SUNDAY SPECIAL: 37

Kijken:
Lo Bosworth on Youtube

Mijn op één na favoriete The Hills & Laguna Beach ster opende deze week haar eigen YouTube account. Love you Looooooooo!!! Ohhh en ook haar website is weer nieuw leven ingeblazen.

Lea Michele’s TCA Speech

Ughhh hebben jullie de speech van Lea Michele tijdens de TCA’s al gezien? Ik zag hem maandagochtend om 6.00u, jankend de week beginnen. Ik weet niet precies waarom, maar ik blijf dit filmpje bekijken.

Alternate Ending The Hills

 

Wat een deceptie was de laatste scène van The Hills toch, weten jullie nog? Kristen die afscheid nam van Brody en naar Londen vertrok voor de zomer (iets wat nooit in het echt gebeurd is) en vervolgens bleken Brody en Kristen op een set in Hollywood te staan. Was het dan allemaal nep? Deze zomer zond MTV in de VS alle afleveringen van The Hills nog een keer uit en de laatste aflevering was speciaal, want er was een ander einde dan in de originele aflevering. En in dit einde zit niemand minder dan MISS LAUREN CONRAD! Wohooo, ook dit einde is zo fake als het maar fake kan zijn, maar het is wel GRAPPIG fake.

Maken:
Aardbeien yoghurt milkshake

Ik maakte dit precies een jaar geleden. Twee handjes aardbeien gemixt met twee bolletjes yoghurtijs in de blender, et voila, instant happiness!

Doen:
Gratis Ben & Jerry IJs
 photo cool.jpg

Ben je in Amsterdam en lees je dit voor 14.00u? Ren dan naar de Ben & Jerry winkel in de Leidsestraat. Samsung heeft een nieuwe applicatie waarmee je berichtjes kunt versturen, een soort van Whatsapp. Op de website ‘Thecoolestchat.nl‘ kun je je Ben & Jerry ijsje bestellen en vervolgens kun je hem ophalen bij de B&J winkel in de Leidsestraat. Kijk hier voor meer info.

Luisteren:
Katy Perry – Roar

Mijn theme song of the week, LOVE IT! ‘Cause I’m a champion and you are gonna hear me ROARRRRR! De nieuwe van Lady Gaga vind ik tot nu toe niets, misschien moet ik er even aan wennen.. Maar ik word er op dit moment niet warm of koud van.. Wat jullie?

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. augustus 18, 2013 / 12:23

  Die milkshake ziet er nog steeds heel lekker uit!

 2. augustus 18, 2013 / 12:25

  wat een mooie speech!
  ik ga lo haar you tube filmpje ook even kijken, leuke tip!

 3. augustus 18, 2013 / 12:39

  Wat een enige dame die Lo! Ik heb zelf The Hills nooit ‘fatsoenlijk’ gevolgd, maar het is duidelijk dat ze ‘a natural’ is het zichzelf verkopen en presenteren! Kijk dan ook uit naar haar toekomstige Youtube-video’s. Dankjewel voor de tip An! :)

 4. augustus 18, 2013 / 12:47

  Die speech, wat ontzettend lief. Dat was meteen huilen inderdaad. Ik ga Lo meteen volgen op Youtube, Twitter en Instagram, wat is zij toch ontzettend leuk!

 5. augustus 18, 2013 / 13:01

  Ik wist al een tijdje dat The Hills (en de voorganger Laguna Beach) toen al net zo fake waren als de boobs van Heidi nu. Officieel zijn het ook scripted reality shows.

 6. augustus 18, 2013 / 13:15

  Oh die speech van Rachel, huilennn! & dat terwijl ik meestal niet zo snel sentimenteel word van dit soort dingen.

 7. augustus 18, 2013 / 13:27

  Die shake ziet er heerlijk uit!

 8. augustus 18, 2013 / 14:08

  Wat leuk van dat ijs, jammer genoeg ben ik niet in A’dam op het moment haha. Roar vind ik ook zó’n lekker nummer, en wat jij zegt met Applause heb ik precies niks!

 9. augustus 18, 2013 / 14:28

  Oeh!! Die rietjes van die shake zijn zooo cute! Waar zijn die van? Of is dat te lang geleden, hihi

 10. augustus 18, 2013 / 14:42

  Ik was zelf ook heel blij dat Lo een channel op YT is gestart. Kijk echt uit naar haar filmpjes. Ze is ook zo grappig!

 11. augustus 18, 2013 / 15:15

  Jaaa Katy Perry!! <3 En die milkshake ziet er zo goddelijk uit <3

 12. Ellis
  augustus 18, 2013 / 15:43

  Heerlijk om nog moe van jullie bootcamp deze filmpjes te kijken en luisteren! Met uitzondering van de speech van Lea, heel triest.

 13. augustus 18, 2013 / 16:05

  Die milkshake ziet er erg lekker uit!

 14. augustus 18, 2013 / 17:02

  Ik dacht altijd al dat The Hills op een manier ge-edit was dat het niet meer echt realistisch was. Ik wist niet of het nou scripted reality was of niet (ik vermoedde wel af en toe wat invloed van de regiseur). En het eind-shot gaf mij inderdaad ook veel verwarring.

  Dat filmpje, dat Alternate Ending, ga ik eens opzoeken

 15. augustus 18, 2013 / 17:10

  Hm, stukje gevonden op youtube, maar ik vind het niks.
  Het is in dat stukje trouwens net een soap, hoe ze praten enzo :P

 16. augustus 18, 2013 / 17:23

  Ohh dat filmpje van Lea is inderdaad tranen trekkend

 17. augustus 18, 2013 / 17:58

  Ik hoorde begin van de week dat Lo een youtube kanaal had en was echt superblij. Zij is ook mijn tweede hills&laguna-favoriet (na Lauren) :D Ze was in die series altijd al grappig en ‘bubbly’ en dat zie je in de youtube filmpjes ook :)
  En die speech van Lea.. wow. Heb echt respect voor haar dat ze daar stond!
  xx Stephanie (www.stephaniessstyleblog.blogspot.com)

 18. augustus 18, 2013 / 18:23

  Fijn dit weer, zit ik te janken tijdens het avondeten :’) Wat een emotionele woorden van Lea, echt prachtig. En zo lief hoe haar collega’s van glee achter haar blijven om haar te steunen… RIP Cory

  Leuk dat Lo een account heeft gemaakt, wist ik nog niet!

 19. augustus 18, 2013 / 19:20

  omg… The hills… Heb net de andere versie gekeken en ik krijg gewoon kippenvel/ gevoelig (traantjes lol) over de hele serie! volgde de mensen al vanaf laguna beach… zie je ze allemaal opgegroeid etc. te mooi. Denk dat ik weer opnieuw ga kijken als ik tijd heb haha.

 20. augustus 18, 2013 / 19:52

  Oh ik heb zin in die aardbeien milkshake :) En dat nummer van Katy Perry kende ik nog niet, leuk nummer!

 21. augustus 18, 2013 / 20:09

  Jaa Roar speelt al de hele week op mijn iPhone.. Ik vind het een heerlijk nummer! Oh en die milkshake, Lekker!

 22. Linda
  augustus 18, 2013 / 21:20

  Dat liedje van Katy Perry vind ik stiekem ook errug leuk! :)

 23. augustus 18, 2013 / 21:46

  Het YT kanaal van Lo is echt super leuk! Oh en die speech van Lea: meuuuh huilen :( Ashton Kutcher gaf trouwens ook een heerlijke speech bij de TCA ;)!

 24. Desiree
  augustus 18, 2013 / 23:07

  aaaaaah the hills!! hahaha die laatste scene met lauren, leukk!!!

 25. augustus 19, 2013 / 12:00

  Oh wow die speech van Lea had ik nog niet gezien. Wat mooi en wat een kracht!

 26. augustus 19, 2013 / 23:17

  Ik vind Roar heerlijk! En de speech van Lea Michele, so sad. Maar zo mooi en knap van haar. X

 27. augustus 21, 2013 / 16:04

  Ik had het gelezen van die app, jammer dat ik die dag niet in de buurt was haha. :P