SUNDAY TALK: YouTube Update (#8)

 photo Desktop2928.jpg

Het is zondag, de Olympische Spelen zijn voorbij, de zomer loopt op zijn einde en dat betekent dat het weer tijd is voor… mijn favoriete video’s van afgelopen week. Met deze week onder andere Britney’s Carpool Karaoke en Kendall Jenner. Ohhhh en Coldplay!!! Twee keer zelfs!


Mijn absoluut favoriete video van afgelopen week. Mijn favoriete band samen met mijn favoriete talkshow host James Corden. Echt kippenvel! Ze zingen samen Nothing Compares 2 U van Prince tijdens de Rose Bowl. Stem van James is prachtig samen met die van Chris en het eind was zo schattig. KIJKEN!

Een goede tweede qua favoriete video! Martin Garrix en Bebe Rexha bij Jimmy Fallon (mijn op een na favoriete talkshow host). Hoe cool. En ook leuk dat ‘ie niet achter een draaitafel stond maar met een gitaar. Kan me niet herinneren dat een DJ/Producer dat ooit eerder deed.


Waar ik ook deze week achter kwam – doordat ik op het YouTube account van Coldplay zat – dat ze een video hebben van het tweede concert in Amsterdam dat ze deze zomer gaven (en waar ik bij was). Het is een video van het nummer Amsterdam, een van mijn favoriete Coldplay nummers ooit. Zo gaaf om dit terug te zien en eindelijk te weten wat Chris nu precies zei voordat hij het nummer begon (dat had ik namelijk een beetje gemist). Ik heb serieus gehuild toen ik deze video voor de eerste keer zag.


Kendall Jenner was afgelopen week bij Jimmy Kimmel (niet Jimmy Fallon, ik haal die twee namen vaak door elkaar) omdat ze op de cover van het september nummer van Vogue staat en… misschien ook wel een beetje omdat ze sinds kort de buurman van Jimmy is.


Wist je dat Kendall vroeger Track & Field deed op de middelbare school en dat Bruce Jenner (de Olympische Kampioen, beter bekend als haar vader) haar coach was.


Britney Spears maakte afgelopen week haar langverwachte opwachting in Carpool Karaoke met James Corden. Sorry, maar ik was alles behalve onder de indruk. Zong ze überhaupt mee? Begrijp me niet verkeerd, Britney was ook mijn jeugdheld (een van mijn eerste websites was volledig toegewijd aan haar), maar ik werd hier niet warm of koud van.


Sorry voor de hoeveelheid Kendall Jenner, maar hebben jullie de 73 Questions van Vogue met Kendall al gezien? Ik wil haar haar(lengte), maar ik weet sinds deze winter dat iets langer bij mij toch mooier staat (maar waarom staat het bij anderen dan zo cool?).

Dit is het voor deze week mensen, het spijt me… het is duidelijk nog augustus, zomer, want de TV-shows zitten nog niet echt op hun A-game niveau. Ben benieuwd wat volgende week ons zal brengen. Augustus is immers bijna voorbij…

HAPPY SUNDAY! (of moet ik zeggen RAINday, op het moment van schrijven komt de regen hier namelijk met bakken uit de lucht, hoe is dat bij jullie?

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. augustus 28, 2016 / 12:02

  Wat is In the name of love hier een schreeuwlied zeg, jeetje. Britney kan ook niet meer echt zingen vind ik. Maar de Coldplay video vond ik echt fantastisch! Heb ‘m al heeeel vaak geluisterd

 2. augustus 28, 2016 / 12:39

  Ik had precies hetzelfde bij de carpool karaoke met Britney! Ik irriteerde mij gewoon aan haar! Was zeker niet zo een leuke video

 3. augustus 28, 2016 / 14:04

  Ik was ook nogal verbaasd over deze carpool karaoke. Ik bedoel: zit er nog wel een mens in haar? Het lijkt echt alsof ze leeg is vanbinnen. Kei- en keihard verpest vroeger denk ik, het lijkt alsof ze niet meer weet hoe ze zich als normaal mens moet gedragen door alle soort van ’trucjes’ die ze zichzelf aangeleerd heeft ofzo? Heel erg jammer! H

 4. augustus 28, 2016 / 14:26

  Ik vond die Carpool met Britney echt verschrikkelijk, haha. En ook ik was helemaal fan toen ik wat jonger was. Zo jammer!

 5. Ilse
  augustus 28, 2016 / 16:19

  Allebei die Coldplay video’s zijn zoo mooi! En ik vond die karaoke met Britney erg tegenvallen!

 6. lilian
  augustus 29, 2016 / 00:18

  Ik was erg benieuwd naar de carpool sessie met Britney. Ik had hem nog niet gezien. Hij valt me erg tegen. Ze lijkt soms te playbacken :s. Dan doet ze of ze heel enthousiast mee zingt, maar je hoor niks .
  Achja, het zal wel.. verder heb je weer toffe en leuke filmpjes uitgekozen.. Ik vind dit altijd een ontzettend leuke blog!!

 7. augustus 30, 2016 / 12:23

  Die carpool met Britney was echt de grootste teleurstelling van de week. Ze zong niet eens mee, ik dacht al dat ik de enige was die dit dacht haha.