LOVE & SHARE: 126

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Voor alle vrouwen die alles hebben, behalve een partner, lees dit fijne stuk op Vogue.com.

❤ Morgenavond (nacht) is het alweer tijd voor de VMA’s. Serieus? Is het daar nu écht al tijd voor. Dat betekent dat de zomer nu echt op zijn einde is en… nee daar wil ik nog helemaal niet aan denken. Maar goed, Vogue zet de beste beauty-momenten aller tijden van de VMA’s op een rijtje.

❤ Hoe eet je gezond als je op reis bent of een roadtrip aan het maken bent. Deze sla ik even op, thanks Athena, kun je niet mijn persoonlijk chef en voedingsdeskundige worden?

❤ Als je nog geen zin had om naar New York te gaan, heb je dat wel na het zien van deze 8K time lapse video van New York.

❤ 23 gedachten die niet-hardlopers hebben als ze voor de verandering eens wel gaan hardlopen. Haha, wie herkent zich hierin?

❤ Garance Doré dacht afgelopen week dat het geheim van een goed leven, goede wenkbrauwen zijn.

❤ Deze zeven drankjes zijn niet alleen dorstlessend, ze zitten ook vol met mineralen die goed zijn voor een ‘hardlooplichaam’

❤ Hier is alles dat je moet weten om dit najaar je beste marathon te lopen. Thanks Runner’s World, ik ga mijn best doen.

❤ Quiz: Ben jij een douche of een bad-persoon? Ik kreeg douche en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik heb een bad, maar daar ga ik een keer in het jaar in of zo. Als ik een kater heb, of de dag voor een marathon of vlak na een marathon.

❤ Quiz: Welk Friends-personage zou jij moeten daten? Ik kreeg Monica. Interessante uitkomst, ik denk dat ik eerder Monica ben dan dat ik haar zou moeten daten. Maar ja, quizjes van Buzzfeed weten het altijd het beste.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. augustus 27, 2016 / 17:34

  Interesting shares :) And we really should never underestimate the importance of good eyebrows!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. augustus 27, 2016 / 19:08

  Ik als niet harloper denk nogal heel snel dat ik ter plekke neer ga vallen. Hellup, dit overleef ik niet. Na 10 seconden ofzo…

 3. Ilse
  augustus 28, 2016 / 03:23

  Leuke linkjes!

 4. augustus 28, 2016 / 07:04

  Ik ben ook een douche persoon. Veel beter!

 5. augustus 28, 2016 / 08:11

  Dat stuk over die wenkbrauwen lijkt me wel grappig, ga ik straks eens lezen.

 6. augustus 29, 2016 / 14:52

  Het artikel van Vogue vind ik echt prachtig en recht naar het hart :)

 7. augustus 29, 2016 / 21:10

  Ik herken alles van de niet-hardloper, op die laatste na. Ik denk alleen maar ‘nooit meer!!!?!?’ en geef het dan na een paar maanden toch weer één kans.