SUNDAY SPECIAL: #12

Kijken:

White Collar
Photobucket
Na Suits heb ik weer een “nieuwe” serie verslaving die door mijn vriend wordt goedgekeurd, White Collar. De serie gaat over de Con Artist Neal Caffrey (MATT BOMER) die in ruil voor het helpen van de FBI, de gevangenis mag verlaten. Door Neal’s jarenlange ervaring als Con Artist / Dief, kan hij de FBI helpen misdrijven op te lossen. Wat er nu zo leuk is aan White Collar? Goede vraag… Ik zou willen zeggen… Matt Bomer. Seriously. Ik mag dat van mijn vriend ook gewoon allemaal zeggen, aangezien Dhr. Bomer al jarenlang gelukkig is met een MAN en drie kinderen (dat verpest m’n fantasieën wel iets moet ik toegeven).

Gossip Girl Season 6 Marathon

Morgen wordt in de VS de laatste aflevering van Gossip Girl uitgezonden. Na de aflevering van vorige week weet ik niet zo goed meer wat ik ervan moet denken. Seriously, wie heeft de laatste aflevering gezien? Moesten jullie de laatste drie minuten ook bijna lachen om dat dramatische muziekje op de achtergrond? Ik dacht serieus dat er iets anders op mijn laptop geluid maakte. Als je het gezien hebt weet je vast waar ik het over heb. Maar goed, leuk idee voor vandaag.. Alle negen afleveringen van seizoen zes die zijn uitgezonden nog eens terug kijken. Dan kun je dinsdagochtend/middag/avond het tijdperk netjes afsluiten.

Doen:

Kerstkaarten maken

Ik heb ze zelf afgelopen week al gemaakt, maar deze regenachtige zondag is natuurlijk ook wel de uitgelezen dag om je kerstkaarten te maken en te schrijven.

Kerstcadeautjes kopen

Heb jij je kerstcadeautjes al gescoord? Ik heb zo’n vermoeden dat je volgende week de winkelstraten niet meer normaal door kunt lopen met al die last minute cadeautjes jagers.. Misschien is deze zondag een beter plan? Als je tips nodig hebt, hier vind je er een aantal voor hem en hier een aantal voor haar.

Goop Surfing
Photobucket
Ik heb wel eens vaker verteld dat ik groot fan ben van Gwyneth Paltrow’s website Goop. Misschien is niet alles voor mij betaalbaar, maar ik haal er wel veel inspiratie (en dromen) uit. Deze week publiceerde Gwyn een lijst met websites die zij afstruint voor inspiratie. Er zitten een paar super leuke websites tussen!

Kerstliedjes luisteren

En we doen vandaag natuurlijk alles met een fijn kerstmuziekje op de achtergrond, we hebben immers nog maar elf dagen om legaal naar kerstmuziek te luisteren. Voor een fijne kerst playlist klik je hier.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

35 Reacties

 1. december 16, 2012 / 12:01

  Leuk :) Ik ken de serie ‘White Collar’ niet. Ben zelf net begonnen met seizoen 1 van Breaking Bad. En verder een dagje lekker rustig aan doen natuurlijk!

 2. december 16, 2012 / 12:11

  Iedere keer als ik op je blog iets lees over Gossip Girl, ben ik blij dat ik ontzettend achter loop! Ik heb nog 3 seizoenen in te halen geloof ik. Dat worden heerlijke treinritjes naar het werk :)

 3. december 16, 2012 / 12:12

  Ik moet de laatste twee afleveringen van Gossip Girl nog kijken.. en dan is het bijna tijd voor de allerlaatste aflevering haha. Ik ga deze week ook lekker cadeautjes kopen! Vind ik altijd ZO leuk om te doen :D

 4. Rana
  december 16, 2012 / 12:20

  ik weet precies waar je het over hebt met Gossip Girl! Ik vind het echt wel spannend, maar dat muziekje hadden ze van mij gerust achterwege kunnen laten. Zo spijtig dat het maandag de laatste aflevering is… Ik ben wel benieuwd wie Gossip Girl nu eigenlijk is!

 5. december 16, 2012 / 12:21

  Ik ben nu ook wel benieuwd wie Gossip Girl nou is!

 6. Nena
  december 16, 2012 / 12:31

  Jaa dat had ik ook bij GG! Echt heel erg haha, en wel een beetje heel voorspelbaar. Ben toch wel benieuwd naar de aflevering van morgen :)

 7. december 16, 2012 / 12:37

  Ik blijf die kerstkaartjes fantastisch vinden! En van de kerstliedjes krijg ik echt geen genoeg. Haha, ik ben echt een kerst nerd. :-)

 8. roos
  december 16, 2012 / 12:45

  Ik ben net begonnen met Gossip Girl kijken, ik ben nu pas bij seizoen 1 aflevering 8 haha.

 9. december 16, 2012 / 12:58

  Haha ik moest ook lachen om het muziekje haha. Maar ik vind het wel erg jammer dat het na morgen gewoon over is.. :(

 10. december 16, 2012 / 12:59

  Wow, het einde van gg :o. Ik moet nog zoveel afleveringen zien! Dat ga ik nog wel ooit kijken :)

 11. sanne
  december 16, 2012 / 13:01

  De kerstkaarten zijn écht heel mooi! Nu krijg ik zin om kerstkaarten te maken..

 12. december 16, 2012 / 13:10

  Ik heb Gossip Girl gezien, super vaag einde.. Ben benieuwd hoe ze hier binnen 1 aflevering een gelukkig einde van kunnen maken. Ik vind het super jammer dat de serie stopt, maar het had zijn beste tijd ook wel gehad, helaas. Misschien kan na Gossip Girl beginnen met White Collar. ;)

 13. december 16, 2012 / 13:11

  Mocht er ooit een film worden gemaakt van 50 tinten grijs is Matt Bomer echt de ideale Christian Grey! Zoals hij op die eerste foto staat! Ik zou die serie alleen al voor hem gaan kijken haha!

 14. december 16, 2012 / 13:15

  Leuke sunday special, Matt Bomer is hoooot!

 15. Maureen
  december 16, 2012 / 13:16

  Hoi Annemerel (en/of andere lezeressen)!

  Hebben jullie een tip voor mij waar ik makkelijk GG kan kijken? Seizoen 5&6 kan ik nergens vinden.

 16. december 16, 2012 / 13:49

  Leuk! (:

 17. Sascha vanDuijn
  december 16, 2012 / 14:22

  Coool! Die sites zijn leuk! Lijkt me leuk als je een keer jou ”dagelijkse” blog en sites op een rij zet.. de blogs en sites die regelmatig bekijkt voor inspiratie.. Net als ik die van jou bekijk zeg maar..

  Fijne Zondag! X

 18. december 16, 2012 / 14:45

  Super handig even zo’n overzicht. :-) Ik ben echt benieuwd naar de GG!

 19. Sanne
  december 16, 2012 / 15:32

  Ben benieuwd wat voor einde ze aan GG gaan breien. Vond de laatste afleveringen niet geweldig eerlijk gezegd. Ik volg nu op di avond Revenge vind het heel leuk tot nu toe.

 20. december 16, 2012 / 15:32

  JA, die man van de eerste foto (Matt Bomer denk ik dan) is inderdaad niet al te onaantrekkelijk! En over 11 dagen al weer kerst? Laat ik Olly Murs maar even inruilen voor Mariah Carey…

 21. december 16, 2012 / 15:33

  God, wat ben ik toch fan van Matt Bomer, die man is gewoon perfect! Gossip Girl heb ik al in tijden niet gezien, ik moet nog zoveel afleveringen inhalen..

 22. december 16, 2012 / 15:48

  Haha voor de mobiele brigade? Voel me aangesproken haha

 23. december 16, 2012 / 16:14

  Nee! Niet het einde van Gossip Girl! Ik wil niet!

  Ik heb nog ontkenningsverschijnselen.

 24. december 16, 2012 / 16:48

  Ik snap nog steeds niet waarom GG stopt, 6 seizoenen is veels te weinig voor zo’n leuke serie. X

 25. Ilse
  december 16, 2012 / 17:02

  Ik ben ondertussen halverwege seizoen 5 met GG dus voor mij is het nog eventjes wachten maar wel superweird. Wij doen niet met cadeautjes voor kerst maar Groningen ziet er wel supergezellig uit met kerst. :)

 26. december 16, 2012 / 17:35

  Leuk om overal waar je komt, dat kerstsfeertje te proeven. Zelfs op je blogs!

 27. december 16, 2012 / 19:16

  Het begin en het muziekje van het einde komen uit de film Charade (m Audrey), het was dus expres zo fout ;)

 28. december 16, 2012 / 19:24

  Hahaha, ik lach in een deuk tijdens de laatste minuten van Gossip Girl afgelopen week. Hilarisch slecht maar goed. We zullen zien wat er dinsdagochtend nu precies allemaal aan de hand is. Kijken of nu wel echt te weten komen wie gossip girl is al heb een vermoedde dat dat nog open blijft!

 29. Sabine
  december 16, 2012 / 20:12

  Hee Annemerel.. Heb je deze al gezien?? http://youtu.be/dFMCaZGqrKg
  Dit is de link naar de unofficial trailer van fifty… Met matt bomer..

 30. december 17, 2012 / 16:36

  Gossip girl voor de hotties!

 31. december 17, 2012 / 18:46

  hah ik dacht juist hetzelfde bij de laatste scene van gossip girl vorige week! ik stopte zelfs de aflevering om te checken of het muziekje niet van ergens anders kwam.

 32. december 18, 2012 / 12:29

  White Collar! Zo’n geniale serie, met natuurlijk Matt Bomer! Who doesn’t love him :)

 33. december 28, 2012 / 15:16

  Behalve Matt vind ik White Collar ook gewoon best grappig, ik lach me altijd dood om Mozzie en de interactie tussen Burke en Neal.. Eigenlijk vind ik Mozzie gewoon dé held haha