SUNDAY SPECIAL: #36

Kijken:

The Fosters
 photo the-fosters-main.jpg
Mijn Girlscene collega Emma heeft misschien nog wel een grotere obsessie voor series dan ik en ik kan bij haar dan ook altijd terecht als ik op zoek ben naar een nieuwe serie. Dit keer vroeg ik haar helemaal niets, want ik heb eigenlijk helemaal geen tijd voor een nieuwe serie, dit keer legde Emma mij gewoon op dat ik de nieuwe serie The Fosters van ABC Family moest kijken.

We zijn nu vier dagen verder en ik heb de eerste negen afleveringen gezien, vanavond wordt alweer de mid-season finale uitgezonden. Je begrijpt, The Fosters was een heel fijne aanrader van Emma. Het gaat over een lesbisch stel met geadopteerde kinderen, foster kinderen en een natuurlijke zoon. De kinderen zijn allemaal tieners en hebben allemaal hun eigen verhaal. Toen ik de omschrijving las dacht ik dat het misschien wat kinderachtig zou zijn, de kinderen zijn allemaal tussen de 15-17. Maar goed, ik kan me op mijn 24ste nog steeds goed identificeren met tieners. Wat zal ik zeggen, ik ben jong van geest ;-). En, nou ja Emma vindt het ook een heel leuke serie, dus zo gek is het niet dat ik groot fan ben!

Vanavond dus mid-season finale, in januari het tweede deel van het eerste seizoen! Ik ben benieuwd!

The Bling Ring
 photo the_bling_ring_58092582_st_1_s-high.jpg
Eindelijk draait ‘ie in de bioscoop! Ik kan echt niet wachten om hem te gaan zien! Heeft iemand hem al gezien?

Doen:

Iced Coffee maken

Nog meer reclame voor het Iced Coffee recept dat ik deze week maakte. Zoooooo lekker!

Enjoy summer

Voor je het weet is het voorbij ;-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 4, 2013 / 12:02

  Je naam staat verkeerd geschreven. ;) Ik wil The Bling Ring ook heel snel zien!

 2. augustus 4, 2013 / 12:08

  Genieten nu het eindelijk echt lekker zomer is doe ik zeker! Heerlijk weertje :)

 3. augustus 4, 2013 / 12:24

  The Fosters en The Bling Ring lijken me wel leuk, wil beide wel eens zien :-)

 4. augustus 4, 2013 / 12:37

  Ik houd eigenlijk helemaal niet van series, maar The Fosters lijkt me leuk! En die ijskoffie ga ik proberen! Voor gewone koffie is het veel te warm ;)

 5. augustus 4, 2013 / 13:31

  Die film ga ik van de week ook kijken, lijkt me wel leuk!

 6. augustus 4, 2013 / 14:25

  Ik ga dinsdag naar de Bling Ring! Ik kan niet wachten! =)

 7. augustus 4, 2013 / 15:30

  Oeh dat klinkt als een leuke serie die ik ook wel wil zien. :D Enne geniet er inderdaad van, je weet in Nederland nooit wanneer hij af is..

 8. augustus 4, 2013 / 16:07

  Enjoy summer…definitely!

 9. augustus 4, 2013 / 16:52

  Hier in België is The Bling Ring al een maand te zien en ik vond ‘m wel leuk. Vooral omdat het gebaseerd is op waargebeurde feiten en je al die celebrity huizen en walking closets ziet… zwijmel zwijmel.

 10. augustus 4, 2013 / 18:03

  Die film lijkt me ook zo leuk!

 11. augustus 4, 2013 / 19:46

  Ik heb die film gemist denk ik, zegt me niets haha. En de fosters ga ik onthouden, mijn tijd wordt momenteel opgeslokt door The Bridge… man wat een aanrader is dat, zo spannend!

 12. augustus 5, 2013 / 12:11

  The Bling Ring scoort nog redelijk goed op IMDb, 6,4! Lijkt me best leuk! Ik wil nog een keer naar de bioscoop binnenkort maar ik vind er niet echt heel leuke films draaien.

 13. Simone
  augustus 5, 2013 / 20:52

  The FGsters staan ook op m’n to watch list. En the Bling Ring wil ik ook heel graag zien. Ik ben ook begonnen aan de serie Mistresses en Twisted. Beide bevallen erg goed!

 14. augustus 7, 2013 / 14:51

  Ik ben erg benieuwd naar The Bling Ring.
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)