips van Jet aan mijn allerliefste huisgenootje willen geven omdat ze momenteel afscheid moet nemen van haar vader. Tegelijkertijd is zij sinds wij samenwonen zich steeds meer gaan interesseren in gezond voedsel en lekkere recepten. Daarom denk ik dat uitgerekend zij dit boekje wel kan gebruiken!

 46. Lisa
  januari 15, 2017 / 21:37

  Wat een gave actie! Nadat ik dit boekje zelf helemaal zou hebben gelezen (want moeten we niet allemaal iets liever voor onszelf zijn?;)) geef ik het boekje graag door aan mijn lieve zusje. Nu ze op zichzelf woont, een vaste fulltime baant heeft, heen en weer moet reizen tussen het eiland waar zij werkt en het vaste land, gezond wil koken, graag wil sporten en ook nog in grote twijfel zit om aankomend schooljaar toch weer te gaan studeren, kan zij wel wat tips gebruiken om wat liever voor haarzelf te zijn.. want wat ze ook allemaal wel en/of niet doet en waar ze ook voor kiest, ik ben super trots op haar!

 47. Eline van der Hulst
  januari 15, 2017 / 22:05

  Ik wil het boek naar een goede vriendin van mij geven als ik haar ga opzoeken in Denemarken! Overmorgen gaat ze naar Denemarken om voor paar maanden te studeren. Vinden we allebei erg spannend, daarom zijn tips (van Jet) natuurlijk welkom!

 48. Sonja
  januari 15, 2017 / 22:48

  Ik zou het boek doorgeven aan een hele goede vriendin die net pas een paar maanden aan haar eerste echte “job” begonnen is doorgeven. Ze moest daarvoor ook moest verhuizen (2,5 uur verderop) weg uit onze studenten stad, vriendinnen etc. Dat is best een soort van opnieuw beginnen en ik denk dat zij zelfs het boek als eerste mag lezen van mij!

 49. Sas
  januari 16, 2017 / 01:51

  Ik doe normaal nooit mee aan winacties op blogs, maar ik zou dit boekje heel graag willen winnen om hem na het lezen aan mijn beste vriendin te kunnen geven! Ze staat op een punt in haar leven wat heel spannend is, 2e x emigratie en weer een nieuwe baan zoeken in combinatie met 20sth struggles van ‘ wat wil ik nu? ‘ dus denk dat ze hier veel aan kan hebben :) en ik vind het gewoon leuk om haar iets cadeau te kunnen geven, zomaar.

  En ik ben echt blij dat jij op je blog altijd eerlijk laat zien dat voor jou die balans zoeken soms ook best lastig is, dat is lekker herkenbaar ;)

 50. januari 16, 2017 / 06:28

  Oh wat leuk! Ik ben echt fan van Jet! Het boekje zou ik graag willen winnen voor mijzelf en mijn zus. Allebei altijd bezig om die balans te bewaren :)

 51. Maris
  januari 16, 2017 / 07:36

  Ik zou het aan mijn zus doorgeven want zij is voor iedereen lief behalve voor zichzelf.

 52. januari 16, 2017 / 08:16

  Ik zou ‘m graag winnen om ‘m (nadat ik het boekje zelf van voor naar achter en weer terug heb gelezen) door te geven aan mijn lieve zus. Zij staat net als jullie en mij al een hele tijd voor een gezonde levensstijl met de tips van Jet kunnen wij hier vast meer uit halen.

 53. Sanne
  januari 16, 2017 / 08:27

  Hi Annemerel,
  Wat een ontzettend leuke winactie, klinkt als een heel fijn positief boek! Ik zou het heel graag aan mijn moeder willen geven, die de laatste tijd heel erg in de knoop dit met zichzelf. Haar hele leven heeft ze niets anders gedaan dan voor anderen zorgen, en misschien kan dit haar een steuntje in de rug geven om nu eens voor zichzelf te gaan zorgen :-)
  Liefs

 54. Nicky
  januari 16, 2017 / 09:05

  Ik zou na dat ik alle tips heb gelezen, de lekkerste recepten samen met mijn lieve moeder gaan maken. Gewoon om even quality time te hebben!

 55. Joyce
  januari 16, 2017 / 09:13

  Mijn zusje heeft net gehoord dat ze spierreuma heeft. Heel erg want ze kan bijna niets op dit moment. Je begrijpt dat ik graag mijn zusje dit boekje zou willen geven! xxx

 56. M.
  januari 16, 2017 / 09:54

  Ik zou het boek eerst zelf lezen natuurlijk en daarna weggeven aan een vriendin die tot over haar oren in het werk zit en op dit moment absoluut geen balans in haar leven vindt qua werk/vrije tijd/gezond leven/sporten. Vooral die drie laatste schieten er bijna altijd bij in. Ik ben zeker dat het haar zal motiveren en helpen om het werk eens los te laten en aan zichzelf te denken :)

 57. Fransinda
  januari 16, 2017 / 10:04

  Ooh wat zou ik dit boekje graag winnen!!
  Ik heb mezelf in 2017 voorgenomen om gezonder te gaan leven, maar zeker ook te blijven genieten van het leven, hierbij kan ik zeker wel wat tips gebruiken! Daarnaast ben ik mijn inspiratie qua recepten een beetje kwijt, daarom heel bij dat jij nu steeds nieuwe recepten plaats op je blog, maar zou dit boek daar ook zeker bij kunnen gebruiken.
  Als ik het gelezen heb zou ik het aan mijn moeder geven, aangezien zij pas een nieuwe keuken heeft en deze recepten daar dan heerlijk uit zou kunnen proberen.

 58. Inneke
  januari 16, 2017 / 10:15

  Wat een leuke winactie alweer… Aan wie zou ik nadat ik het boek van voor naar achter en van achter naar voor heb uitgelezen geven?
  Aan mijn zusje natuurlijk. Met 2 jonge kindjes (1 en 3), een mega drukke job en midden in de verbouwingen van hun huis kan ze wel wat leuke, gezonde,… tips gebruiken en gaat ze deze ook maximaal benutten.
  En ik weet dat zei deze op haar beurt weer gaat doorgeven aan een andere vriendin van haar.

 59. Britt
  januari 16, 2017 / 10:16

  Leuke winactie Annemerel!

  Na een paar jaar heel fanatiek sporten doe ik het tegenwoordig wat rustiger aan en laat ik de teugels qua voeding wat meer vieren. Sporten is niet altijd een must: als ik een keer geen zin heb, mag ik van mezelf overslaan. Sporten is blijf voor mij erg belangrijk, net als gezond ete. Maar dat wijntje / taartje op zijn tijd kan ik echt niet missen.

  Ik zou het boek doorgeven aan mijn zusje, die periodes van heel fanatiek sporten afwisselt met heel erg teugels laten vieren. Iets meer balans zou goed voor haar zijn, maar zelfs nu we wat ouder zijn is dat niet perse het advies dat ze van haar grote zus wil ;-).

 60. Jody
  januari 16, 2017 / 10:26

  Ik zou hem graag aan mijn zusjes geven.. ze is opzoek naar een gezonde levensstijl die bij haar past en ik denk dat dit boek haar veel goede tips kan geven, zodat het ook nog leuk blijft! Daarnaast zou ik zelf de tips ook goed kunnen gebruiken. Ik eet de maand januari suikervrij (echt een aanrader) maar ben nog wel opzoek hoe ik hierna verder kan, zonder in oude gewoontes te vallen.

 61. chantal
  januari 16, 2017 / 10:35

  Ik zou dit boekje aan een vriendinnetje van mij geven, die al een tijd goed bezig is met het veranderen van haar leefstijl. Ik denk dat ze dit boekje enorm zou waarderen en als een steuntje in haar rug zou zien. En omdat ze mijn vriendinnetje is, mag ik dat boekje dan vast en zeker ook van haar lenen :)
  Win-win situatie …

 62. januari 16, 2017 / 11:24

  Ooh wat een fijne giveaway en de boodschap die erachter zit is ook heel erg mooi!

  Ik zou graag het boekje aan mijn zus willen geven, ze is vorig jaar voor de eerste keer mama geworden en zit nog erg in met het laatste ‘babyvet’ waar ze vanaf wil :) Ze vindt het vooral moeilijk om een juiste balans te vinden dus ik zou haar heel graag dit boekje cadeau doen! En dan kunnen we samen de juiste balans vinden :D

  Groetjes en geniet van je skivakantie!
  Evi

 63. Jolien
  januari 16, 2017 / 11:38

  Hier wil ik mijn zusje wel blij mee maken, die in februari naar Aruba gaat en ik hoop het niet voor haar maar waarschijnlijk wel last van heimwee krijgt!

 64. Marieke
  januari 16, 2017 / 11:43

  Yeah ik wil winnen! Mijn lieve, mooie zusje moet heel binnenkort een super rottig darmonderzoek ondergaan, omdat ze al jaren last heeft van verschrikkelijke buikpijn. Tips voor een happy healthy leven… die komen nu dus écht als geroepen. Kan ik mooi wat lekkere recepten voor haar koken als ze straks in bed ligt bij te komen :-)

 65. Djoeke
  januari 16, 2017 / 11:49

  Aan mijn moeder. Ze doet zo veel voor mij en nu helemaal nu ik ga verhuizen. Ze vergeet allen af en toe voor zich zelf te zorgen, met deze tips moet dat zeker lukken!

 66. Karlijn
  januari 16, 2017 / 12:01

  Wat leuk dat je drie exemplaren mag weggeven!! Ik vind het ook een hele leuke introductie vanuit Jet, om met zulke mooie inspirerende vrouwen te gaan lunchen om haar boek te vieren! Na het lezen van Tips van Jet zal ik deze aan een dierbaar vriendinnetje geven die af en toe best iets liever voor haarzelf mag zijn op het gebied van sporten en ‘gezond’ eten

 67. januari 16, 2017 / 13:21

  Aan mijn collega´s, die het maar raar vinden dat ik liever een salade eet dan de heftig belegde broodjes uit de kantine, en ´s ochtends graag voor het werk vast even ga sporten. En die het ook maar raar vinden dat ik wel vaak ja zeg tegen een stukje taart of iets anders lekkers, want “mag jij dat wel?”
  Nou, ja dus. Want al dat sporten en gezond eten doe ik juist zodat ik ook lekker ja kan zeggen tegen deze dingen :) En dat is toch maar lastig uit te leggen…

 68. Loes
  januari 16, 2017 / 13:36

  Het lijkt mij een heel leuk boek om aan een vriendin van mij te geven! Ze is nu herstellende van een burn out. Ze is ontzettend goed bezig om te leren een beter balans te vinden in haar leven en vaker nee te zeggen. Ik ben ontzettend trots op haar en zou haar graag dit boek cadeau willen geven.

 69. Stéphanie Lagache
  januari 16, 2017 / 15:21

  Hi Annemerel,

  ik zou nadat ik het boekje gelezen doorgeven aan mijn beste vriendin. Ze kan deze tips heel goed gebruiken in haar stressvolle leventje waarin ze soms geen kalmte kan vinden in alle chaos en bijgevolg alleen maar naar de snackbar rent. :-)

  Ze verdient deze 100 tips omdat ze een topvrouw is en haar leven wat meer op orde moet krijgen.

  #hoopvol #pleasepleaseplease

 70. Simone
  januari 16, 2017 / 15:43

  Het boek heeft een mooie boodschap. Namelijk dat je niet moet doorslaan in gezond leven. De juiste balans is iets waar mijn zus op dit moment druk mee bezig is. Af en toe jezelf iets toestaan en gunnen is hierin belangrijk. Zij heeft helaas te maken met een eetstoornis waardoor het moeilijk is om dit te bewerkstelligen. Ik wil heel graag dat mijn zus weer beter wordt en haar verrassen met een cadeautje. Ik ben heel trots op de wijze waarop zij inmiddels de strijd met haar ziekte is aangegaan. Het is geen makkelijke periode voor haar en ik zou haar dit boek graag cadeau doen om haar te laten zien hoe mooi het leven is. En dat met deze honderd tips zij net iets liever voor zichzelf is.

 71. Kirsten
  januari 16, 2017 / 19:12

  Mijn moeder kan het leuke boek van Jet wel gebruiken!
  Afgelopen jaar is echt verschrikkelijk (hectisch) geweest en ze is wel toe aan wat balans.
  Het zelf ontdekken van wat nou goed bij haar past, is alleen niet iets wat je snel gedaan hebt.

  Daarom zou ik heel graag Tips van Jet aan mijn lieve mama willen geven :D

 72. Marloes
  januari 16, 2017 / 21:30

  Ik zou het nadat ik het heb gelezen aan m’n liefste nichtje geven. Die erg struggelt met haar masterscriptie afmaken en wel wat tips kan gebruiken om wat liever voor zichzelf te zijn en zichzelf af en toe te verwennen tussen alle stress door. Ik weet het zelf maar al te goed: scripties zijn gewoon één grote berg uitstellen-boos op jezelf zijn-deadlines-stress-en statistiekdrama’s, dus een boek met wat tips over happy & healthy leven is meer dan welkom!

 73. Suzanne
  januari 16, 2017 / 21:47

  Ik zou deze geven aan mijn lieve vriendinnetje die hetzelfde sportprogramma doet als ik! Ik word mega blij van haar sportfoto’s, maar ook van haar foto’s met Tony en wijn op de bank hihi

 74. Angela
  januari 16, 2017 / 23:28

  Ik wil graag een gezondere levensstijl en hier heb ik moeite mee. Ik ben door jou boek al gemotiveerd geraakt om weer fanatiek te gaan hardlopen, maar ik wil meer. Vooral gezonder leven, beter voor mezelf zorgen & ik denk dat Jet haar boek hier aan kan bijdragen, zoals jou boek mij ook al geholpen heeft aan de eerste stap.

 75. Petra
  januari 16, 2017 / 23:31

  Wat een leuke winactie!

  Als ik dit boek heb uitgelezen dan wil ik deze graag aan een hele goede vriendin geven.
  Haar relatie is niet lang geleden verbroken en ze is net werkloos wat voor haar een behoorlijke klap is geweest.
  Uit eigen ervaring weet ik dat het juist in zo’n spannende en moeilijke periode zo belangrijk is om in balans te blijven.
  Ze wil graag afvallen,minder onzeker en verdrietig zijn. Helaas lijkt ze niet echt te luisteren als ik probeer uit te leggen dat gezonde voeding en sporten haar mentaal sterker zullen maken.
  Ik maak me een beetje zorgen om haar en ik hoop dat dit boekje haar gaat helpen om niet de mood te verliezen.
  Door dit cadeau en mijn steun hoop ik haar te kunnen helpen om aan zichzelf te werken.

 76. Angela
  januari 16, 2017 / 23:32

  Ik wil graag een gezondere levensstijl en hier heb ik moeite mee. Ik ben door jou boek al gemotiveerd geraakt om weer fanatiek te gaan hardlopen, maar ik wil meer. Vooral gezonder leven, beter voor mezelf zorgen & ik denk dat Jet haar boek hier aan kan bijdragen, zoals jou boek mij ook al geholpen heeft aan de eerste stap.

  Nadat ik hem zelf gelezen heb, zou ik hem aan mijn vriendinnetje geven die vaak veel te hard is voor haar zelf. Ik hoop dat zij door dit boek minder strengere eizen aan zichzelf gaat stellen en een betere balans kan vinden in haar leven.

 77. Anita H.
  januari 17, 2017 / 01:38

  Vriendin Rita geef ik graag goeie tips, ongeacht of die van Jet of van iemand anders komen. Gewoon omdat ik wil dat het goed met haar gaat.

 78. Stephanie
  januari 17, 2017 / 08:45

  Leuke winactie! Ik zou het boekje met tips aan mijn moeder willen geven. Ze is al zo lang als ik me kan herinneren bezig met diëten, ene keer succesvoller dan de andere. Ze zit nu weer in een periode waarin ze heel streng voor zichzelf is, en met succes want al meer dan 10 kilo kwijt en 3 kledingmaten minder, maar toch zou ik haar dit boekje willen geven om haar in te laten zien dat het niet zo erg is om af en toe te genieten van iets lekkers, balance is key! En misschien heb ik zelf ook wel wat aan de tips van Jet om iets gedisciplineerder wat betreft gezond eten te worden zonder dat het saai wordt ;)

 79. januari 17, 2017 / 10:27

  Wat een origineel idee voor een winactie! Ik zou mijn boekje doorgeven aan mijn beste vriendin die net op kamers woont! Dan komen die recepten zéker wel van pas!

 80. Lissa
  januari 17, 2017 / 14:06

  Ik doe graag mee voor mijn zusje Paula! Ze gaat volgende maand uit huis en samenwonen met haar vriend. In het boek komen daar vast wel een aantal leuke tips voor naar voren! Het eerste boek was al erg leuk om te lezen, dus dat zal deze ook wel zijn!

 81. januari 17, 2017 / 15:45

  Mijn lieve zus verdiend dit boekje echt. Ze kan nu ze zwanger is en bijna zwangerschapsverlof heeft wel een leuk leesboek gebruiken. Haar vorige zwangerschap is behoorlijk pittig geweest omdat mijn zus best mager is vanwege haar schildklier die niet goed werkt. Ze viel veel af in de zwangerschap en leek wel een skelet , niet heel fijn dus! Haar bevalling ging ook niet lekker.. net nadat mijn nichtje geboren was moest mijn zus direct mee in de ambulance naar het ziekenhuis omdat ze doorgescheurd was richting haar -anus-… super sneu. Mijn zwager er achteraan in de auto. Maar dat was echt geen leuk moment.

  Ik hoop dat deze zwangerschap zo goed mag blijven gaan. En de bevalling ook! Ze kan wel een leuk boek gebruiken:)

 82. Laure
  januari 17, 2017 / 21:36

  Lijkt me een leuk boek, benieuwd naar de tips van Jet!
  Ik zou het boek cadeau willen geven aan mijn zus. Zij wordt binnenkort mama en zal de tips voor een gezond leven kunnen gebruiken met een kleintje in huis!

 83. Grete Karina
  januari 18, 2017 / 11:10

  Dochterlief gaat binnenkort op kamers en dan zou ik haar graag wat Tips van Jet mee willen geven!
  Zodat ze goed voor zichzelf kan leren zorgen en verantwoorde keuzes zal maken.
  Van Jet neemt ze dingen natuurlijk makkelijker aan dan van haar moeder…..

 84. Charissa
  januari 18, 2017 / 15:23

  Ik zou de Tips van Jet heel graag willen winnen voor mijn lief zusje die me altijd overal bij helpt.

 85. januari 20, 2017 / 18:38

  Het lijkt me een super super leuk boek! Daarna zou ik het boek weggeven aan goede vriendin Marjoleine. Ze is goed bezig met sporten en lekker koken en kan wel een steuntje gebruiken!

 86. januari 20, 2017 / 21:03

  Stiekem wil ik vooral zelf tips van Jet :D En daarna mag mijn vriend hem lezen, A) voor bruikbare recepten in zijn werk als (sport)diëtist en B) als studieboek waarmee hij misschien mijn ge-blij soms wat beter snapt, haha! :P

 87. Jenny
  januari 23, 2017 / 12:30

  Hey Annemerel!

  Leuk winactie, graag doe ik mee!
  Ik zou het boek van Jet geven aan het werk van mijn moeder. Het is een woongroep waar jongeren wonen en die vrijwel niet bezig zijn met gezonde voeding. Ik hoop dat ik ze hiermee kan motiveren zodat ze voor hun lichaam gaan zorgen!

  Groetjes!